Ocene moških in žensk
Prvi kriterij pri ženskah je 101% zunanjost oz. postava, za lažje reference o tem katera cifra si/ste obiščeš tole stran
http://www4.slikomat.com/13/0401/z76-184720.jpg
Vendar to je le en izmed ene 4-6 kriterijev…. glede na to da sem spil 2,5 litra piva z šefom do zdaj se mi neda pisat o ostalih 4-6tih na dolgo in široko… 😀
poleži se za preprogo[/quote]
Druge in mene si že dovolj potacal, zasvinjal po teh straneh, ne rabim več od tega, zlajnani primitivec.[/quote]
in vsakič prideš po še ♥☺
Druge in mene si že dovolj potacal, zasvinjal po teh straneh, ne rabim več od tega, zlajnani primitivec.[/quote]
in vsakič prideš po še ♥☺[/quote]
You wish! Se ponujaš, se vsiliš,… vsi smo “poservisirani” s prostaštvom, blatenjem ipd tvojimi plebejskimi metodami, lahko bi jih patentiral, ravno tako kakor si bikov drek :))))
You wish! Se ponujaš, se vsiliš,… vsi smo “poservisirani” s prostaštvom, blatenjem ipd tvojimi plebejskimi metodami, lahko bi jih patentiral, ravno tako kakor si bikov drek :))))[/quote]
kje je dama calypso :(((
kje je dama calypso :((([/quote]
Za NM-3w naj bom dama? Si spet pil ali kaj? :))[/quote]
ne tokrat nisem… mam alkoholni post do emmmm verjetno ”halloweena” čeprav ga osebno ne praznujem me bodo prijatli poteglni ven 😛 do tačas bom pa trezen brez KAPLJICE alkohola 😉
No saj če pomislim tak maš prav ja za NM-3wja pa res ne smeš bit dama lol
You wish! Se ponujaš, se vsiliš,… vsi smo “poservisirani” s prostaštvom, blatenjem ipd tvojimi plebejskimi metodami, lahko bi jih patentiral, ravno tako kakor si bikov drek :))))[/quote]
in to počnem na svoje stroške ☺
btw: bikov drek je pač bull-shit ☺ — še gugl se strinja ☺
in to počnem na svoje stroške ☺
btw: bikov drek je pač bull-shit ☺ — še gugl se strinja ☺[/quote]Ma ja kaj se boš sedaj na gugl zgovarjal!? Povej po pravici, da si si v mladosti na paši noge grel v svežem b.d. da te ni zanohtalo in ga imaš zato še danes v tako lepem spominu….
Upam, da si si vsaj noge kdaj še opral od takrat…… pikec. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.