Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
draga moja, odkar pomnim politično življenje spremljam politične zdrahe v sloveniji. NIkoli in nikdar gospod Janša ni želel postati predsednik vlade oziroma predsednik države kakor ti govoriš. On ne želi teh funkcij. Tudi en vem zakaj za božjo voljo ljudje tukaj govorite, da če pride SDS na oblast, da bo katastrofa, ker Janša ni sposoben voditi vlado itd… dejte si že v glavo, da on tega ne želi. janša želi in vedno dela za področje obrambnega ministrstva in kar je res je res ljudje moji je strokovnjak za to področje. Nikoli ni hlastal po stvareh za katere ni sposoben in le to tudi ne skriva. Da mu dodelijo obrambno ministrstvo edino pravilno. kdo je prvi v tej (takrat še ne državi) Sloveniji na ulici zahteval samostojno Slovenijo – kdo si je upal. Kdo je bil v štabu med vojno in se boril za samostojno Slovenijo – Janša je seveda pionir osamosvajanja SLO države. In zakaj je bil za to dobro delo “tako lepo nagrajen od sedajšnega vodstva”?
Njegova funkcija v parlamentu je bila vedno takšna kot jo je s stranko izvajal. Za svoje delo bi mu osebno podarila diplomo – opravljal je svoje delo opozicijske stranke več kot odlično – DA metal je polena vladajočim, DA iskal je afere in jih spravljal v javnost itd… Ljudje to je njegovo delo.
zakaj SDS – zato, da končno zamenjamo vodenje države drugim ljudem, da poskusimo, če mogoče ne bo drugače, boljše… Moja pravica je, da volim nekoga, upam, da bo boje in upam, da bo drugače, ker z LDS ne bo drugače – ljudje imejte odprte oči: njim je pomembno, da gradimo ceste – avtoceste, ljudje pa nimajo za bencin, njim je pomembno, da sedijo na ogrevanih stolih – pediatrične klinike še vedno nimamo, zdravstvo je v razsulu. ne rečem, da bo pri vladanju SDS drugače, poskusila bom to je najbolj pomembno in ne bom se udala v usodo. V končni fazi lahko zamenjam tudi mnenje čez štiri leta. ne bo me pobralo, če bom vsaj poskusila.
V nedeljo na volitvah bom definitivno volila SDS in za poslanca gospoda iz vrst SDS, ki kandidira v Trbovljah.
lep pozdrav
Breda
To kar si napisal nisi argumentiral, to je papagajsko ponavljanje kar v tri krasne. A si naredila analizo tega kar si napisal s primerljivimi tranzicijskimi državami? Slovenije ne moreš primerjati z ZDA, ampak napr. z državami s kterimi smo se zdaj priključili EU. In Slovenija je gospodarsko med vsemi najbolj uspešna in ima najvišji BDP na prebivalca med vsemi temi državami. Sorry, ampak Uroš ti si malo prezelen, da bi govoril tukaj o uspešnosti Slovenije.
Tisti ,ki bodo volili za LDS očitno sploh ne poznajo oz . nočejo vedet kakšno nadvlado imajo ,samo spomnite se vseh primerov ,SIB BANKA , NAKUP FALKONA , NAKUP OPERACIJSKIH MIZ in še in še bi lahko našteval itak pa ne bo noben odgovrjal . Nobenega nadzora nimajo nad porabo proračunskega denarja tukaj gre bol igranje na poštenost in če bi zdejšnja vlada bila pripravljerna narediti ,kaj v tej smeri bi lahko ,saj imajo večino v vladi .
hm Breda…kolikor se jaz spomnim: ko je bil janša obrambni minister je gradil ” pentagon”, za katerega mu ni bilo žal davkoplačevalskega denarja…skoraj ves je namreč šel za njihove rezidence…pa tudi afera z orožjem je bila takrat, ilegalno prodajanje orožja na balkan, vendar se je vse skupaj lepo prekrilo. Toliko o sposobnem in poštenem obrambnem ministru!!
Forum je zaprt za komentiranje.