Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek On se ohlaja do mene. Kaj naj naredim ?

On se ohlaja do mene. Kaj naj naredim ?

take a life

Take a pill. You forgot it today.

iz katerega dela avtoričinega pisma ste razbrali, da partnerja duši.. ker je rekla, da želi biti veliko z njim? si ne vsak, ki je zaljubljen tega želi? si ne bi mogel tudi partner tega želeti, če bi jo ljubil?

Vsa čustva ki jih ima so normalna. Normalno pa ni da noče sprejti, da pač nekdo več ne čuti tako kot je nekaj mesecev nazaj. In zdaj ko ve to bi mogla sama potegnit črto nad vezo ne pa da ga duši z svojo ljubeznijo. Zanj to ni več ljubezen ampak dobesedno groza kar mu daje. Punca vse prav čuti samo nima pa občutka kdaj nehati. Ker hlasta zdaj. Ustavi kot ti je nekdo napisal konje!!!!!!!

Sem ženska, ampak tole pisanje je tudi meni dušeče.
Pišeš recimo, da sta pol leta skupaj pa želiš biti njegova žena? Jaz bi pobegnila takoj, če bi mi kdo že po pol leta omenil poroko.
Praviš, da ti ni vredno živeti? To kaže na resne psihične probleme in verjetno se taka kažeš tudi njemu. Upam, da tega ne govoriš fantu,ker to meji že na izsiljevanje.
Ne ga dušit. Sprosti se, zdrži nekaj časa brez njega, daj mu dihat, pojdi kdaj ven s kolegicami, uživaj kdaj sama. Ne biti kot klop.
Če bi se mene moški takole oklepal, bi tudi bežala.

Verjetno se gre za odvisnost od odnosov, kar povzroča izsiljevanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close