Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Da nisi ti krivokljunka, ona je tudi bila taka prostaška, preperljiva babnica? Dve takšni kar ne verjamem, da obstajata. Ona se je tudi v vsako stvar vtikala pa nič pametnega povedala, samo bruhala prostaškost iz sebe. Si to ti?

Samo si pozabla citirat tam ko je rekla da za plačo ne sprašuje in jo ne zanima, kaj če se kdo preživlja s 600€?[/quote]
Z manj kot se uspeš preživljat, večji car si. :))[/quote]

Misliš, če te starši preživljajo :)?

Če te dobro nabije, te to tudi nekaj stane.

Samo si pozabla citirat tam ko je rekla da za plačo ne sprašuje in jo ne zanima, kaj če se kdo preživlja s 600€?[/quote]

Je pa jasno rabrati, da ga ne bi podpirala :). Glej, če je s 600€ sposoben dati pol za stanovanje, potem čisto super. Samo ponavadi to pomeni, da v resnici dajo njegovi starši. Mene pa mamini sinčki ne zanimajo. Ampak taki, ki so res samostojni. Ne pa taki, ki samo čakajo, da kaj podedujejo.[/quote]

Pričakujem, da se sam preživlja.
To pomeni, da je samostojen glede bivanja, prevoza, vzdrževanja, prehranjevanja.
Tako, kot sem jaz.

Tudi jaz to pričakujem. Samo pod samostojen seveda mislim, da to sam počne, ne da mamica pa babica pa atek in dedek financirata te zadeve.

Je pa jasno rabrati, da ga ne bi podpirala :). Glej, če je s 600€ sposoben dati pol za stanovanje, potem čisto super. Samo ponavadi to pomeni, da v resnici dajo njegovi starši. Mene pa mamini sinčki ne zanimajo. Ampak taki, ki so res samostojni. Ne pa taki, ki samo čakajo, da kaj podedujejo.[/quote]

Spet si se bustnila sama bereš nas že zelo dolgo kajne?

Uživaj, upam da pred 60tim najdeš takega haha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prizadela sem ego monovcev, ki jih preživljajo starši, babice 🙂 in zraven še mislijo, da so terna za nas ženske ;).
Pa prizadela sem ego monovskih svetnic, ki pljuvajo po meni, same pa seveda nikoli niso vzele k sebi nekoga, da bi ga preživljale. MOškega seveda, ne kake posvojene živalce.

Tudi jaz to pričakujem. Samo pod samostojen seveda mislim, da to sam počne, ne da mamica pa babica pa atek in dedek financirata te zadeve.[/quote]

To se izključuje…..če kdo drug ti počne, potem ni samostojen.
Samostojen je eno, vzdrževan pa drugo.

Tudi jaz to pričakujem. Samo pod samostojen seveda mislim, da to sam počne, ne da mamica pa babica pa atek in dedek financirata te zadeve.[/quote]

Samostojen je eno, vzdrževan pa drugo.[/quote]

Samo za največje frajerje se imajo monovci, ki so vzdrževani :).
Poznamo te zgodbice: plačo porabi zase, doma pa mama kuha, plačuje položnice. Potem se pa sine hvali kako on z lahkoto preživi s 600€. Doma pa ima vse zastonj. Potem res z lahkoto preživi, to verjamem :).

Dvomim da si prizadela katerikoli ego, tvoja (ne)sposobnost se kaže pri uspehu dobit takega tipa kot ga ”zahtevaš” oz. pardon pričakuješ…. vsak dan ko mine pa ga (še) nimaš ti ”vrednost” pade, mlajše so lepše veš 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samostojen je eno, vzdrževan pa drugo.[/quote]

Samo za največje frajerje se imajo monovci, ki so vzdrževani :).
Poznamo te zgodbice: plačo porabi zase, doma pa mama kuha, plačuje položnice. Potem se pa sine hvali kako on z lahkoto preživi s 600€. Doma pa ima vse zastonj. Potem res z lahkoto preživi, to verjamem :).[/quote]

No, to ni pač samostojnost, a ne?

ker delež samskih po 25 letu starosti narašča – se torej vsi samostojno preživljajo –> torej ni ekonomske krize

Matkič, kaj te moti, če ženske ne marmo vzdrževanih moških :)? Stopila na žulj?

S tem seveda ne mislim, da je narobe, če moški živi pri starših, če seveda plačuje stroške in dela doma. Vzdrževan je tisti, ki doma dobi vse na pladnju.

Z manj kot se uspeš preživljat, večji car si. :))[/quote]

Misliš, če te starši preživljajo :)?[/quote]
Prepuščam prosto pot domišljiji. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Niti malo, jaz osebno ne dobim vsega na pladnju, razlagat pa pač nimam časa, veš moram it zdaj na šiht počasi 🙂

Če boš vedno predpostavljala da tisti ki odpiše da mu je blo stopljeno na žulj potem je tu ena kopica moških in tudi žensk ki se jim skoz hodi ali pa kar stoji na žuljih…. glede na število prispevkov ki jih imajo….

Torej nisi vzdrževan moški in si zato zanimiv ženskam 🙂

Matkič, tvojega hvalisanja kako boš podedoval babičino stanovanje in pisanja kako si ubog, ker babica pričakuje,d a ji kdaj kako uslugo narediš, to se ne da kar pozabiti.

Si mi fauš?

Nehaj se skrivat pod raznimi nicki in vsake toliko nabijat eno in isto stvar… pojdi si še enkrat prebrat kontekst teme kjer je bilo napisano o dedovanju, sicer pa kaj bi ti razlagal, nabijaj kar želiš, zdaj si še drugič dokazala, da si ena in ista obupanka ki nas bere že par let in to je to… logično da nimaš tipa…

Zdaj pa moram it za minimalca delat, nimam več časa sedet doma kot ti in vlečt socialko in odpirat nove teme…

Srečno!

Matkič, ne se razburjat, saj nekatere ženske pa imajo rade vzdrževane moške. Edino to ne vem kako jim bo všeč, da ti je tak problem narediti babici kako uslugo, čeprav ti bo v zameno dala stanovanje. Ampak saj tudi ženske bodo vesele, če se bodo smele kar vseliti k tebi. Pa hitro v službo, a ne zamujaš?

Jaz te “ne bi imel”, če bi ti zaslužila več od mene.

Jaz te “ne bi imel”, če bi ti zaslužila več od mene.[/quote]

Se bojiš žensk, ki zaslužijo bolje od tebe :)?

Jaz te “ne bi imel”, če bi ti zaslužila več od mene.[/quote]

Se bojiš žensk, ki zaslužijo bolje od tebe :)?[/quote]

Nimam (ne bi imel) rad, da mi zaradi denarja serejo po glavi in postavljajo takšna glupa vprašanja.
Mislim, da mora moški zaslužiti dovolj, da ponudi partnerki lagodno življenje.
.
Pustimo tistih 5%.
.
Skoraj mislim, da je v teh 5% takšen tip ženske “ala Bulčeva”. Hvala. S takšnim tipom ženske ne bi živel.

Torej te moti, če ima ženska višjo plačo kot ti, ne moti te pa, če imaš ti višjo plačo kot ona, ker ti pa bi rad sral njen po glavi in postavljal taka glupa vprašanja.
Nizka samopodoba?
Kaj pa, če ima nižjo plačo kot ti in pa višjo izobrazbo?

Nova večna tema debele starunklje, ki ji je najbrž cele dneve dolgčas in tu odpira teretizerske teme..Enkrat jo pecajo mulci na kupid, drugič je nihče ne peca, tretjič išče seks prijatelja, četrtič je ena, ki je nihče ne razume, ker noče iemti otrok…tudi za moškega se je že izdajala…vedno ji grete na limanice in resno odgovarjate na teme osebe, ki ji ni do nobenih debat, samo kosti meče, ker je pač ta čvek edino, kjer ima stik z živimi bitji…No, pa ko gre v trgovino mogoče..

Nova večna tema debele starunklje, ki ji je najbrž cele dneve dolgčas in tu odpira teretizerske teme..Enkrat jo pecajo mulci na kupid, drugič je nihče ne peca, tretjič išče seks prijatelja, četrtič je ena, ki je nihče ne razume, ker noče iemti otrok…tudi za moškega se je že izdajala…vedno ji grete na limanice in resno odgovarjate na teme osebe, ki ji ni do nobenih debat, samo kosti meče, ker je pač ta čvek edino, kjer ima stik z živimi bitji…No, pa ko gre v trgovino mogoče..[/quote]

Kako odlična analiza monovskega dogajanja. Samo veš kaj mi ni jasno, koliko časa si ti tu gor, da vse te teme predelaš, da vse to poznaš. Hm, to bi se bilo zamisliti. Meni bi bilo nerodno, da bi vse te teme tako od blizu poznala kot jih ti poznaš. Da nisi sebe opisal/a?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close