Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

A ni ze cas, da se vlada mal zamenja? Da damo se drugim moznost? Saj ne recem, da bo SDS naredila kaj bolje, a vsaj moznost jim dajmo! Jebemti!
Tk me jezi, ker folk kr navija za ta LDS, pa LDS, pa LDS! Za kozlat!!!!!

🙂 Sem sla na predcasne volitve pa nisem volila nobenega od nastetih,raje dam glas novim ljudem,je ze cas za nove obraze ja.Zakaj pa ljudje volijo iste?Prijateljica mi je rekla,da bo ona volil njih (LDS) zato,ker majo (baje) najvec moznosti,ceprav bi raje volila ona nekega cist tretjega…mah men se zdi to bedno.

Tud js se sprašujem isto! Vsaj dajmo jim šanso…Mene kr zmrazi, če sam pogledam tega Ropa, pa ne da bi ga volila!

se čist strinjam s tabo!

zgleda, da so eni še kar navajeni, da se oblast menja na 50 let!

Prav res. Do sedaj sem bila nekako vedno za LDS, danes pa sem sla na predcasne colitve in dala glas tistemu, ki LDS trenutno najbolj ogroza. To pa je SDS. Bomo videli.

Volila bom LDS, ker če pridejo na oblast drugi, pomeni sam dodatne stroške. Kolk ljudi na položajih bo letel, in vsi ti bodo odpuščeni ne po svoji krivdi, pomeni mastne odpravnine. nadomestila plač za pol leta (al kolk), to pomeni,da bomo nekaj cajta plačevali za vsak stolček po dva. Pa tud, če pridejo drugi nebo boljš, ker itak vsak sam zase poskrbi.

kako je že nekdo napisal….”raje imam znano zlo kot neznano zlo”….volila bom LDS….že dokar me politika zanima, se nagibam na levo….če pride desnica na oblast….verouk v šole, istospolne bodo “sežigali na grmadah”, samske ženske bodo “javno ožigosane” itd.itd….malo pretiravam…ne bo ravno dobesedno tako…..bo pa nekaj v tej smeri…..in hvalabogu, da bo zmagala LDS…ker bo zmagala…..!

Tudi meni ni jasno, kaj je tako privlačnega v LDS-u??
Še nikoli jih nisem volila in jih tudi zdaj ne bom.

kikica..za tebe bi bilo najbolje, da ne hodiš na volišče dokler ne razčistiš sama s seboj in se odločiš torej kdo bo naredil kaj bolje. Sama bom namreč volila tiste, za katere menim, da mi bodo omogočili še boljšo prihodnost, kot so jo že. Odločitev, koga bom volila, pa sem sprejela na podlagi spremljanja preteklih dogodkov, na podlagi poznavanja zgodovine in seveda pozornega spremljanja vseh strank in njihovih vodij, ne samo sedaj, v predvolilnem boju. Nikoli si pa ne bi oprostila, če bi pri tako pomembnih odločitvah glasovala samo na podlagi zunanjega videza (vilina), ali pač za to, ker bi si zaželela sprememb, torej dobrih ali slabih (aviv).

Obvezno bom volila LDS. Zakaj? Zato, ker mislim, da je Bajukova vlada v titem času parih mesecev dokazala svojo apsolutno nesposobnost.
Drugih pa ni. A naj dam glas mladim čERTNJAK JE ŽE NE VEM KOLIKO POKRADEL PA JE KOMAJ ZAČEL V POLITIKI. Samo LDS IN KONEC.

Moje politično prepričanje se je vedno nagibalo na levo zato volim LDS ali ZLSD. Za SDS ne bi volila predvsem ker mi je njen vodja zoprn in antipatičen.
Janša kot premier? Ne, hvala.

LDS, zato ker nočejo na oblasti SDS in NSi. Sicer žalostno, da mora “levičar” spet volit LDS, ker druge opcije nima, ampak tako pač je.

Pol maš srečo, da ti je LDS omogočila lepo življenje že dosedaj. Odločitev je v rokah vsakega posameznika, nobenemu ne bom solila pameti. Vendar jaz od LDS v svojem življenju nisem imela še nič dobrega. Dobre službe nimam zaradi njih, tudi stanovanja nimam, ker bi ga dobila(oz. ga nisem) zaradi njihove stanovanjske politike in odnosa do mladih družin. Pa ne reč, da sem nesposobna, pa da se ne znajdem… Ni res, res pa je, da nimam “pravilnega” ozadja, oz. nisem otrok pravih staršev. Trenutno me to najbolj zaposluje, tako da sorry, LDS zame konkretno ni naredila nič dobrega. Poleg tega je vsak dan slabše s službami, odpuščanje po tekočem traku, nobene socialne varnosti. In to pod tako opevano LDS! Verjamem, da se tistim, ki sedijo po stolčkih, ki so odvisni od politične oblasti, sedaj tresejo hlače. Meni bi se najbrž tudi. Tako pa….

Zaenkrat ima še preveč ljudi koristi od dotične stranke, tako da so izgledi po kakšnih konkretnih spremembah slabi.
Pa lep dan vsem!
miša

Dragi moji, ali mislite da bo Janša, kar z palčko kot čarodej vse zaposlil , vam kupil stanovanja, vam dal dobre plače… Bla, bla bla
Lahko obljubljajo pred volitvamoi kar hočejo ampak dejstvo je da pač Slovenija ni bogvekaj gospodarsko močna< država. Bodite realni.

Naj se toti komunisti že enkrat umaknejo in dajmo možnost novim, saj res ni rečeno da bodo boljši (vsaj dokler ne počistijo vse svinjarije, ki so jo naredili predhodniki) ampak vsaj poskusijo naj. Tudi jaz nimam nič proti SDS, pa da vidimo !

ja bodite realni..pa tudi se lahko, tako malo, za spremembo pozanimate o drugih državah v tranziciji, z njihovo problematiko in vse skupaj primerjate s Slovenijo. Boš videla *miša*, da je Slovenija (vlada) naredila prav za tebe veliko dobrega..

Za desničarje je značilno da kadar nimajo dobrega argumenta proti LDS in ostalim vedno od nekod potegnejo komuniste. Draga ym, veliko desničarjev je včasih tudi bilo pri komunistih.

Med slabimi izbiram najmanj slabe – that`s the reason!

Jaz sem ponavadi volila LDS letos bom pa SDS.

levičarji se zmerom delajo tko nedolžne kot da oni niso nikoli nič krivi samo desni so pa zmerom krivi pa še v vladi niso mislim smešen.

Bajukova vlada pa je v tistih parih mesecih le RAZKRILA, kaj se je dogajalo (se še dogaja) po vladavino LDS – banda!!! Aja, to vas tako moti, da je prišla na dan vsa svinjarija!

seveda so desničarji krivi..so namreč v parlamenu, kjer mečejo polena pod noge koaliciji in to pri vsakem predlogu..vemo pa, da zakone in razne predloge sprejema vedno in SAMO parlament..

Ja kdo ma pa največ poslanskih sedežev v parlamentu LDS če se SDS še tako buni in meče polena pod noge LDS – u nič ne doseže ker ima vse niti v rokah LSD.

Letos za SDS.

SDS!

Volim LDS, ker so vsi drugi omejeni v glavi. Ko gledam Janšo ali pa Bajuka me srat prime.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close