Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Moski bi se morali zavedati, da so zrele zenske izraziti egoisti.

Moski “mora” presegati njihove dohodke, biti dovolj perspektiven, pripraljen na razdajanje, … Cash, cash, cash. To nenazadnje potrjujejo tudi rezultati navedene raziskave. Pa tudi moja opazanja. Ko se zenska strezni, zacetna zaljubljenost in mladostna naivnost je mimo, zivljenje pa pokaze kaksna jeba je, bi skoraj vsaka s slabim providerjem le tega zamenjala. Koliko zrelih zensk v 40-ih sem ze slisal odkrito reci, da ce bi se enkrat izbirala, bi izbrala bogatega. Vprico mozev. Pa sploh niso imele luzerjev za moze. Samo tega zenske ne bodo vsakemu Lojzetu povedale.

Eh eh eh.
Po MOJIH izkušnjah (jaz dečki moji pišem iz prakse in ne po zafrustriranih fantazijah)…je določenim moškim
zelo kul, če ženska zasluži manj od njih, besno in vztrajno iščejo točno tako. Ni res?
Ker pač samo tako lahko zagotovijo PREVLADO v partnerstvu….ker nimajo ničesar vrednega za ponuditi…
..potem mora biti to pač denar, a ne. Vzorec takih moških je pa približno tak, kot na tem forumu…to so tipi,
ki so nesamozavestni, ki menijo da v odnosu mora niti “eden glavni, drugi pa podrejen”, ki imajo blazno
nizko samopodobo, ki so pri ženskah precej neuspešni, zato se jih na splošno bojijo in rabijo vsaj finančno
premoč, da jim sploh vstane.
In potem, da opravičijo svoje pomanjkanje moškosti, te iste ženske, ki so pristale na zvezo z moškim, ki
služi več, ali pa so (v skrajnih primerih) celo brezposelne…..za povrhu zmerjajo še s “keš peečkami” in
ne vem kaj….a sami so jih iskali, sami nikoli v življenju ne bi hoteli žesnek, ki bi zaslužila več od njih…
Kok ste hecni, res….

pri nama se menja – nekaj let ima eden več, nekaj drugi …
vsake toliko kupiva kaj dražjega – in takrat je to na ime tistega, ki je imel do takrat večje dohodke.
Če pa greva na potovanje, pa je po željah tistega, ki je več zaslužil

simpl in brez obremenitev

Tisti moški, ki pa zaslužijo manj pa potem besno pljuvajo po ženskah, ki zaslužijo več od njih.

Tisti moški, ki pa zaslužijo manj pa potem besno pljuvajo po ženskah, ki zaslužijo več od njih.[/quote]

Ma ja, ne moreš zmagat. Ali si feministka ali pa keš pi*cka…..Kaj ko bo se odločili, kaj je “prav”? (sej
kukr, da me zanima….not)

Skela, eni tipi so prepričani,d a je ženska zato, da jim streže od spredaj in zadaj. Zdaj pa, če več zaslužijo, ji to jasno povedo, da oni služijo več,zato mora ona doma več delat, da se zgliha.
Če pa slabo služijo pa jim gredo ženske, ki bolje zaslužijo, blazno na živce, ker se počutijo majhne.

To velja samo za nesamozavestne, zakomopleksane tipe. Torej vsekakor ne za vse moške. Se pa vidi tu gor, da je teh prvih tu gor kar nekaj. Začuda so vsi samski.

Pa saj to pravim. Oni iščejo tako, ki bi služila manj. In ko jo najdejo, (kar je težko, ker so večinoma tudi
poslovno neuspešni, ne samo nezreli) potem jo obtožijo, da jih je vzela zaradi denarja.
Kera logika?

Pa saj to pravim. Oni iščejo tako, ki bi služila manj. In ko jo najdejo, (kar je težko, ker so večinoma tudi
poslovno neuspešni, ne samo nezreli) potem jo obtožijo, da jih je vzela zaradi denarja.
Kera logika?[/quote]

Nesamozavest, slaba samopodoba, zato se bojijo žensk, ki bolje zaslužijo.
Njihov ego je stabilen le, če več zaslužijo in lahko pljuvajo po ženski, ker ona manj zasluži. Torej je odvisna od njega in mu mora streči od spredaj in zadaj.
Samo potem ostanejo samski monovci večno samski, ker ta njihova logika ne gre vedno skoz. Vse težje, ker so ženske vse bolj razgledane in ne vidijo razloga, da bi imele tipe kot je matkič, eb in podobni.

Kera logika?[/quote]
Se strinjam. Ampak, po drugi strani pa (nekatere) ženske prav tako pričakujejo, da moški zasluži več od njih in večine to ne moti. Kje pa je tu logika ? 🙂

Kera logika?[/quote]
Se strinjam. Ampak, po drugi strani pa (nekatere) ženske prav tako pričakujejo, da moški zasluži več od njih in večine to ne moti. Kje pa je tu logika ? :)[/quote]

Hja, ker so vajene, da vse same naredijo doma v hiši, stanovanju, kar se gospodinjstva tiče in potem pričakujejo, da vsaj pri položnicah moški več plača.
Roko na srce, še vedno je pogosto tako, da ona večino del opravi.
So seveda svetle izjeme, kar se moških tiče.
Aja pa seveda je tudi za ženske značilna nizka samopodoba, non stop vbijanje v glavo, da ni prava ženska, če ne naredi vse sama in tako naprej. Tako daleč, da je sama v to prepričana.

Kera logika?[/quote]
Se strinjam. Ampak, po drugi strani pa (nekatere) ženske prav tako pričakujejo, da moški zasluži več od njih in večine to ne moti. Kje pa je tu logika ? :)[/quote]

Saj ne pričakujejo. Jaz nobene take ne poznam. Da jih pa ne moti, je pa za nekatere res, ker pač
niso tekmovalne, pa še – nekako je treba opravičiti to, da so vzele lene dece, ki razen službe ne naredijo
ničesar…

Saj ne pričakujejo. Jaz nobene take ne poznam. Da jih pa ne moti, je pa za nekatere res, ker pač
niso tekmovalne, pa še – nekako je treba opravičiti to, da so vzele lene dece, ki razen službe ne naredijo
ničesar…[/quote]

Meni pa ne bi bilo všeč, če bi imel moški bistveno višjo plačo kot jaz. Bi pa moj ego trpel.
Težko si predstavljam sploh, da bi se zatrapala v moškega, ki mu je hobi njegova jahta, ki hodi v Francijo na smučarijo, ki igra golf, ki hodi na večerjo v drage restavracije, ki vozi avto za 50 jurjev. JE tako drugačen stil življenja, da ne bi našla skupnih točk.

ničesar…[/quote]

Meni pa ne bi bilo všeč, če bi imel moški bistveno višjo plačo kot jaz. Bi pa moj ego trpel.
Težko si predstavljam sploh, da bi se zatrapala v moškega, ki mu je hobi njegova jahta, ki hodi v Francijo na smučarijo, ki igra golf, ki hodi na večerjo v drage restavracije, ki vozi avto za 50 jurjev. JE tako drugačen stil življenja, da ne bi našla skupnih točk.[/quote]

Sej to smo že predebatirali…malo nazaj…

Oprosti no, ker se mi ne da 8 strani teme brati.

Oprostim. Z lahkoto…

To, kaj pričakujete , povejte predstavnikom nasprotnega spola, ki vam prečkajo pot v intimnem smislu..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ampak res. Ženske se upajo o teh stvareh spregovorit samo tu gor. V reali nisem še niti ene slišal izgovorit, meni je važno, da tip zasluži več od mene.

Jaz se z kandidati o denarju ne pogovarjam, vsaj ne v cifrah…
Saj se na prvi pogled (če ne na prvi, pa na drugi) vidi, kakšen stil življenja dečko fura….koliko mu je
pomemben denar.. kakšen odnos ima do zadeve…
Pač gledam, da prispevava za vse oba približno enako in zame so tu stvari končane.

Ampak res. Ženske se upajo o teh stvareh spregovorit samo tu gor. V reali nisem še niti ene slišal izgovorit, meni je važno, da tip zasluži več od mene.[/quote]

Pa si že kdaj v reali slišal kakšno žensko? Saj si pa ja prilepljen na netu. Tako, da verjamem, da nimaš stikov z ženskami v reali.

Ampak res. Ženske se upajo o teh stvareh spregovorit samo tu gor. V reali nisem še niti ene slišal izgovorit, meni je važno, da tip zasluži več od mene.[/quote]
Moraš te zadeve jemat kot tihi oglas. Mogoče pa komu v oči pade. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj veš kaj si zadnjič govoril. V reali se delaš prijaznega, tukaj pa poveš vse ta grdo, kar si še misliš zraven o njih. No, evo, v reali dobiš točno to, kar si tudi sam. Pa če se še tako skrivaš ali vsaj misliš, da se, te najdejo točno tiste, ki si jih zaslužiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz se z kandidati o denarju ne pogovarjam, vsaj ne v cifrah…
[/quote]

same razgledane bejbe tu gor, pametne, oh in sploh in vse samske, hahahah

Malo off-topic:
Skela, kako to štepaš alineje brez občutka kot izmet drobovja, sivo, pusto, cinično. Vstavi v te grobe, agresivne in zaletavo nametane stavke malo topline, nežnosti, ki bo omehčala nazobčanost teh besed, malo umetnosti, poezije, barv, saj nisi moški, avtomehanik, ki piše tehnični priročnik, kako se sestavi 4-valjni cilinder. Brez zamere, ampak čita se te kot Nemčija…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Malo off-topic:
Skela, kako to štepaš alineje brez občutka kot izmet drobovja, sivo, pusto, cinično. Vstavi v te grobe, agresivne in zaletavo nametane stavke malo topline, nežnosti, ki bo omehčala nazobčanost teh besed, malo umetnosti, poezije, barv, saj nisi moški, avtomehanik, ki piše tehnični priročnik, kako se sestavi 4-valjni cilinder. Brez zamere, ampak čita se te kot Nemčija…
Pa je zaradi tega kaj manj res?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Malo off-topic:
Skela, kako to štepaš alineje brez občutka kot izmet drobovja, sivo, pusto, cinično. Vstavi v te grobe, agresivne in zaletavo nametane stavke malo topline, nežnosti, ki bo omehčala nazobčanost teh besed, malo umetnosti, poezije, barv, saj nisi moški, avtomehanik, ki piše tehnični priročnik, kako se sestavi 4-valjni cilinder. Brez zamere, ampak čita se te kot Nemčija…[/quote]

To je kot pri umetnostnem drsanju:

1 – za tehnično izvedbo 5.5
2 – za umetniški vtis 2.5 :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close