Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
Včeraj sem gledala ene 10 minut na POP TV zadnjo oddajo o volitvah. In če že govorimo Rop se mi je zdel tako rumen v faco kot da bi bil nekaj bolan. Ali pa ne prenese pritiskov ki jih ima zadnje mesece. Če ne prenese kritike na svoj račun ni pravi politik in odkar je na stolčku govori ene in iste stvari Sloveniji gre vsak dan bolje. Ja kje pove naj. Še enga stroja proti raku ni mogel kupiti ker so se šli kdo bo več zaslužil še pri tem. Moja teta je imela raka in je umrla v dveh letih dve leti nazaj kje mislite da je bila na splošnem oddelku je lažala. Sramota. Pediatrično kliniko gradijo že 10 let pa še ni narejena. Za vse druge stvari imajo denar samo za nas državljane pa nikjer. Potem je pa rekel tega gospoda zdravnika pa ne poznam ki se je edini upal spregovoriti da so stroji za obsevanje stari že 22 let. Ja gospod Rop a imaš vse pod kontrolo tam kjer loviš svoje lovke. Sramota šeenkrat pa naj govorijo kar hočjo imeli so 10 let časa da bi kaj naredili pa niso nič samo svoje debele riti so še bolj zavalili.
ne strinjam se v točki, kjer naj bi bili aktivni komunisti in, da se jim toži po starih časih…po mojih izkušnjah so to predvsem ljudje, ki so bili v prejšnjem sistemu na kakršenkoli način zatirani (predvsem zaradi vere)..pa vendar očitajo rdečo barvo levo sredinskim strankam, ob tem pa pozabljajo, ali pa ne vedo, kateri strankarski voditelji so bili najbolj rdeči..
sicer pa sem jaz za najbolj rdečo stranko v sloveniji…
lubica,ma daj, pa ja ne misliš,da ti bo janša naredu bolnice in kar je takga v 1 mescu??? hallooo? sej ne bo imel od kje vzet,razen če bo ljudstvu,da to ne bo imelo niti za kos kruha.svašta no.
folk,kdorkoli bo na oblasti, se ne bo nič spremenilo. na boljše se ne bo nikol, kvečjemu slabš bo, če pride banda janševa gor -tako kot je blo tistih par mescev.
Se poplnoma strinjam. Revanšistov ne rabimo, verouka v šolah tudi ne.
Kaj pa ljudje sami naredijo za to, da bi jim bilo bolje?
Večina samo jamra in to taki, ki jim povseh pravilih ne bi bilo treba, ker imajo vse (za večino je samo to važno). Ko si enkrat brez službe, gledaš na vse čisto dugače.
Volila bom levico, mogoče spet LDS, tudi zato – na žalost – da ne pride na oblast SDS.
Izberimo manjše zlo!
Kren !
A si ti delal raziskavo volilnega telesa al kaj ??? Ko si tako lepo okarakteriziral potencialnega volilca SDS ? No, povem ti, da se jaz v tvoji kategoriji ne najdem , prav tako v njej ne najdem svojih prijateljev, ki volijo to stranko. Žal imaš popolnoma oprane možgane in ne priznaš kvalitet drugi opciji??!!?? Nikoli ne bi trdila , da v LDS-su ni sposobnih ljudi, seveda so,celo veliko takih je, ampak nihče me ne bo prepričal, da so nenadomestljivi ! Veš kaj pravijo: ” Na Žalah je polno nenadomestljivih, pa se svet kljub temu vrti naprej”! Zato NE ŽALI nasprotne strani ! Prav tako nimaš pravice žaliti množice nezadovoljnih ljudi, ki morda res navijajo za opozicijo. Ne poznaš njihovih zgodb ! Ne sodi, da ne boš sojen !
A zakaj še vedno volimo LDS??
Zato ker ni ŽAL nobene niti približno pametnejše alternative! Tudi sama nisem navdušenanad LDS-ovci. Ne bom pa zato volila sedanje opozicije, kar tako mal da se vlada zamenja, halo!! Kako pa vsi SDS-ovci točno veste kako bi bilo, če bi bili oni na oblasti? In kako bo, če oni sedaj pridejo na oblast?? Nihče tukaj po moje nima steklene krogle da bi napovedoval prihodnost.
Jst sama ne nasedam nobenim predvililnim obljubam, ne LDS ovskim, ne SDSovskim, ker je lahko vsakemu pametnemu jasno da je to le kampanja. Za bruhat, da se vozijo z avtobusi po Sloveniji!! Me zanima če se bodo po volitvah tudi pripeljali rečt vsaj hvala volilcem…
Med vsemi strankami lahko povzamemo vzporednice:
– vsi so bili taki ali drugačni komunisti (razen seveda domobrancev alla Bajuk k so dezertirali med vojno), le da to eni priznajo, drugi hinavci pa ne – mnogim je ravno komunizem omogočil največ
– vsi kradejo in se okoriščajo in bodo to vedno počeli, katerikoli bodo pač na oblasti
V glavnem folk, če verjamete da vam bo Janševa vlada dala stanovanja pa službe se mi smilite!! Živimo v kapitalizmu in vsak posameznik si mora sam urediti življenje in živeti po svojih sposobnostih! V naši državi je vsakemu dana možnost da se zastonj (!!) izobrazi in si s tem zagotovi dobro službo in dostojno življenje… Kdor tega ne izkoristi, je njegov problem. Verjet da ti bo pa to ‘na suh’ zagotovila država je pa idiotsko in ravno na to vas lovijo…
Če se zamenja oblast, se bodo zamenjali VSI stolčki, kar bomo plačali davkoplačevalci, ko se bodo enkrat usedli na te stole bodo pa kradli isto kot sedaj. Edino to vam je lahko jasno, drugega nič.
Forum je zaprt za komentiranje.