Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Otroka h tašči na pranje možganov

Otroka h tašči na pranje možganov

Jaz bom svoje vnuke tudi učila o veri in odrešejski resnici Jezusa Kristusa, ki sem jo spoznala po milsoti Gospoda. Sem bila tudi ateistka, harekrišna, newagerka in iskalka na mnogih duhovnih področjih ampak Jezus je največji. Odkar je on moja skala na kateri stojim je moje življenje osvobojeno in fuuul uspešno. Vsak dan se mi dogajajo mali čudeži, ki mojo vero samo krepijo in širijo. Vse to bom po mili volji prenašala na vnuke, ker to je moja pot in del moje zgodovine. Kako so pa kristjani bili v zgodovini grešni mi pa ni mar, ker kamorkoli se obrnem smo ljudje grešni. Najhujši so pa takšni ki mislijo, da so brez greha.

Samo Jezus je pot k Očetu in seveda je normalno, da bo Satan naredil vse, da vas prepriča, da je to nesmisel. Naredil bo vse, da odrešejsko resnico Kristusa omadežuje s cerkvenimi grehi in vam onemogoči osvobojenje. Ne glejte kristjanov, glejte Jezusa. On je Bog in odrešenik.

Lahko, da se bo zgodilo, da mu bo druzba v najstniskih letih vsilila se kaj veliko bolj nevarnega, od tega, da se otrok pokriza pred jedjo. Samo takrat bo prepozno, tasce najverjetneje ne bo vec. Ti bos se vedno butasta ateistka, moz copata, otroka bosta pa imela vsaj lepe spomine na babico.

Poisci si placljivo varstvo, kokokodajs.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close