Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ODDAMO

ODDAMO

Erina kaj je zdaj z vašim kužkom? JE že oddan?

LP nina

Ne vem kaj naj rečem. Strinjam se s tistimi ki so mnenja da alergija ni edini razlog oziroma, da bi psa vseeno lahko obdržali. Pa da mi ne bo spet kdo napisu kaj govorim ko nimam pojma kako je to naj povem, da imam sama alergijo in dobro vem, da obstajajo načini, da lahko vseeno imaš psa ali mačko ali kakršnokoli žival, zato mi ne govort da to ni možno. Sploh pa se strinjam s tistimi ki so napisali da lahko tako star pes umre od žalosti in to se nebi zgodilo ne prvič in ne zadnjič. Vem tudi za veliko ljudi ki dobijo otroka in se bojijo da mu bo pes kaj storil pol pa iščejo različne razloga da bi ga oddali.

ful mi grejo na zivce ljudje ,ki obsojajo druga ce hocejo oddat psa.Saj ni vazen razlog,na lep nacin ga hocejo oddat,pol pa se takoj najdejo pravicnezi,in obsojajo. Post pa ni bil vprasanje kaj si mislite o tem ampak da oddaja psa.

ninci,prvic slisim,da bi bilo kaznivo dejanje,ce das psa pod inekcijo??? mislim,od kje pa to? in kako da sami nismo imeli nobenih problemov s tem? pa je bil kuza zdrav pa vse…pa nismo nic podmazali veterinarja! sam toliko v vednost! joj,eni ste pa res tako pametni,da to kr ni res!!!

sam sem sicer proti temu,da bi se dalo psa pod inekcijo,se bo ze nasel dom zanj! veliko srece!

ninci,ne delaj se taglavno!!!

::)) napisala:
>ninci,prvic slisim,da bi bilo kaznivo dejanje,ce das psa pod inekcijo???

Ja, je kaznivo dejanje – ampak za zdravega psa!!!

Samo toliko o tem kako ninci kvasi neumnosti! :-X

Pa tale ninci je tako prijazna, da je dala objavo se na druge forume – toliko v zahvalo, ne?!

Lp, U.

Mi smo tud dobili psa starega 4 leta, ki je bil navezan samo na eno osebo, na mojo teto, pa se je potem navadil, se je pa potem spet navezal samo name, tako da če sem šla od doma sama ni hotel ne jesti ne piti, pa vseh ljudi se je bal. In sem ga mogla povsod vlačit s sabo 🙂 Ker sem bila stara okrog 10 let mi je blo to itak v veselje, ap vedno sem si želela psa. No potem smo ga pa dali nazaj po letu pa pol, isti družini, ker so pač prišli nazaj v Slovenijo živet, pa sploh ni nikogar od njih več poznal takod a se je mroal spet nazaj navadit, in so spet imeli probleme. Sedaj je star 17 let, že čisto slep in gluh,… bogi v glavnem, pa čakajo na njegovo naravno smrt. Je pa tud vprašanje, ali je bolje takega psa uspavat ali ne, jaz bi ga… ker se mi smili pa itak ne ve zakaj se gre… No in potem smo dobili še eno psičko, tud pudlo, staro 2 leti, ta je biula itak že od nekdaj prepuščena sama sebi in se je potepala po ulici, kjer je prej živela, tako da je bila v bistvu povsod doma, pa navajena ljudi, in se je takoj navadila, celo lepše ji jebilo, ker se prej ni nihče z njo ukvarjal. Je pa tud žalostna, ker je navezana na dedka, ko kam gre… Sedaj, ko ej bol že tolikokrat v bolnici in vsakič na srečo prišel nazaj, se je pa očitno tud tega navadila. No ker mam že tolk izkušenj s sirotami, bi tkaoj vzela tvojga prinašalca, si ful želim večikega psa (da ga peljem na sprehod, brez da ga kdo poje..), sam žal ne živim sama in imamo že enega in bi mama čist ponorela…

Če oddate tega kužka, ste res brez srca. Če človek želi, poišče drugo rešitev. Mi imamo doma dva mačka in dva psa. Ko sem izvedela, da sem alergična na dlako (kar huda alergija), smo naredili pač tako, da se mačke in psa ne zadržujejo več v hiši. Drugače pa imam še vedno zelo rada svoje živali. Ker sem predvsem alergična na mačjo dlako, se jih moram malo izogibati, vendar pride tudi dan, ko jih pocarkljam, pa čeprav potem na račun rdečih prog na obrazu, kihanja, srbenja očeš itd. ČE IMAŠ ŽIVAL RES RAD, TEGA NE BOŠ STORIL!!!

Xenia, kaj pa, če bi bila doma v bloku? Kje bi bile potem živali, da se ne bi zadrževale v stanovanju?

Nič ne rečem, tudi sama imam kar nekaj živali, in prav je, da imamo živali radi, in mogoče je tudi res, da kdor ne mara živali, ne mara ljudi itd… Ampak! Postavljati koristi psa pred koristi otroka se mi pa zdi malo čudno, no.

Vsakdo ima svoje razloge za oddajo in proti njej in njih ne mislim komentirati. Morda bi bilo bolje, ce bi svoje vprasanje usmerili na pesjanarske forume:

Srecno roko, Neza

se strinjam z mnenjem realne

moj fant ima alergijo na mačje in pasje dlake, izkazalo pa se je da ima v bistvu alergijo na mačjo in pasjo slino!

Tako me stisne pri srcu , ko preberem kaj takega . Mnenja sem , da sem alergijo da ublažiti tudi na drugaćen način in oddaja kužka je slabotno dejanje , ko se niste pripravljeni malo sovpadati z problemom in ga reševati na za kužija manj stresen način. Poanta je v tem , da bi raje bolj lagodno živeli , četudi na račun štirinožnega prijateljčka , ki vam je do sedaj dajal veliko sebe . Oprostite , vendar mi je zelo žal da sploh imate kužka.

Oglasi se !

Kaj je po vaše pes več vreden od otroka?

Erina!

Lahko prosim zakljucis temo in poves/napises ali ste psa ze oddali ali se se oddaja!

Hvala!

Lp, U.

Sicer sem mislila, da tema ni več aktualna, zato je tudi nisem brala – vmes sva bili tudi v bolnišnici – vendar vam sporočam, da pes ostaja pri hiši – od hiše sva odšli midve. Tudi to je rešitev!

Tema je zaključena, zato tudi več ne bom odgovarjala na poste niti jih brala.

lepo pozdravljeni

Erina

Sedaj me pa res zanima. Kako sta odšli vidve od hiše? Kaj pa mož, pes,…? A samo zaradi psa, al kaj?

Kako je sedaj z tem kužkom a je že našel nov dom ali ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close