ODDAMO
Dozdeva se mi ,da je to samo izgovor ,da oddate psa .Mislim da je razlog ,zato ker imate sedaj otroka pri hiši in nimate časa oz. je pes sedaj odveč . Poznam dosti primerov ko so oddali živali samo zato ker nimajo več časa za njega in je žival naenkrat kar odveč .Če imaš psa 7 let in ga imaš resnično rad ga smatraš kot družinskega člana.
Kritik,
daj ne flancaj, če nimač enake izkušnje…..Alergije so lahko zelo huda reč. Si že slišal za anafilaktični šok, ko histamin preplavi cel organizem , še posebno pri otroku takoj zoži sapnice, lahko v zelo kratkem času nastopi zadušitev, če ni takoj nudena strokovna pomoč….Nam se je to zgodilo pri 8-mesečniku. So kasneje posledično ugotovili, da je hudo alergičen na pasjo dlako…..Zato smo tudi mi morali oddati našega štirinožnega družinskega člana…ni šlo drugače…..K sreči smo ga lahko oddali sorodnici, ker smo imeli to možnost…..Zato…ne soli pameti,če ne veš……
Erina, razumem situacijo. Želim vam, da najdete dobrega novega lastnika in da ga bo kuža dobro sprejel!
Oj!
Oglas sem objavila tudi na http://www.mojpes.net/forum/index.php?board=30;action=display;threadid=1967
LP nina
Aja še tole, kot je napisalaSmtka, tudi sama osebno poznam osebo z hudo alergijo na pasje dlake oz. na pršice, ki se v dlaki zadržujejo. Zadevo se da zelo omiliti z skrbno in vsakdanjo nego dlake, kar pa vame kar nekaj časa. Glede nato da imate 4 meseca starega dojenčka, pa vam ta najbrž vzame kar nekaj časa in oboje ne bi šlo?
LP nina
VEDNO obstaja se kaksna druga resitev kot je uspavanje. Npr. oddaja. Veliko psickov in mack je ze tako naslo svoje nove domove……in verjamem, da ce je lastnik pravi, se tudi zival lahko navadi nanj.
Uspavanje ni resitev in veterinarju, ki to stori zdravi zivali, bi vzela dovoljenje za opravljanje dela….
Pa lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.