ohranjanje stikov z nekdanjimi partnerji
Iz tvojega pisanja ni bilo razvidno, za koliko oseb gre, zato se je Boom-u vse skupaj zdelo sumljivo. Namreč množina so že 3 osebe.[/quote]
No ja, predvsem sem govorila o odnosih z bivšimi partnerji, tista punca je govorila pa o tem, s kolikimi je seksala…
In lepo, da se strinjaš z mano, kaj je množina. 🙂
Tistih 15 bivših partnerjev, s katerimi je ona seksala, je tudi imela nek odnos.[/quote]
jaz tolikokrat na mesec jem v gostilni … pa “moja” zato ne zganja neke panike, da jo zanemarjam, ne cenim njene kuhe … ali celo varam … še sama občasno preveri kvaliteto khinje kakšne gostilne ☺
Tistih 15 bivših partnerjev, s katerimi je ona seksala, je tudi imela nek odnos.[/quote]
No, da se popravim (da boš le razumel) – jaz sem govorila o ohranjanju stikov z bivšimi partnerji, s katerimi nas je vezal tudi čustven odnos, ne pa samo fuk sem pa tja.
Počasi sem sita dlakocepenja oz. pimplanja, kot bi rekla moja mama. 🙂
Poglej še enkrat naslov teme, pa sodeluj v njej, če ti je več do teme, kjer se punca sekira, če je kurba, pojdi pa tja komentirat; mene nihče ne očita, s koliko moškimi sem bila – tako in drugače. Preteklost je taka, kot je, ključno je vplivala na to, kakšni smo v sedanjosti, izkušnje pa pomagajo tudi v prihodnosti.
Zakaj neki je potem Boom videl povezavo med to in tisto temo? Boom, pojasniš?[/quote]
Hahahaha, zdaj me spominjaš na vse tiste inšpektorje, ki so jih poslali v Irak iskat orožje za množično uničevanje… “Pa če so rekli, da ga imajo!”
Največja napaka, ki jo lahko na tem forumu naredi ženska je, da je v takem stavku uporabila množino.[/quote]
Napaka je lahko omenjati karkoli, kar smo nekoč storili in danes še vedno obžalujemo, ker potem povsod vidimo obsojanje in imamo slabo vest.
vidim,da ste se čisto razpisali 🙂
no,da samo odgovorim še na tiste čisto začetne poste; ne,nisem jaz tista,ki ohranja stike.vse svoje lahko popolnoma normalno pozdravim,ČE jih srečam,nimam pa nikakršne želje,še manj potrebe po tem,da bi se z njimi dogovarjala za kave ali kaj podobnega. bilo i prošlo pravijo.
mi je pa zanimivo,da nekateri to rabijo,želijo. in moram priznat,da se v svojem primeru ne počutim preveč ok. nekako se ne morem otresti občutka,da moški,ki ohranja stike z nekdanjimi,vseeno nima čisto,čisto vsega pospravljenega tam notri.ne vem,mogoče se motim,mogoče ne, čas bo pokazal.
in hvala vsem,za mnenja,včasih je dobro slišati še koga,ne samo sebe 🙂
Zakaj neki je potem Boom videl povezavo med to in tisto temo? Boom, pojasniš?[/quote]
Sem hotel samo opozorit, da mora na tem forumu ženska bolj previdno uporabljat množino glede bivših partnerjev. :-)))[/quote]
Zakaj?
Bom koga prizadela, če bom o sebi pisala odkrito? Bi morala paziti na svoj “ugled”?
Nisem tu, ker bi iskala partnerja, pač pa zato, ker rada razmišljam o raznolikih stvareh, rada prebiram mnenja od različnih ljudi, uživam v debatah (tako na forumih, kot tudi sicer), če so le plodne in imajo vsebino, ki pritegne, premakne perspektive, daje snov za nadaljnje razmišljanje in posledično učenje.
Ne obžalujem preteklosti, je neizbrisljiv del mene, ki je ključno vplival na to, kakšna sem danes. In za tem, kar sem, stojim, isto je z mojimi zapisi, ki ne služijo ustvarjanju image-a, pač pa so le odraz tega, kako razmišljam v reali.
Sem hotel samo opozorit, da mora na tem forumu ženska bolj previdno uporabljat množino glede bivših partnerjev. :-)))[/quote]
Zakaj?
Bom koga prizadela, če bom o sebi pisala odkrito? Bi morala paziti na svoj “ugled”?
Nisem tu, ker bi iskala partnerja, pač pa zato, ker rada razmišljam o raznolikih stvareh, rada prebiram mnenja od različnih ljudi, uživam v debatah (tako na forumih, kot tudi sicer), če so le plodne in imajo vsebino, ki pritegne, premakne perspektive, daje snov za nadaljnje razmišljanje in posledično učenje.
Ne obžalujem preteklosti, je neizbrisljiv del mene, ki je ključno vplival na to, kakšna sem danes. In za tem, kar sem, stojim, isto je z mojimi zapisi, ki ne služijo ustvarjanju image-a, pač pa so le odraz tega, kako razmišljam v reali.[/quote]
ja, vidiš, to je pa tudi meni uganka, zakaj se kdo počuti prizadetega v takih primerih :-))))
Zakaj?
Ne obžalujem preteklosti, je neizbrisljiv del mene, ki je ključno vplival na to, kakšna sem danes. In za tem, kar sem, stojim, isto je z mojimi zapisi, ki ne služijo ustvarjanju image-a, pač pa so le odraz tega, kako razmišljam v reali.[/quote]
ja, vidiš, to je pa tudi meni uganka, zakaj se kdo počuti prizadetega v takih primerih :-))))[/quote]
Se pravi, zakaj bi morala ženska bolj precidno uporabljati množino glede bivših partnerjev?
ja, vidiš, to je pa tudi meni uganka, zakaj se kdo počuti prizadetega v takih primerih :-))))[/quote]
Se pravi, zakaj bi morala ženska bolj precidno uporabljati množino glede bivših partnerjev?[/quote]
Da ni označena za kurbo (ne vem, ali se bo ta beseda prikazala ali je cenzurirana, skratka, cipa). Očitno tega fantje nočejo tako odkrito zapisati (glej pa temo, v kateri ženska sprašuje, ali je kurba, ker je imela 15 moških ali koliko že, in jo je trenutna simpatija zaradi tega gladko skenslala, ker se mu to ne zdi sprejemljivo sploh – in z njim se je kar nekaj mladcev dejansko strinjalo).
Se pravi, zakaj bi morala ženska bolj precidno uporabljati množino glede bivših partnerjev?[/quote]
Da ni označena za kurbo (ne vem, ali se bo ta beseda prikazala ali je cenzurirana, skratka, cipa). Očitno tega fantje nočejo tako odkrito zapisati (glej pa temo, v kateri ženska sprašuje, ali je kurba, ker je imela 15 moških ali koliko že, in jo je trenutna simpatija zaradi tega gladko skenslala, ker se mu to ne zdi sprejemljivo sploh – in z njim se je kar nekaj mladcev dejansko strinjalo).[/quote]
Aha, izraz se prikaže v drugih sklonih, v imenovalniku pa ne :). Zanimivo.
Da ni označena za kurbo (ne vem, ali se bo ta beseda prikazala ali je cenzurirana, skratka, cipa). Očitno tega fantje nočejo tako odkrito zapisati (glej pa temo, v kateri ženska sprašuje, ali je kurba, ker je imela 15 moških ali koliko že, in jo je trenutna simpatija zaradi tega gladko skenslala, ker se mu to ne zdi sprejemljivo sploh – in z njim se je kar nekaj mladcev dejansko strinjalo).[/quote]
Ah, če je to edini razlog, zaradi katerega bi morala biti previdnejša, se pa ne bom sekirala. 🙂
Temo sem preletela, ker sem dejansko mislila, da je v njej nekaj, kar bi bilo z mano oz. mojim prispevkom povezano.
S svojim mnenjem (pravilnim ali napačnim) me pa nihče ne more prizadeti tako, kot se lahko sama, če se fiksiram na neko predpostavko, nato pa pustim, da mi načne samozavest in samopodobo, namesto da bi poiskala izvor in odpravila oz. preprečila škodljive posledice.
Zakaj bi pa napisu taki, da je cipa, če pa že sama ve da je ? In kaj bi jst mel od tega sploh ? Đizz neb reku, da bi jo vsaj na sliki vidu al kej, tko je pa lahko kdorkol. Lahko je moj sosed vrata naprej, ki me trolla na forumu…
Forum je zaprt za komentiranje.