Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa kaj pol če ste, jutri je ponedeljek tako kot vsak in vsak bo delal tisto kot dosedaj. Za navadne državljane ne bo razlik, edino kradli bodo tokrat drugi in si 4 leta polnili žepe. Navadni državljani se bodo morali tako kot povsod po svetu sami zase pobrigat, politiki pa bodo bogateli, večno in ne glede na to ali so levi ali desni.

Za vse, ki ste volili SDS:
upam, da se bodo res držali svojih obljub in npr. uvedli enotno davčno stopnjo … :)))
Ej, še nkol se nismo tko smejal kt se bomo v naslednjih letih, vsaj jaz, ki grem v tujino … jupiii: bolje, da zbrišem, kot da me izbrišejo …

LDS – ovci imate se za Evropo pa že načrtujete padec SDS.Tukaj se vidi da smo Balkan ne Evropa. Samo poglejte Kikiriko tipičen predstavnik Balkana moja stranka ni zmagala grem v tujino. Kaj bi človek rekel kot pa Balkanizem nič drugega. In imate se za “bogove” pa še enega poraza ne prenesete.

Končno je prišlo do prave spremembe.Janši veliko uspehov pri delu bodoče vlade.

Zmagala je boljša,pravičnejša stranka SDS.Končno bodo optimistične spremembe in upam,da se bo življenski standard izboljšal kar je seveda najvažnejše.

Zate se ne bo Uroš, življenski standard se bo izboljšal za Janšo, ti pa boš še vedno reven, tako v glavi kot v žepu.

Vaš čas je potekel in končno spremembe optimizma na obzorju.

Tega pa ne moreš vedeti.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Na tvojo žalost zate ne bo nobenih spremeb Uroš, sprememba bo v žepih politikov, ti boš čez štiri leta na naslednjih volitvah še vedno tam kjer si zdaj- reven v žepu in glavi.

Na tvojo žalost zate ne bo nobenih sprememb Uroš, sprememba bo v žepih politikov, ti boš čez štiri leta na naslednjih volitvah še vedno tam kjer si zdaj- reven v žepu in glavi.

A mi lahko kdo razloži, kaj mu je blo v zadnjih 12 letih tolk hudga? A je kdo koga kaj v kaj silil? A je kdo komu kaj prepovedal? A ni blo nobenga napredka v tej državi? Bomo videli, kako bomo na ta vprašanja odgovarjali čez 4 leta…
Problem te države niso politiki, ampak državljani. Zaplankani, škodeželjni, nevoščljivi, nesposobni, samovšečni… v glavnem – ovce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close