Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pAR KI SE SPREHAJA PO LINHARTOVI V LJUBLJANI

pAR KI SE SPREHAJA PO LINHARTOVI V LJUBLJANI

nune – tvoja argumentacija pravzaprav potrjuje, da ni za zaupati nobenemu, ki je tako goreč vernik, da vse življenje podredi veri. Imaš prav, tudi nune so storile ogromno gorja (Irska je polna grozljivih zgodb).  Niso nobene perle.

Samo zato naj potem dopuščamo možnost udejanjanja idej bolnih umov tudi drugim? Tukaj imaš primerek radikalca – njegovi starši niso bili, on pa je. In celo vedno hujši. Zakaj si zakrivaš oči pred dejstvom, da je takšnih fanatikov vedno več? Ker so prišleki ali njihovi potomci? Zakaj bi ob že tako krvoločnih Slovencih (družinsko nasilje in umori so precej pogosti pri nas) hoteli še več takšnih prišlekov? Ker je tebi in tvoji mami všeč ena barvna ruta, ki je še nikoli nista videli? Resno?!?

Allah je od vjernika kupio živote njihove i imetke njihove u zamjenu za Džennet koji će im dati – oni će se na Allahovu putu boriti, pa ubijati i ginuti. On im je to zbilja obećao u Tevratu, i Indžilu, i Kur’anu – a ko od Allaha dosljednije ispunjava obećanje Svoje? Zato se radujte pogodbi svojoj koju ste s Njim ugovorili, i to je veliki uspjeh.

Grješnici se smiju onima koji vjeruju;
kada pored njih prolaze, jedni drugima namiguju,
a kada se porodicama svojim vraćaju, šale zbijajući vraćaju se;
kada ih vide, onda govore: “Ovi su, doista, zalutali!” –
a oni nisu poslani da motre na njih.
Danas će oni koji su vjerovali – nevjernicima se podsmijavati,
sa divana će gledati.
Zar će nevjernici biti drugačije kažnjeni nego prema onome kako su postupali!

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Jah te ludje so isti kot mi!!!

Isti kot naši predniki pred 100 leti v tistem konzervativnem času pod roko katoliške cerkve je rekla antropologinja, ki je raziskovala spolnost naših prednikov. Vse ženske posiljene, pedofilija pa z ovcami so seksali. Tako kot danes v skrajnih muslimanskih državah.

In isto kot mi krščanski barbari si tudi oni zaslužijo priložnost, da napredujejo.

Glede nun je pa tako, da so vsi najhujši množični umori vključevali nune. Magdalenke iz Irske, ki jih umenjate so bile nedolžne ovčke proti drugim nunam.

Daj Somebody, spoštuj našo vero, ker si ti gost v naši deželi. Vseeno je, če si tukaj rojen, in si državljan naše dežele, po pisanju sodeč si fanatik. Bo treba malo na Spletno oko poslati tvoje pisanje.

Bog je en. pač najpogostejše je Allah. drugače ima več imen in znana in neznana. Jezus se bo odreku tistih ki ste ga vzeli za božanstvo.

kr fanatik… dej ti men povej kaj to pomen?

Zar ti da dozoveš gluhe i uputiš slijepe i one koji su u očitoj zabludi?!

Zato se drži onoga što ti se objavljuje, jer ti si, uistinu, na Pravome putu.
Kur’an je, zaista, čast tebi i narodu tvome; odgovaraćete vi.

Zato ih ostavi neka se iživljavaju i zabavljaju dok ne dožive Dan kojim im se prijeti,

heheh pozabu sem ti dopisat… koju vjeru???

piše da je Allah poslal in Mojzesa in Abrahama in Jezusa in Muhameda in Neota in da je objavu evangelij, toro, kuran…

torej tvoj Bog je moj Bog
moj Bog je tvoj Bog
isto je to. hahahh ja stari. zato pazi kako pričaš o mom Bogu jer to pričaš i za svog Boga

SOMEBODY,

bog obstaja toliko kot moj namišljeni prijatelj fzlcaejkvdrkdcjifsobse.

a so tebe videli tam po tivoliju?? dej to malo bolj diskretno no…

glej nekako se pomoje ne zavedate moči in obsežnosti Boga.
sej nekako vas razumem… tezko je dojete da vse kar je na svetu da si je tako Bog zamislil nam dal navdih in odredbo da tako bo… ala igračke firmice ferariji armaniji itd… tezko je napisat vse stvari… tudi glede življenja organizmov itd kako si se rodil… tako je.
če si kanček splošno razgledan stari te tisto kar piše nebo pustilo ravnodušnega… pa tudi rekel si boš da je to res.
glej če ti je všeč ali ne to je filozofija življenja
tako ko malo pomisliš use se poklopi

Ma video si ti aljaha malo morgen. To ne postoji! Drugače pa si poturčen srb (hrvat). Pa sprejmi še turski jezik. Debil. Vsi vemo kaj so verni turki počeli po teh ozemljih. Vprašaj se v kaj so tvoji predniki verovali in kako so morali sprejeti tvojo vero!

pa ja vidi se na sliki… taman, crne oči, klempav, nos ko u orla, jedna obrva… pravi turčin…

vjerovali u kumire…

Nahajam se vsepovsod. Sem tudi znotraj vas samih.

V islamskem svetu moram biti kot ženska zaradi že dokazano napačno prevedenih in tolmačenih  zapisov oz. “versko-kulturnih razlogov” zakrita tudi sredi najhujše vročine (ruta na laseh, dolge hlače/krilo, dolgi rokavi).

Muslimanski moški so očitno vsi po vrsti grdi kt sto vragov, saj so lahko nezakriti in se očitno tam nobena ženska ne boji, da bi ji morebitna tekmica speljala bradatega mačota zaradi njegove silne možate lepote.

V Sliveniji velja zahodnjaški kodeks oblačenja (v normalnih okvirih) in ne razumem zakaj je naše sociološko-kulturološke običaje tako težko privzeti.

Slovenija ni muslimanska dežela in islam tu ni prevladujoča religija. Od priseljencev se upravičeno pričakuje, da bodo iz spoštovanja do nove dežele osvojili družbene norme, ki v novi deželi veljajo. Sprejmi ali spokaj, kar ti je ljubše.

Neče dugo ovaj irendentista Samglansič

Eto glansica u dzamiji. Ajde bujrum.

Bedak somebody, a ti veš koliko muslimank v Arabiji mi je zaupalo, da veliko tamkajšnjih žensk sovraži burko. Težko dihajo v tej glupi opravi. Čeprav je Arabija odpravila obvezno nošnjo burke in celo hijab, oz. da imajo lahko razkrite lase, jih še vedno veliko nosi burko in hijab ker se še vedno bojijo! Zaradi vas bolnikov ker ne znate kontrolirati tistih ubogih minituarnih!

Zato pa se vedno več žensk v Maroku, Tuniziji, Alžiriji oblači po svoje in so svobodne. Dobesedno jih lahko vidiš v minikah in petkah. Tako je prav. Kar požri se, somebody, ženske se upirajo moškim in allahu. Vejo, da so bili islamizirani po prisili.

Pizda, ker si ti pacient.

Nimam možganov, imam krasne zobe. Skačem in se veselim vsepovsod širom interneta vedno povsem gola. Brez modrčka in spodnjih hlačk pred vami počepnem in se odženem visoko v zrak. Izginem v neskončni daljavi.

Zaupalo gor zaupalo dol…

Mene tudi iskreno povedano brada moti. Zgledam starejse, drugace, ne tolk privlacno, odbijajoce, folk me gleda itd… A bom podlegel kusnji ko te u maroku al kje? Nek se razgolace…

Ne volis nesto a moze biti dobro po tebe. Volis nesto a moze biti zlo po tebe. Bog zna. Mi ne znamo.

Pakistan klena islamska država kjer je njim normalno, da seksajo v rit fantke. Ampak žena mora biti pa zavita in nedolžna. Dobro piše v Tori bili so in ostali divjaki. Lepo piše v Tori niste moj narod, daj Hagari ziveža in ju pošlji z Ismailom od sebe, kajti iz njega bo izšel velik in močan narod, vendar to ni moj narod, to je narod divjakov…tako bom naredil. Ustanovitelj islama je preskočil ta poglavja, ko je ponarejal Toro in kasneje nastalo novo zavezo.

pa ne mi rečti da čitaš 🙂

meri-mica magarica jel tebe ko šta pito???

a taki divjaki kot kvazi judje? kad budeš zanijekla izrael javi se.

I kada smo od sinova Israilovih zavjet uzeli da ćete se jedino Allahu klanjati, i roditeljima, i bližnjima, i siročadi, i siromasima dobročinstvo činiti, a ljudima lijepe riječi govoriti i molitvu obavljati i zekat davati, vi ste se poslije, izuzev vas malo, izopačili i zavjet iznevjerili;

i kada smo od vas zavjet uzeli da krv jedni drugima nećete proljevati i da jedni druge iz zemlje vaše nećete izgoniti – vi priznajete da je tako i svjedoci ste –

vi ipak jedni druge ubijate, a pojedine od vas iz zavičaja njihova izgonite – pomažući jedan drugom protiv njih, čineći i grijeh i nasilje; a ako vam kao sužnji dođu, vi ih otkupljujete* – a zabranjeno vam je da ih izgonite. Kako to da u jedan dio Knjige vjerujete, a drugi odbacujete?! Onoga od vas koji čini tako stići će na ovome svijetu poniženje, a na Sudnjem danu biće stavljen na muke najteže. – A Allah motri na ono što radite.

To su oni koji su život na ovome svijetu pretpostavili onome na onom svijetu, zato im se patnja neće olakšati niti će im iko u pomoć priteći.

I Mi smo Musau Knjigu dali i poslije njega smo jednog za drugim poslanike slali, a Isau, sinu Merjeminu, očigledne dokaze dali i Džibrilom ga pomogli. I kad god vam je koji poslanik donio ono što nije godilo dušama vašim, vi ste se oholili, pa ste jedne u laž utjerivali, a druge ubijali.

sem ti že zadnjič napisu… ono što ti prija i koristi to kao ja a to što ti nije kao ne… uzmeš i prihvatiš sve il ništa.

piše ti

I kad god vam je koji poslanik donio ono što nije godilo dušama vašim, vi ste se oholili, pa ste jedne u laž utjerivali, a druge ubijali.

Pa se da vam muslimanom dopovedat, da Muhamed ni judovski prerok.? Ne zanima Žide nek xy prerok, ki nima z njimi nič. Bo šlo to dojet.? Ne zanima nas islam niti Muhamed. Vaša vera je vaša stvar in ne stvar celega sveta in vseh drugih verstev.

eeeeee judeja…

tema o čist nečem drugem a ona o nekim pakistancima tamo sa kojima nikakve veze nemamo… samo što su brača po vjeri… stvarno si magarica

ja hteo od tvoje pčeljadi… mislio uh to je “stani pa gledaj”… a kad sam vidio i skonto ko si i šta si pa eeeeej ko da sam nešto kiselo stavio u usta…

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: “Allahov put je jedini Pravi put!” A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti.

Zar se vi nadate da će vam se jevreji odazvati i vama za ljubav vjernici postati, a neki među njima su Allahove riječi slušali pa su ih, pošto su ih shvatili, svjesno izvrnuli.”

“I jevreji i kršćani kažu: “Mi smo djeca Božija i miljenici Njegovi.” Reci: “Pa zašto vas onda On kažnjava zbog grijehova vaših?” A nije tako! Vi ste kao i ostali ljudi koje On stvara: kome hoće On će oprostiti, a koga hoće, On će kazniti. Allahova je vlast na nebesima i na Zemlji i na onome što je između njih, i Njemu će se svi vratiti.”

Oni govore da će u Džennet ući samo jevreji, odnosno samo kršćani. – To su puste želje njihove! – Ti reci: “Dokaz svoj dajte ako je istina to što govorite!

Povsod je tako kot v Pakistanu. Islam navadna hinavščina. Na mizi uh pod mizo fuj. Ti dzihadista za tipkovnico se primi raje pametnijeg posla kot da izigravas hodžu na monu. Se enkrat nikogar ne zanima ta tvoj islam. To je vaša stvar, vsak narod ima svojo vero in jih ne brigajo tuje. Obstajajo pa tudi ateisti, ki jih sploh nobena vera ne zanima in živijo kot njim paše in ne kot paše tebi. Bo jasno.?

Ne vtikaj se v tuja življenja in drugi se ne bojo vtikal v tvoje.

Kar se tiče teme, briga me kako se kdo oblači, to ni moja stvar. Dol mi visi je ženska zavita ali v mini krilu, meni ni ne plus ne minus v denarnici, ker se brigam zase in svojo obleko. Je.be se mi kako so se drugi oblekli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close