Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Orgazem med športnimi aktivnostmi

Orgazem med športnimi aktivnostmi

Nekje sem prebrala, da nekatere ženske lahko doživijo orgazem med športnimi aktivnostmi. Sama še nisem tega doživela pa tečem, kolesarim …
Imate mogoče takšno izkušnjo?
Kaj se je zgodilo?

Moški ga redno doživimo med športno (posteljno) aktivnostjo…:)
Ženska pa bi ponavadi rade le ležale, pa uživale…..

lahko greva skupaj tečt….

une avstroogrske kocke na cesti….. če se pelješ s kolesom, pa jahanje……

Ha z Aleksanadro ni dolgcajt

ti že veš 🙂

Dobil svojo porcijo in sem na distanci 🙂

Jaz bi reko, Alexandri ni dolgcajt. Samo na kolo se vsede in točno ve, kam se mora zapeljat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa ti veš, kaj bi ženske rade? 🙂

Amotizerje ven vzame, da jo fajn naruka. :)))

Bibita

Kaj bi ženske rade?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A uporabljaš kakšno posebno sedlo? 😉
Ali si mislila na ‘uro jahanja z učiteljem’, kot je bilo včasih napisano na ceniku tu pri nas? :)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ali si mislila na ‘uro jahanja z učiteljem’, kot je bilo včasih napisano na ceniku tu pri nas? :)))))[/quote]

hahaaaaaa ne brez učitelja, z ostalim pa ne bi vzburjala potrebnežev tle :)))) – k majo navidezno vse poštimano 😀

Kako pa ti veš, kaj bi ženske rade? :)[/quote]

Vem iz prakse….:)

Za vse res ne vem, ker bi potem to že bilo malo sumljivo..:)

Ali si mislila na ‘uro jahanja z učiteljem’, kot je bilo včasih napisano na ceniku tu pri nas? :)))))[/quote]

Ono s posebnim zatikačem, da se dol ne sname, ko galopira če zdrn in strn… 😀

hahaaaaaa ne brez učitelja, z ostalim pa ne bi vzburjala potrebnežev tle :)))) – k majo navidezno vse poštimano :D[/quote]

No jaaa, vprašam. Očitno neki zamujam!! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Orgazme pač. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Orgazme pač. :)[/quote]

Samo med športnimi aktivnostmi. 😉

Zenske pa znate pritisniti na pravo tipko 🙂

Tukaj so ujeli Aleksandro med bicikliranjem:
[img]http://www.shimjockey.com/wp-content/uploads/2011/10/Girls-Riding-Bicycles-1.jpg[/img]

Škoda ker nisi klavir, a? :)))

le kako je sploh kaksna zenska se samska. Se posebaj kolesarke

Jaz sem samska, samo pri nas ni kock po cesti.

Prehitro goni, premočno stopa na pedale, da vse pred sabo prehiteva in tako moške pušča kilometer za sabo. 🙂

Vprašanje bi pravzaprav moralo biti obratno – zakaj se sploh vežejo, če pa si lahko pomagajo z biciklom.

Pa saj bicikl ni vse. Kdo bo pa prinesel rože, pomil posode, peljal v kino … in izrekel tiste besede ki jih rade slisite????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close