pAR KI SE SPREHAJA PO LINHARTOVI V LJUBLJANI
a sta muslimana? če govoriva o istem paru on je tam nekje 30-35?
enkrat sem ju videl na topniški. lepo burko je imela… cela roza.
zakaj neprijeten občutek? ne boj se ne bosta eksplodirala. pač lepa je samo za moža, čuva se umazanih pogledov, ni razgolačena in nobenega ne spravlja u skušnjavo
i ja isto imam bradu. pa šta sad?
sori izrazu ampak vi ste pač kokošari… nek me vide kako sam lep/a moram se pokazat in razkazat. onaj ko ističe vanjsku lepotu nema unutrašnje.
to je taka malo širša tema… prej meni tudi ni bilo ko je kakšna takšna bila zakrita… sem si mislil u sloveniji si… zdej pa si mislim pohvalno.
glej js odkar mam brado čist drugače zgledam. nekako ne tolk privlačno, starejše, nisem tolk mamljiv…
za ženske sem pa enkrat enega poslušal… sicer nas dosti (tudi jaz) islam predstavlja v napačni in neprimerni luči
pač za ženske je rečeno da so naše kraljice… a vi se lahko rokujete z elizabeto???
potem če bi imeli 2 bonbona.. enega v papirčku drugega pa ne… pa bi vama padla na tla.. katerega bi raje pojedli? zavitega al ne zavitega???
a se niso vaše babice tudi tako oblačile??
ej če mi verjamete al pa ne enkrat sem prav razmišljal o njiju.
pa da bi vidu da je kdo pametn al pa ufuran… takoj bi skoču zravn.
pa stari moj kok morš bit močn da tkole greš sred ceste… ona dva vesta da ju usi gledajo, sigurno sta kdaj doživela nepravdo zaradi tega, bila ne ravno najbolje tretirana, čudno jih gledajo, postrani, majo jih za ne vem (vstavi sam)… ne jebeta… tako je prav. vaše mnenje je ničvredno in nepomembno. nista sužnja tujih mišljenj.
ej… nek jih Allah nagradi.
In tako obnašanje kot ga kažejo razni somebody-ji vodi v radikalizacijo.
Tudi ta agresivna antisemitska gibanja in akcije po Evropi so odkod že? Od tistem množice miroljubnih migrantov, ki je prišla v Evropo, da bo živela skladno z demokratičnimi načeli. Ja, itak… Tudi ti “naši” (iz bivše Juge) nekoč čisto asimilirani muslimani danes niso več to, kar so bili. Sploh druga in tretja generacija. Gremo po poti Nemčije in njihovih Turkov in ostalih priseljencev, kjer je druga in tretja generacija postala zelo problematična in ne priznava pravil države, v kateri živijo vse svoje življenje.
ma nista plačana. to so priče iz bosne…
pa hvala bogu da se prepove. sam se ne bo. s časom se bo vse vedno bolj razvrednotilo. zapomni si to!
res ste kokošari. tko čemu oblečete minike? da se “muškarčine” okreču… nek se vidi kako si ti lepa… jaa jaaa… ženska z takšnim vulgarnim izgledom dobesedno govori plačaj pa me boš mel…
tega ti sicer noben nebo povedal ampak takšna je samo za krog dva i šut penal.
tko ko vas gledam pa stari moj na glavo obrnjeno… čist narobe…
npr ko se gre vn se posveti dosti časa za urejevanje… npr za moža pa ne… za na ulico “cakum-pakum” doma pa skuštrana v trenirki, neumirimi zobmi… ko bi moralo biti obratno… sej se strinjaš? čist fjufju
ja ženim za kuču a ne za ulicu. ne da ona bude lepa za vani… halo???
pa stari moj vi ste neču da vređam samo reeeees prosto prosto prosto seljačko… samo nek je škola a?
bolje radikalizacija nego satanizacija. stari moj pod pretvezo demokracije so vas razvrednotl “ku psje”
zadnjič za bajram smo bli pri teti in stricu… in stric pravi za nevem koga (ne poznam) kao živta na koruzi… sem bil raje tiho… pa dej uprašaj malo to “old school” generacijo… pa to je bla sramota učasih. no sej je tudi danes. sam vi ne veste. nek se vide sise…
pa jebote piše spusti vela na grudi svoje. znači ne dekolteja. tebi je to radikalizacija. no vidiš zame je to gospodski oz damski… ampak vi ne marite za to vi ste bolj prosti
Stari, predlagam, da se preseliš v državo, kjer ti ne bo treba gledat “kokošare”, ki so žalitev za tvoje oči. In ki te provocirajo, da se boš spustil na neandertalski nivo. Aja, ne, ne bo treba več :-)))
Tvoji starši in njihova generacija niso taki fanatiki kot si ti. Jap, si en od tistih tazgubljenih, ki misli, da se bo s takim arhaičnim pogledom na svet pa našel nekje. Sori, to late, ti si en, ki ni pomemben in ki očitno nikamor ne paše – ne sem ne tja dol. Ker si pretiraval in postal skrajnež tudi za razmere dol. Ja, sux to be you. Samo si si čisto sam kriv.
ti moraš pa tuki res trpet 🙂 tolk razgaljene kože okrog, teb pa slina teče :))) sicer ne vem, kje vso to goloto vidiš, jaz je ne. očitno se giblješ v takih krogih, zamisli se malo, grešnik 🙂
ena taka, vsa razgaljena, gotovo ne bo tebe pobasala, vsega bradatega, tudi za en krog ne. A nosiš tud pastirske hlače, sam vprašam..
ti kr oženi eno vašo, pa da nauta preveč trpela med neverniki, gresta lah kar v Afganistan al pa Saudsko Arabijo. Kaj bi tu trpela, če sta lahko med enako mislečimi.
fanatik… ja lej pač ko vidim kako tako odma se okrenem. neču ni da gledam… pa ja. kaj mam to u vidnem polju..
Misliš li ti da većina njih hoće da čuje ili da nastoji shvatiti? Kao stoka su oni, čak su još dalje s Pravog puta skrenuli.
ne najdem enga ajeta… nekako tako gre “danas čete se vi rugati njima”
stari zadnjič sem to rekel unemu kokošaru… (si mislim kdo je to)
dej uprašaj nekoga ki ima kvalitetna grla… kako pari? pa je žival.
eeeeee moji vi ja mislio merimica iz stada “stani pa gledaj” kad ono heheheheheheh
Bog jim reko NE svoje države kad ona “pro-izrael”
sej pa to ni prišlo od mene… to je Bog reku kako treba. ne js.
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Ta Sin Mim.
Ovo su ajeti Knjige jasne!
Zar ćeš ti sebe uništiti zato što ovi neće da postanu vjernici?
Kad bismo htjeli, Mi bismo im s neba jedan znak poslali pred kojim bi oni šije svoje sagnuli.
I njima ne dođe nijedna nova opomena od Milostivoga, a da se od nje ne okrenu.
Oni poriču – pa, stići će ih sigurno posljedice onoga čemu se izruguju.
“ženska pa sicer vedno v nekih živahnih barvah, ne v črnem, ampak cela zakrita. Tudi obraz.”
No, če ne bi bilo zapisano: “v nekih živahnih barvah”, bi si mislil, da je v teh corona časih kakšna “častna sestra” malce pogrešila in se javno sprehaja z svojim “prijateljem”. (Pač po opisu “cela zakrita”). O tem, ali pa taki sodijo v Evropo, pa ne bi razpravljal – mislim da tudi mejni organi še niso prejeli navodil o “kodeksu oblačenja” pri prestopih meje.
nebi hotla… ja ja… ti bi prva hotla. razmišljam da objavim sliko samo potem fanatik gre. ga ne bo več na mon.
Forum je zaprt za komentiranje.