Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ocene moških in žensk

Ocene moških in žensk

še na turnitju v košarki živ krst ne porajta 3. kaj šele slabše uvrščene ☺ … smo pač ljudje.[/quote]

Ljudje? Bolj slaba senca njih :/

prepozno … glasuješ lahko samo enkrat
razen če mi daš 1.000€ (keš, takoj)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dam 2000€.

ne brblej … dej ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Povej, kje se srečava in kako te prepoznam. Lokacija? Tvoj izgled?

a si ti munjena??? dej 2K€ … ne pa žicat za moje podatke, da si jo boš na roke metala

Ja kam naj ti jih dam. Saj te že ves čas sprašujem kako ti jih predam.

kle na MON_ na ZS ☺ … saj sva oba tukaj

Poberita se na tržnico!

poleži se za preprogo

poleži se za preprogo[/quote]

Druge in mene si že dovolj potacal, zasvinjal po teh straneh, ne rabim več od tega, zlajnani primitivec.

Prvi kriterij pri ženskah je 101% zunanjost oz. postava, za lažje reference o tem katera cifra si/ste obiščeš tole stran

http://www4.slikomat.com/13/0401/z76-184720.jpg

Vendar to je le en izmed ene 4-6 kriterijev…. glede na to da sem spil 2,5 litra piva z šefom do zdaj se mi neda pisat o ostalih 4-6tih na dolgo in široko… 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

5: DoSadni
6: Matkić
7: Spider, On_, Robi
8: Marko, Seba111
9: Paco, EnTip
10+ NM-3w

vsem jasno??![/quote]

Utopist! lol

poleži se za preprogo[/quote]

Druge in mene si že dovolj potacal, zasvinjal po teh straneh, ne rabim več od tega, zlajnani primitivec.[/quote]
in vsakič prideš po še ♥☺

Druge in mene si že dovolj potacal, zasvinjal po teh straneh, ne rabim več od tega, zlajnani primitivec.[/quote]
in vsakič prideš po še ♥☺[/quote]

You wish! Se ponujaš, se vsiliš,… vsi smo “poservisirani” s prostaštvom, blatenjem ipd tvojimi plebejskimi metodami, lahko bi jih patentiral, ravno tako kakor si bikov drek :))))

You wish! Se ponujaš, se vsiliš,… vsi smo “poservisirani” s prostaštvom, blatenjem ipd tvojimi plebejskimi metodami, lahko bi jih patentiral, ravno tako kakor si bikov drek :))))[/quote]

kje je dama calypso :(((

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

You wish! Se ponujaš, se vsiliš,… vsi smo “poservisirani” s prostaštvom, blatenjem ipd tvojimi plebejskimi metodami, lahko bi jih patentiral, ravno tako kakor si bikov drek :))))[/quote]

kje je dama calypso :((([/quote]

Za NM-3w naj bom dama? Si spet pil ali kaj? :))

kje je dama calypso :((([/quote]

Za NM-3w naj bom dama? Si spet pil ali kaj? :))[/quote]

ne tokrat nisem… mam alkoholni post do emmmm verjetno ”halloweena” čeprav ga osebno ne praznujem me bodo prijatli poteglni ven 😛 do tačas bom pa trezen brez KAPLJICE alkohola 😉

No saj če pomislim tak maš prav ja za NM-3wja pa res ne smeš bit dama lol

in to počnem na svoje stroške ☺

btw: bikov drek je pač bull-shit ☺ — še gugl se strinja ☺

in to počnem na svoje stroške ☺

btw: bikov drek je pač bull-shit ☺ — še gugl se strinja ☺[/quote]Ma ja kaj se boš sedaj na gugl zgovarjal!? Povej po pravici, da si si v mladosti na paši noge grel v svežem b.d. da te ni zanohtalo in ga imaš zato še danes v tako lepem spominu….
Upam, da si si vsaj noge kdaj še opral od takrat…… pikec. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close