Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Jaz mislim, da je prav, da vsaj nekdo (SDS) odriva napake in kikse, ki jih pocne zdajsnja vlada. Jaz pravim, dajmo jim vsaj moznost!

SOCIALDEMOKRATSKA STRANKA s g.Janezom Janšo na čelu.Bistveno so napredovali in imajo boljši program kot LDS.

Volilabom SDS.

ma SDS ne odkriva nobenih napak, samo natolcuje in s tem prekriva afere janše, ter lastno vpletenost v nečiste posle..

Gospe in gospodje, ko se boste malce spoznali na gospodarstvo in ekonomijo, boste vedeli, da to kar govorita gospoda Janša in Bajuk je totalna bedarija in nesmisel ter nimata pojma o gospodarstvu. In taki nesposobni ljudje ne morejo voditi vlade dobro. Še zdaleč da bi bil LDS dober, a je manj slab kot SDS in NSI.

To je čista laž ,SDS je napredna poštena stranka.LDS pa lopovi.in prevaranti.

NO,no to seveda ne drži.LDS je slepa prevara,še slabše nam bo.Volil bom SDS in JANŠO,ki je pravičen!

SDS-poštena, že mogoče, ampak brez možganov. Samo s poštenjem se ne vodi države, treba je imeti spospobne, inteligentne, napredne ljudi.

LDS ISTO POČNE PRIKRIVA SVOJE NAPAKE. PA KAKO DOKAŽE SE JIM DA SO NAREDILI NAPAKO PA ŠE REČEJO NE TO NI RES.

Škoda, ker nam ni dano, da bi vsi videli, kaj se dogaja v zakulisju. Potem verjetno ne bi volili nikogar, ali pa najmanj škodljivega.

In dragi moji, voliti opozijo, ker se največ oglaša? Kaj pa je vloga opozicije, če ne ravno to? In kaj je vse to skupaj? Igra! Enkrat eni, drugič drugi. Kdor pač pride na vrsto.

Sem mnenja, da je treba voliti tisto stranko, ki je najbližje vašim/našim prepričanjem, in ne voliti človeka, ki se pač v času prevolilnega boja največ pojavlja v medijih, in vam je mogoče tako celo najbolj simpatičen. Volimo program stranke in ne posameznika.

Sem pa tudi mnenja, da ljudje, ki ne vedo za kaj gre, ne poznajo ozadja in sploh ne spremljajo politike, ne bi smeli voliti, ker ravno taki naredijo več škode kot koristi.

Za konec vam bo le še zaželela uspešen konec tedna, na dan volitev pa se le odločite po svoje in oddajte glas tisti stranki, ki vam je najbližje.

Ali so LDS napredni,sposobni?Ne ga srat .Vidiš kam so pripeljali državo.Vse se draži,brezposelnosti je vse več,zdravstvo na psu,majhne plače na vseh resorjih delavstva,vse več socialno ogroženih,šolstvo je v razsulu….Bodite pametnejši kot LDS.

tudi jaz sem ta SDS!!! ne pa za LDS- barabe!

volila bom -logično- SDS .. tisti, ki si žeijo sprememb, bodo storili enako.. tisti, ki imajo pa dosti pod palcem, se jim pa itak jebe, pa jim je vseeno, če so še naprej ti lopovi na oblasti..

???,verjemi, da gledam vse prej kot na zunanji videz kar se tiče tega koga bom volila!Pri Ropu je to,da mi je že na videz antipatičen samo vrh ledene gore. Mislim, da je skrajni čas, da se vlada zamenja! Volila bom za SDS tko kot sem še vedno!

Najbolj mi gre pa na živce to, da majo vsi tok za povedat čez vlado, volijo pa še zmerom iste! Vem, tud Janša ni angelček in itak vsi nekaj obljubljajo. V politiki se itak gre vsem sam za lastno rit!

Ampak dajmo jim vsaj možnost!

Potem čebelca nobeden od navadnih državljanov ne bo šel na volitve ker itak nobeden ne pozna ozadja.

He,he, čisto možno je da bo na volitvah zmagala trenutna opozicija in prav privoščim vam vsem, ki pljuvate LDS, da boste videli da bo SDS isti. Gospe in gospodje, še noben politik nikjer na svetu ni naredil nič za majhnega človeka-državljana, ampak vsi samo za lasten žep.

A LDS bo barabe, kaj pa največja baraba SDS-a Rupar, ki je nakradel občinskega denarja še pa še. In ta velecenjeni Janša ga podpira še na teh volitvah.

Tele SDS-ovci bodo morali najprej svoje barabe skenslat, če hočjo še naprej flancat o pravičnosti in poštenosti njihove stranke.

Za lasten žep skrbi LDS in jim je mali človek figo mar.SDS je prava usmeritev.

Ja, seveda. In SDS ne bo nič kradla in poskrbela za vse nas, a ne. Sanjajte dalje. Poskrbeli bodo ravno tako samo zase kot LDS.

Bravo Kikica,naj SDS najde čim več napak in afer LDS.

Nikar ne laži!Pravi lopovi in nesposobneži so Rop in LDS.Naj zmaga SDS in JANŠA!!

Volila bom za LDS, razlogov za takšno odločitev pa je za malo morje. Začnimo samo z jumbo plakatom od SDS, na katerem ob Janši v prvi vrsti stoji Maša Merc! Si ne morem predstavljati, da bi v državnem zboru sedela ona, ki nima ne univerzitetne izobrazbe, ne življenjskih izkušenj, da ne govorim o tem, da nima pojma o gospodarstvu in mednarodnih odnosih, o govorniških sposobnostih pa raje ne bi… Sicer je lušna punca in nimam nič proti njej, za poslanko pa le ni…Sicer pa je res, da v predvolilnem obdobju vsi ogromno obljubljajo, ko pa pridejo na oblast, pa je druga zgodba. No, LDS se mi zdi še najbolj razumna stranka, komunikacija je na nivoju, pa tudi veliko dobrega so že naredili. Od nobenega pa ne moremo pričakovati, da bodo vsem dali stanovanja in službe- čas socializma je mimo!

Gdo bi si mislil, da je v Sloveniji toliko primitivnih ljudi, ki si dovolijo, da jim perejo sdsovci možgane. A ste res tolk naivni, da mislite da bo bolje. če oni zmagajo. Prvo kar se bo zgodilo, če pride sds na oblast se bodo z nsi skregal za stolčke, ker Janša hoče bit glaven petelin na kupu gnoja.

Imaš pa zelo kratkovidno razmišljanje! Tvoj razlog na volitvah bo “cajt, da se zamenja”, namesto, da bi malo spremljala kaj kdo ponuja oz. obljubuje.

Točno to! Celo dokazali so že to!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close