Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Običajno je v 96% tako kot pišeš in verjetno tudi misliš ti.[/quote]

Mogoče, če bi bila videti kot fotomodel, ujagam koga iz tistih 4%, kakega bogatega stara. Samo ne vem, če smo 30+ še aktualne. Verjetno, čeprav bi bila fotomodel, že prestara.

Običajno je v 96% tako kot pišeš in verjetno tudi misliš ti.[/quote]

Mogoče, če bi bila videti kot fotomodel, ujagam koga iz tistih 4%, kakega bogatega stara. Samo ne vem, če smo 30+ še aktualne. Verjetno, čeprav bi bila fotomodel, že prestara.[/quote]

Poglej Monico Bellucci. Lahko ti je mama, gre v 51.
:))))
Nikoli prepozno:)

Potem, v izogib tvojemu slabemu občutku, je bolje, če on svoj “višek” denarja nekje zapravi ali da v dobrodelne namene ?[/quote]

Oh, odvisno kakšen je ta višek.
če njemu ostaja x10 moje plače, ga itak ne maram..)
če je x5, naj nalaga za otroke recimo, si privošči svoje drage hobije, avte, nalaga za starost,
zarad mene pa tud če zagoni ….za kej pametnega 🙂

Brezveze, skela, da bi pa ti predelala to svojo travmo, pa ne gre ne, je pretrd oreh.

Primer s Francijo je bil tud moj primer. Pa ni imel velike.place, samo 1x letno mucanje v tujini za dlje casa in 1x poleti kam dlje, odvisno, koliko sparas cez leto.

Kaj ti nuca 1,5k place, ce vse sfrckas za neumnosti?

Moj prijatelj bi se ti zdajle fejst v glavo smejal – saj bi ti potem tudi razložil, koliko denarja je zapravil za svoj avto (spimpan star kadet, od katerega je originalna samo še pločevina), pa koliko ga stanejo razni gadgeti, konzole, simulatorji…

Pa moški alkoholiki tudi malo tole “splošno znano resnico” spodbijajo, če so poleg tega še kadilci, pa sploh… 🙂

V Sloveniji je po različnih podatkih od 75.000 do 150.000 ljudi (po nekaterih podatkih tudi do 200.000), odvisnih od alkohola. Starejši podatki so pokazali, da je mogoče z gotovostjo ugotoviti, da je 15% odraslih moških odvisnih od alkohola in da jih naslednjih 15% pije čezzmerno (Hudolin, 1982 v Bunc, 2004). V novejši literaturi so podobni podatki. To torej pomeni, da je 30% moških pri nas potrebnih pomoči zaradi alkoholizma ali čezzmernega pitja. V teh podatkih še ni zajeta populacija mladih moških pred 20. letom, med katerimi tudi že imamo odvisne od alkohola.

Podatki o številu alkoholikov ne vključujejo alkoholičark. Za Slovenijo velja razmerje med moškimi in ženskami, ki so se zdravili zaradi alkoholizma 1:4.

vir: net

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Itak, da sem mučenje prebrala… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vsak v nek “luksuz” meče denar. Eni cunje, eni potovanja, eni računalniške zadeve, eni alkohol in čike, eni šport, eni v vse našteto..

Se strinjam, zato sem pa ugovarjala goldy_ju.

kaj pa boš s toliko denarja?

Moj prijatelj bi se ti zdajle fejst v glavo smejal – saj bi ti potem tudi razložil, koliko denarja je zapravil za svoj avto (spimpan star kadet, od katerega je originalna samo še pločevina), pa koliko ga stanejo razni gadgeti, konzole, simulatorji…

Pa moški alkoholiki tudi malo tole “splošno znano resnico” spodbijajo, če so poleg tega še kadilci, pa sploh… 🙂

V Sloveniji je po različnih podatkih od 75.000 do 150.000 ljudi (po nekaterih podatkih tudi do 200.000), odvisnih od alkohola. Starejši podatki so pokazali, da je mogoče z gotovostjo ugotoviti, da je 15% odraslih moških odvisnih od alkohola in da jih naslednjih 15% pije čezzmerno (Hudolin, 1982 v Bunc, 2004). V novejši literaturi so podobni podatki. To torej pomeni, da je 30% moških pri nas potrebnih pomoči zaradi alkoholizma ali čezzmernega pitja. V teh podatkih še ni zajeta populacija mladih moških pred 20. letom, med katerimi tudi že imamo odvisne od alkohola.

Podatki o številu alkoholikov ne vključujejo alkoholičark. Za Slovenijo velja razmerje med moškimi in ženskami, ki so se zdravili zaradi alkoholizma 1:4.

vir: net[/quote]

Me pr res zanima kako je pri takih raziskavah definirano čezmerno pitje? Poznam namreč primere, ko so kot alkoholika recimo zdravniki označili tudi takšnega, ki ob kosilu sem in tja spije kozarec vina.

Poznam take. Celo mladost se je druzila cisto slucajno z unimi tipi, ki so SLUCAJNO bili polni. Ce je ze spoznala koga, je bil SLUCAJNO pun. SLUCAJNO je imel bmw, mercedes… In potem naenkrat ugotovi, da so se ji praa nekako povesila, rit je med koleni, kar naenkrat. In ona ni keš p! Ne vse je bilo slučajno. In potem najde nekoga, ki ima POVPRECNO placo, firma gre v stecaj, ostane na cesti in je kar na lepem zoped samska in isce nekoga ki ima povprecno placo.
Srecno pri iskanju. Take babe nebi hotel nikoli! V bistvu se nobeni nisem povedal, koliko zasluzim in tudi ne mislim, raje se vas izognem takim kokošim!

Kakšno travmo?

No, ocitno imas tezave pri tem, lahko se spremeni on, lahko ti, lahko oba malo popustita. Se pogovorita. Razen ce mislis, da si z vstopom v odraslost postala nespremenljiva in da ni vec nic, kar bi se lahko naucila, spremenila.

Bomo morale prepričat WDja, da nam zaupa kje se najde njega in njemu podobne. Je res prava osvežitev, če naletiš na zrelega samskega moškega na monu.[/quote]
ojej koliko kokošje pameti je lahko v enem stavku ☺

če bi se WD40 hotel ženiti — nebi bl na MON_u ☺

Zahtevna nisi, si pa preračunljiva.

Ne. Težave s razumevanjem tega, da govorim o hipotetični situaciji (kot primer) v korist debate, imaš ti.
Jaz v reali s kompromisi nimam problemov.

Ne. Težave s razumevanjem tega, da govorim o hipotetični situaciji (kot primer) v korist debate, imaš ti.
Jaz v reali s kompromisi nimam problemov.[/quote]
končno izjava skladna s “skelo” … brez reale tudi problemov ni ☺

vir: net[/quote]

Me pr res zanima kako je pri takih raziskavah definirano čezmerno pitje? Poznam namreč primere, ko so kot alkoholika recimo zdravniki označili tudi takšnega, ki ob kosilu sem in tja spije kozarec vina.[/quote]

Ne pričakovat kakšne podpore tu gor.
Tle smo sami taki, ki še zase ne vemo, da smo alkoholiki dokler nam kdo tega ne pove.

Razpolagam z vidnimi infirmacijami. Ce napises en vidik, drugega pa zamolcis, lahko podam odgovor samo z enega vidika. Smucanje v Fr.je bil primer, custva, ki jih nekdo dozivlja v takih situacijah ala darilih pa so ista.

Ce nekdo za neki prevec zapne in ne odstopa za milimeter, ja, si mislim, da ima sam problem. In probleme se razresuje, ne pa pometa pod preprogo.

Razpolagam z vidnimi infirmacijami. Ce napises en vidik, drugega pa zamolcis, lahko podam odgovor samo z enega vidika. Smucanje v Fr.je bil primer, custva, ki jih nekdo dozivlja v takih situacijah ala darilih pa so ista.

Ce nekdo za neki prevec zapne in ne odstopa za milimeter, ja, si mislim, da ima sam problem. In probleme se razresuje, ne pa pometa pod preprogo.[/quote]

Kje sem zapela in ne odstopila za milimeter in katere probleme sem pometla pod preprogo?
Tečno . vem, ampak res me zanima….

Zahtevna nisi, si pa preračunljiva.[/quote]
Če pa moški vpraša, kaj lahko od nje pričakuje (razen tistega jurja), pa je napaden, da je preračunljiv in gleda samo na svojo korist in kaj bo dobil od ženske. 🙂

Zahtevna nisi, si pa preračunljiva.[/quote]
Če pa moški vpraša, kaj lahko od nje pričakuje (razen tistega jurja), pa je napaden, da je preračunljiv in gleda samo na svojo korist in kaj bo dobil od ženske. :)[/quote]

Bravo Robi!samo si napisal zelo milo obliko.

končno izjava skladna s “skelo” … brez reale tudi problemov ni ☺[/quote]
Ona tudi v virtuali ne sklepa kompromisov, to zanjo sploh ne obstaja, zato tudi težav s kompromisi nima…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ona tudi v virtuali ne sklepa kompromisov, to zanjo sploh ne obstaja, zato tudi težav s kompromisi nima…. ;)[/quote]

Spet se nekej zatikaš obme….pol boš pa spet z nosom do tal….

Ona tudi v virtuali ne sklepa kompromisov, to zanjo sploh ne obstaja, zato tudi težav s kompromisi nima…. ;)[/quote]
emmm … moj postek meri na to, da nima reale ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close