Ocene moških in žensk
košaric? ki so jih dale, dobile? kok košaric lahk nakupijo s svojo plačo? ali imaš v msilih št.praznega prostora, ki ga lahko zapolnijo če se izprsijo?[/quote]
Pismo, mislil je vendar na košarico Rdeče kapice in tisto, kar je imela v njej!! :)))))))))))))
kako pa naj ocenim kakšno z majhnimi joški in dobro ritjo pa čudovitimi bedrci ??[/quote]
Odvisno ali boš kuhal srnin golaž ali boš pekel goveje zrezke. 😉
kako pa naj ocenim kakšno z majhnimi joški in dobro ritjo pa čudovitimi bedrci ??[/quote]
Tud stopnja vlažnosti bi se lahko upoštevala :)[/quote]
A se ne reče sočnosti? 🙂
Tud stopnja vlažnosti bi se lahko upoštevala :)[/quote]
še najbolj relevantna se mi zdi ocena glede na kot, kot se zaradi kakšne tipu dvigne one ☺
košaric? ki so jih dale, dobile? kok košaric lahk nakupijo s svojo plačo? ali imaš v msilih št.praznega prostora, ki ga lahko zapolnijo če se izprsijo?[/quote]
Pismo, mislil je vendar na košarico Rdeče kapice in tisto, kar je imela v njej!! :)))))))))))))[/quote]
a se mi le zdi, da je imela v košari tudi vino? pol dobii rdeča kapica oceno 8/5
Postava manekenke, dolgi blond lasje, gosti in urejeniseveda. 10, 20kg preveč – 1 točka
IZobrazba SŠ: 10t (samo OŠ 4 točke, univ. 7 t, dr. 5 t)
plača: 800€ 10t, brez plače 0 točk, 1500 € – 7t, 2500€ – 4t
šport: cca. 5 ur na teden -10t, 15 ur na teden – 1 točka, 3 ure na teden 9t
Pa tako naprej, točke se seštejejo, videz ima večjo vrednost, da pol točk
še najbolj relevantna se mi zdi ocena glede na kot, kot se zaradi kakšne tipu dvigne one ☺[/quote]
Potem obstajata samo dve oceni 🙂 tako zelo binarno
0
1[/quote]
huh … vsaj en … pa še to tip, da me je dojel ☺
Za kozlat ta tema….mislite, da je fajn človeku, ki je (zaradi butastih kriterijev) že doživel toliko zavrnitev od drugih, da ga bolj kot spomin slabih izkušenj boli srce v kakšnem svetu živi. Dvomim, da neizpolnjevalci kriterijev ne smejo ali ne morejo biti srečni. Nekateri se lahko pošteno zamislite nad svojo brezumnostjo še bolj pa nad brezčutnostjo, nečloveškostjo :///
A se ne reče sočnosti? :)[/quote]
Če gledaš iz perspektive “japkice”, potem je že pomembna sočnost. :)[/quote]
Robi… če izpustiva sadje, potem je to stvar besednega zaklada ali pa prevzetosti ali pa….. 😉
Pismo, mislil je vendar na košarico Rdeče kapice in tisto, kar je imela v njej!! :)))))))))))))[/quote]
A to je tista bejba, ki se je šla zoo-ing z volkom, pol pa ga je vlekla še lovcu?
a se mi le zdi, da je imela v košari tudi vino? pol dobii rdeča kapica oceno 8/5[/quote]
A vse ostalo pa ni vredno nič razen vina? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.