Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pAR KI SE SPREHAJA PO LINHARTOVI V LJUBLJANI

pAR KI SE SPREHAJA PO LINHARTOVI V LJUBLJANI

Kada vidiš one koji se riječima Našim rugaju, nek si daleko od njih sve dok na drugi razgovor ne pređu. A ako te šejtan navede da zaboraviš, onda ne sjedi više s nevjernicima kad se opomene sjetiš.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Kar se mene tice bi morali vse verske simbole v javnosti ukiniti …sploh tiste  ki” posiljujejo” javnost  Enostavni prepovedat!

Burke, krize.. minarete in kruljenje, cerkve in nabijanje zvoncev, itd itd….

Pa  zide vse v tist njihov Izrael poterat , pa tam naj bojo.

Odgovor na objavo uporabnika
Verska vsiljivost, 31.05.2021 ob 12:26

Kar se mene tice bi morali vse verske simbole v javnosti ukiniti …sploh tiste  ki” posiljujejo” javnost  Enostavni prepovedat!

Burke, krize.. minarete in kruljenje, cerkve in nabijanje zvoncev, itd itd….

Pa  zide vse v tist njihov Izrael poterat , pa tam naj bojo.

Bravo ukinit izmišljeno versko sranje! Vse je to isto sranje, drugo pakovanje!

takole, 19.05.2021 ob 09:43

In s čim natančno vas ženska, oblečena po svoji volji, okusu, veri ali zgolj želji, ogroža? Kje se bo to končalo? Boste začeli vpiti, da vam ni prijetno, če gre ženska po cesti v mini krilu? Nato vas bodo motile ženske v visokih petah, pa v hlačah, pa v rumenem…..?

Meni je neprijetno, ko vidim recimo na plaži ženske v burkinijih, moški zraven v kopalkah in recimo na letališču, ko so zakrite, da jim samo oči ven gledajo. Pač neprijetno mi je. Kaj je s tem narobe? Ko smo Evropejci v muslimanskem svetu se vsi zadekamo zaradi spoštovanja vere, ko oni tu živijo pa se ne oddekajo in spet je to noralno.

Preveč smo popustljivi in liberalni, žive nas bodo požrli. Podobno je s Kitajci. Tudi se jim prilagajamo, pa glej kam smo prišli.

Druga kultura, mentaliteta, verski fanatizem … Preveč so ekstremni. To ni normalno. Za videt je srhljivo. Tudi pri njih gole ženske na plaži slabo končajo.

Evropska civilizacija temelji na krščanstvu! Seveda pa ji je noto kasneje dala tudi renesansa s humanizmom, pa pridobitve francoske revolucije in princip individualnih človekovih pravic.

Islam zato v Evropo ne spada, ker je to totalitarna ideologija in ker si v resnici želijo Evropo na dolgi rok z močno nataliteto podjarmiti in iz nje narediti kalifat.

Muslimani se nikoli in nikjer ne prilagajajo, ampak živijo v svoji paralelni družbi. In ko je ta njihova družba dovolj močna, so v skladu z zapovedmi korana dolžni prevzeti oblast in vzpostaviti islamsko državo z vladavino šeriatskega prava.  Neneazadnje tudi sami pravijo, da je to v primeru Evrope samo še vprašanje časa.

Oni se ne prilagajajo, 19.05.2021 ob 11:16

Muslimani se ne prilagajajo! Mi se njim! Da te vidim v Saudski Arabiji v kratkih hlacah in majici brez rokavov! Te ubijejo!

Prevec tolerantnosti nas bo pokopalo!!!

In kako te bo ubila s tem, da ima moderno burko ali celo nihab? Res se nekateri obremenjujete z nepomembnimi zadevami.

Enkrat vam ni prav, ko ženska pokaže dekolte, drugič. ker ima prekratko minico, pa ker je pokrita z ruto, pa ker ima delno zakrit obraz (pa čeprav smo še par mesecev nazaj vsi morali imeti zakrit obraz tudi zunaj.

Enkrat sem se pogovarjal z eno muslimanko, ki je živela v eni od bližnjevzhodnih držav, a se je šolala v zahodni Evropi. Sama mi je dejala, da se v Evropi najbolje počuti zahodno oblečena (rada je imela jeans,..), medtem, ko v večjih mestih doma se bolje počuti, če ima glavo pokrito z ruto. Ko pa sva bila v manjšem malo bolj turističnem kraju, pa se je tudi doma oblekla bolj zahodnjaško in mi je razkazala okolico. Pa čeprav so jo tam lokalci poznali (zaradi zelo bogatega očeta), si zaradi tega ni delala skrbi in se je sama sprehajala z menoj. Večina normalnih ljudi se obnaša podobno, kot večina ljudi v okolici, nekateri pa želijo odstopati ali pa jim to zapoveduje vera.

saj ni res pa je, 02.06.2021 ob 23:00

In kako te bo ubila s tem, da ima moderno burko ali celo nihab? Res se nekateri obremenjujete z nepomembnimi zadevami.

Enkrat vam ni prav, ko ženska pokaže dekolte, drugič. ker ima prekratko minico, pa ker je pokrita z ruto, pa ker ima delno zakrit obraz (pa čeprav smo še par mesecev nazaj vsi morali imeti zakrit obraz tudi zunaj.

Enkrat sem se pogovarjal z eno muslimanko, ki je živela v eni od bližnjevzhodnih držav, a se je šolala v zahodni Evropi. Sama mi je dejala, da se v Evropi najbolje počuti zahodno oblečena (rada je imela jeans,..), medtem, ko v večjih mestih doma se bolje počuti, če ima glavo pokrito z ruto. Ko pa sva bila v manjšem malo bolj turističnem kraju, pa se je tudi doma oblekla bolj zahodnjaško in mi je razkazala okolico. Pa čeprav so jo tam lokalci poznali (zaradi zelo bogatega očeta), si zaradi tega ni delala skrbi in se je sama sprehajala z menoj. Večina normalnih ljudi se obnaša podobno, kot večina ljudi v okolici, nekateri pa želijo odstopati ali pa jim to zapoveduje vera.

Ubije te ne ta, ubije tvojega potomca njen potomec zato ker je pedofil iz puščave 1500 let nazaj rekel da mora.

V slo je ca 100 Židov plus, minus…

Ali na ulici prepoznaš vsaj enega.?
Žide ni treba terat v Izrael,vsak zid ali potomec zida se lahko preseli v Izrael, noben problem. Če odidejo Židje iz Evrope z vsem svojim premoženjem,znanjem itd bojo Evropi dejansko ostali samo neuki Arabci in Turki s stevnilnim potomstvom prisesani na evropska sredstva.
Za zide se ne boj.Bomo poskrbeli en za drugega.

kako moj Miši prezire arabce… eeee… se prav vidi iz posta…

dobr ste vi to nardil… da lahko kr gres v izrael ne glede iz kje si… zdej mate zemljo ne… 😉
kako je pa z bivanjem? kaj kr dajo ti državno stanovanje al zemljo?

nema nama života bez vas…. propala bi evropa da vas nema… halo pa za kruh nebi imali.

nemoj se ljutit. reci mi za stan

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Jaz bi prepovedala, da se hodi brez križev okoli vratu, ženske pa brez rut. Kam smo pa prišli? Ko grem v Ljubljano, sem edina z ruto. Vse je razuzdano in grešno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close