Obupal
Morda pa ne bi bilo nobenih bušk, bi družno ugotovile, da je tipo waste of time in bi šle skup na drink po kaj boljšega :-)[/quote]Da ve dve gresta skup ma še zgrizle bi se bole vsaka zase vama bo lepši,če bo tip sploh za to?[/quote]
Znanec, saj se ti ni treba skrivati, kar pogumno pod svojim nickom, pol se bomo pa naprej pogovarjal:). Pa takoj!:)))
Niti ne vem zakaj me je točno presenetilo vse trolanje, ampak OK. eni pač morajo negativo nekje izlit.
Želel sem samo vpogled v mnenje in izkušnje drugih, ko se bom pa odločil za kakršen koli korak pa se bom odločil ne glede na to kar bo kdo napisal.
Niti ne vem kdo točno je pisal o iskanju sorodne duše, ampak temu ni tako. Ne iščem sorodne duše, niti ne želim sočutja. Kar sem si skuhal bom pojedel sam. V primeru, da bom zaključil zvezo, bom sam tudi ostal.
Kar se tiče mene je najin osnovni problem, da ni komunikacije in kompromisov, ker je žena pač noče pogovarjat, saj na neki točki pride do konflikta kadar koli se dotakneva stvari gre stran in se potem raje smili sama sebi, kot da bi se pogovorila. Drugi problem pa je to, da preživiva premalo časa sama brez otrok. Ne bom zdaj razlagal kako in zakaj, ampat tudi glede tega imava drugače pogled. Saj zato pa so babice in dedki ne.
Depresijo sem dal skozi tudi sam oziroma se pregorel – z tem da bi dejansko bil depresiven se nisem nikdar strinjal. Sem pač pregorel zaradi preveč problemov in se ponovno pobral. Vse skupaj mi je tudi načelo zdravje in evo spet se borim, ampak nekje se tole mora končat.
Če žene ne bi še vedno imel rad in kar je še bolj pomembno mislim, da kljub vsemu ima še vedno rada tudi ona mene bi se že zdavnaj spokal…mala malca….iz svojega stanovanja vržem najemnike in se preselim tja, priskrbljen pa bom tudi še nekaj časa, vsaj dokler ne najdem službe. Ja res iščem službo, samo dejansko sem očitno padel v tisti razder, ko si enostavno prestar.
Šel sem gor in dol pa sem se vedno pobral. Tukaj pa gre zanekaj globljega – gre za družino, za vzorce otrok, ki jih bodo ponovno prenašali naprej. Gre zato, da sva skupaj prestala veliko in se mi zdi totalno neumno, da zdaj vse skupaj zavržem dokler se res 1000% ne prepričam, da sem stroil vse kar je v moji moči in lahko nekoč mojim otrokom to s čisto vestjo tudi povem.
Nisem ravno butelj…sem dolgo delal na sebi in se poznam do obisti. Kritike pa v bistvu ne potrebujem, ker imam te dovolj že od samega sebe.
Hvala za vsa konstruktivna mnenja.
Ah to ne, zasekirala sem se:))). Ne sfolgam vseh oboževalcev oz. oboževalk (te so najbolj opasne), a veš.[/quote]Hej toliko jih pa spet ni da bi se morala za-sekirat saj kolk jaz vem,dej napni možgane…[/quote]
Glej, težko funkcioniram pod pritiskom:))). Kar sam/a napenjaj možgane, morda bo celo produktivno.
Ah to ne, zasekirala sem se:))). Ne sfolgam vseh oboževalcev oz. oboževalk (te so najbolj opasne), a veš.[/quote]
Zdaj pa že malo pretiravaš, oboževalk zagotovo (še) nimaš. Nobena tu gor ne piše hvalospevov na tvoj račun :)[/quote]
To res ne. Znajo pa biti ženske veliko bolj žleht, kar je posledica ljubosumja:).
Če se res poznaš do obisti, potem ni več kaj veliko odkrivat, s tem pa tudi za reševati ne. Drugače bi bilo, če bi bil pripravljen o sebi spoznati še kaj novega. Takrat lahko storiš tudi kako stvar drugače (bolje) kot doslej. Enako pa velja za ženo. O konkretnih stvareh pa ne moremo govoriti, ker bi to zahtevalo konkretno več časa in informacij s tvoje (vajine) strani.
Saj se ti ni treba ukvarjati:)). To pride kot bumerang, če se ukvarjaš z moškimi:)).[/quote]
Želiš povedati, da se naj ne ukvarjam več z njimi, da bo zate več ostalo?
Mislim, kera lisica :)))[/quote]
What? Ne ne. Na sumu imam, da je talele “znanec” ženska in ne prenese moje scene:)). To nima veze s tabo.
Želiš povedati, da se naj ne ukvarjam več z njimi, da bo zate več ostalo?
Mislim, kera lisica :)))[/quote]
What? Ne ne. Na sumu imam, da je talele “znanec” ženska in ne prenese moje scene:)). To nima veze s tabo.[/quote]
“Oboževalke” vendarle niso iz trte izvite :)))
Ne vem, s čim vse si se kateri zamerila, meni se še nisi 🙂
Relativnomlad, vsega dela ne moreš opraviti sam. Ti lahko narediš sto korakov, a če žena ni pripravljena stopiti niti koraka naprej od svojih zajebanih okopov, je ves trud zaman.
Tebe itak ne bo poslušala, ker si zanjo manj kot nula.
Če ti jo uspe spraviti do terapevta, vendar naj ga izbere sama in naj bo všeč predvsem njej, bo to korak v pravo smer. Včasih zunanja oseba prodre veliko laže kot nekdo, ki ga dobro poznaš.
relativnomlad
kar si ti opisoval, bi jaz rekla, da ima tvoja žena neko zamero do svojih staršev. Neke slabe izkušnje, za katere si ne želi, da bi jih bili deležni tudi vi, torej ti in otroci. Verjetno že ima razlog. Tudi vprašanje, kako se njeni starši pogovarjajo z njo. Pa saj niti ni potreben pogovor, da bi se vedelo, “koliko je ura”. Za njo je čisto zadosti kakšna mimika obraza, ali spremenjen ton glasu, ali celo spremenjen način pogovarja ( z njenimi starši in ostalimi), pa bo že vedela, da nekaj ni v redu. Kar mogoče ti ne boš opazil, ali pa ti ne bo nič posebnega, njo pa bo spomnilo na nekaj. Torej, še najbolj boš vedel, če bo kaj “narobe” med njo in starši tako, da boš opazoval njo, svojo ženo. Mislim, da jih noče vpletati v svojo družino zaradi kakšnih njihovih prepričanj. Navsezadnje, koliko pa sta stara njena starša (mimogrede, kaj pa tvoji starši kot dodatna pomoč za kakšno urico, dve, na teden, napr.?)? V kolikor tudi vidva z ženo nista ravno več rosno mlada, predvidevam, da sta tudi njena starša tam okoli 60+, ali pa se motim?
A si mogoče tvoja žena misli, da mora za vse biti sama? Da je dobrobit vajinih otrok njena prioriteta? Da mora imeti nadzor nad vsem skupaj, od njunih čisto fizioloških potreb do same vzgoje? Če je temu tako, je res zelo obremenjena, vendar potem verjetno res bolj zaradi njenih lastnih prepričanj, kot pa dejanskih okoliščin.
Ali teži k popolnosti?
Sicer pa, mogoče zelo osebno vprašanje, pa vseeno, kako pa vajina itima?
Forum je zaprt za komentiranje.