Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Orgazem med športnimi aktivnostmi

Orgazem med športnimi aktivnostmi

Prinesel rože? Kolesarke rabimo nekoga, ki nas na biciklu spremlja do rožic na travniku ali v gozdu.
Pomivač posode pa prav pride.
Kino? To pa res nikogar ne rabiš. Ne maram kina, če pa slučajno že grem, ne rabim spremstva.
Ja, za besede pa rabimo… moškega :). Pa še za marsikaj drugega.

Ti ze ne bos dolgo samska. Garantiram 🙂

Garantiraš? Ne vem, ne vem, če bo ta garancija držala. Samska sem namreč že kar nekaj let. Na žalost.

Pa zamenjaj bicikl….:)

Kupi tistega za dve osebi…Se bo ti lažje kdo pridružil in ti sledil…:)

Biciklov kar nekaj zamenjam :). A da bi imela tandem, da bi koga sabo vlačila? Ženske nismo vnete za tipe, ki se šlepajo na ženskah.

Ni najmanše skrbi. Če se ne izteče garancijo dobiš pri meni ali pa kameradih na teh forumih 🙂

Pa s takšno kiklco si že probala, kot je zgoraj na sliki ?

A je kak samski kolesar tu gor,da vem kje uveljavljat garancijo. Vsak ni ok za uveljavljanje garancije.

Pri takem “tempu” ze jutri ne bo vec samske kolesarke 🙂

Težka bo, sem zahtevna, zanimajo me le samski kolesarji, teh pa nekak ni več :). Razen kakih mladičkov v 20ih letih.

Koliko km je pa dnevna norma, da je moški naredil izpit za samsko kolesarsko ?

Nimam dnevne norme. Recimo 3000 m vzpona na teden (višinskih metrov imam v mislih). Pa ne na motorni pogon.

A si kolesar Robi?

Si pa res zahtevna….Preveč zame…Jaz sem bolj redko na kolesu.

sploh ni bistvo v kolesarjenju….. se pa robi dobro izmotava hahaaa

tip je poročen, tko da čist brezpredmetno če kolesari, dobro ovinkari evo 🙂

tip je poročen, tko da čist brezpredmetno če kolesari, dobro ovinkari evo :)[/quote]
Saj nisem napisal, da bi šel z njo kolesarit…:)

tip je poročen, tko da čist brezpredmetno če kolesari, dobro ovinkari evo :)[/quote]
Saj nisem napisal, da bi šel z njo kolesarit…:)[/quote]

močno je dišalo po lažnem upanju……. 🙂

Saj nisem napisal, da bi šel z njo kolesarit…:)[/quote]

močno je dišalo po lažnem upanju……. :)[/quote]
Potem bi bilo bolje, če bi zraven imena v oklepaj dal še besedo “nesamski”…:)

Jaz pa itak nisem za zahtevne ženske…Samski ali nesamski…

Kolesarjenje pa za moške ni preveč dobro, ker povzroča impotenco…:)
Nam ni tako fajn, kot ženskam, ko se vozijo po tlakovanih cestah…:)

Res je.

Obrazložitev:

Poročeni ne smejo kolesariti? Nimajo navigatorja zaven – svoje žene? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

smaska kolesarka je kar spiz……

ja no…… robi je deloval kot da se malo ponuja in ženska se je pač jasno izrazila, da želi nekoga spoznat – s čimer ni nič narobe, robi je nadaljeval z besedno igro in pol so bli počas že krivi hribi, pa višinska razlika in pol že jaz, ki sem povedala, da je tip poročen, kar ostale itak tudi vejo…..

narobe je le to, da je kolesarka premalo na tem forumu :))))))) ker bi ji bilo sicer jasno, da so tule le trije teoretiki, ki po potrebi en drugega za kiklo držijo hahaaaaaaa, v realnosti pa imajo nekaj doma, tule uživajo v pozornosti žensk, ki jih je bistveno več in pridejo do izraza kar na domači lokaciji mogoče že davno več ne……. ampak pač čas jim pa mine takole, a ne 🙂

no bejbike, zdej pa veselo pisat :))
matjaž bo spet silne teorije razvil…….. pa ja, zakaj menjat edino tehniko, ki jo ima hahaaaa

ja no…… robi je deloval kot da se malo ponuja in ženska se je pač jasno izrazila, da želi nekoga spoznat – s čimer ni nič narobe, robi je nadaljeval z besedno igro in pol so bli počas že krivi hribi, pa višinska razlika in pol že jaz, ki sem povedala, da je tip poročen, kar ostale itak tudi vejo…..

narobe je le to, da je kolesarka premalo na tem forumu :))))))) ker bi ji bilo sicer jasno, da so tule le trije teoretiki, ki po potrebi en drugega za kiklo držijo hahaaaaaaa, v realnosti pa imajo nekaj doma, tule uživajo v pozornosti žensk, ki jih je bistveno več in pridejo do izraza kar na domači lokaciji mogoče že davno več ne……. ampak pač čas jim pa mine takole, a ne 🙂

matjaž bo spet silne teorije razvil…….. pa ja, zakaj menjat edino tehniko, ki jo ima hahaaaa

Sem spet tu :). Ja, to je tako ali tako jasno, da na netu ne visijo samski kolesarji tako, da nimam kakih lažnih upov.
Iz izkušenj vem, da moški, ki preživijo veliko časa na portalih, niso ravno zagreti za šport. Najraje se pa ponujajo poročeni :). Tudi v reali so poročeni najbolj zagreti za osvajanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close