Obupal
Kolikor jaz vem, ni bila nič od tega, ampak v njeni družini se veliko stvari ne pogovarja :), tako da sem glede veliko informacij prikrajšan – beri kadar vprašam kaj direktno se spremeni tema. Sicer pa je do mene in do otrok zakon…res nevem kje bi lahko dobil boljšo taščo. Pa ko smo ravno pri tem…partnerki gre nekako v nos da se razumem s taščo in njenimi sestrami. Sicer na moje vprašanje zakaj sledi potem neka neprepričljiva obrazlaga, da jih ne poznam in ne vem kakšni so in da bodo vse kar jim povem uporabili..ampak se z njimi niti ne pogovarjam nič posebnega. Meni se zdijo čisto, pa sem sam zelo nezaupljiv. Tast sicer včasih, ko ni žensk poleg namigne nekaj v tem stilu, da pač takšne so ženske in iz tega sklepam, da je tudi sam dal nekaj skozi, samo kaj več pa ne pride iz njega.
[/quote]Ma ja vprašanje kot ga je postavila it je nesmiselno, ker če so starši nergači in trorizirajo svoje otroke potem ti otroci razvijejo empatijo in sočutje, ker so sami izkusili to reč (ne rinimo sedaj v skrajnosti!)
Pri tvoji ženi pa tega ni bilo, njena mama jo je zelo verjetno, precej razvajala, oče pa je bil bolj odsoten pri njeni vzgoji oz mu mama ni dala preveč blizu in tako je nastala “tvoja razvajenka”, ki sedaj odriva tebe od vzgoje….[/quote]
Treba se je vprašati, zakaj odriva ?
Človek išče mnenja. Če tebe razdajanje osebnih stvari ogroža, še to ne pomeni, da vse druge ogroža.[/quote]
Človek išče uteho in potrditve, da z njegovo ženo ni vse ok in bo šel lažje od nje. Išče somišljenike. Več osebnih stvari daješ od sebe, bolj si pod drobnogledom, obstaja celo opcija, da te nekdo iz realnega lajfa prepozna in zabredeš v še večje težave. Naj se obrne na svojo ženo, to je njun problem in samo onadva se lahko rešita iz te situacije. Na forumu bo dobil nova očala in grem stavt, da se bo ločil od nje.
Človek išče mnenja. Če tebe razdajanje osebnih stvari ogroža, še to ne pomeni, da vse druge ogroža.[/quote]
Človek išče uteho in potrditve, da z njegovo ženo ni vse ok in bo šel lažje od nje. Išče somišljenike. Več osebnih stvari daješ od sebe, bolj si pod drobnogledom, obstaja celo opcija, da te nekdo iz realnega lajfa prepozna in zabredeš v še večje težave. Naj se obrne na svojo ženo, to je njun problem in samo onadva se lahko rešita iz te situacije. Na forumu bo dobil nova očala in grem stavt, da se bo ločil od nje.[/quote]
Bolj ali manj vsak išče potrditve.
Kaj bo naredil, je popolnoma njegova stvar. Meni je vseeno. Samo napišem svoje mnenje in to je to.
Človek išče uteho in potrditve, da z njegovo ženo ni vse ok in bo šel lažje od nje. Išče somišljenike. Več osebnih stvari daješ od sebe, bolj si pod drobnogledom, obstaja celo opcija, da te nekdo iz realnega lajfa prepozna in zabredeš v še večje težave. Naj se obrne na svojo ženo, to je njun problem in samo onadva se lahko rešita iz te situacije. Na forumu bo dobil nova očala in grem stavt, da se bo ločil od nje.[/quote]
Saj tudi res ni vse ok z njo (po napisanem sodeč). Kar pa še ne pomeni, da on nima nobenih težav za razrešit.
Saj tudi res ni vse ok z njo (po napisanem sodeč). Kar pa še ne pomeni, da on nima nobenih težav za razrešit.[/quote]
Sigurno je potenciral vsako situacijo. Mene zanima njena plat zgodbe. Težko je pisati le enostransko, če ne poznaš obeh odmevov. Ja, oba imata težave. On bo svoje razrešil kar tu na forumu. Najbolje, da pokliče it oz. ona njega in začneta s seansami spreminjanja drugih.
Saj tudi res ni vse ok z njo (po napisanem sodeč). Kar pa še ne pomeni, da on nima nobenih težav za razrešit.[/quote]
Sigurno je potenciral vsako situacijo. Mene zanima njena plat zgodbe. Težko je pisati le enostransko, če ne poznaš obeh odmevov. Ja, oba imata težave. On bo svoje razrešil kar tu na forumu. Najbolje, da pokliče it oz. ona njega in začneta s seansami spreminjanja drugih.[/quote]
Ja GF brzdaj vendar svoj jezik no 🙂
:)) Lepše se bere buhtelj kot butelj, a ne:))). Nekako sem našla vzdevek, ki ne boli toliko in je bolj prijazen uporabnikom:)).[/quote]Torej je avtor poln… marmelade? Sladki od znotraj? :))))
GF preveč si kritična do njega, tip pač sprašuje kaj naj naredi, da ne bo še bolj zabredel, stopil spet na mino po nepotrebnem in nekje je pač moral fprašat....
Saj on bi se pogovarjal z njo (se mi zdi), če ona ne bi bila tok naspidirana za vsako figo….tako pa se je zaupal nekomu drugemu, in?
:)) Lepše se bere buhtelj kot butelj, a ne:))). Nekako sem našla vzdevek, ki ne boli toliko in je bolj prijazen uporabnikom:)).[/quote]Torej je avtor poln… marmelade? Sladki od znotraj? :))))
GF preveč si kritična do njega, tip pač sprašuje kaj naj naredi, da ne bo še bolj zabredel, stopil spet na mino po nepotrebnem in nekje je pač moral fprašat....
Saj on bi se pogovarjal z njo (se mi zdi), če ona ne bi bila tok naspidirana za vsako figo….tako pa se je zaupal nekomu drugemu, in?[/quote]
Izraz buhtelj je bila moja reakcija na to, ko je napisal, da tu na forumu išče sorodno dušo, ki bi ji izlil svoje srce in ona bi ga začutila v polnosti in na koncu bi ugotovila, da sta si usojena. No, ta zadnji del sem dodala:))). Škoda, da je it zasedena.
Torej, se javi ti :-)[/quote]
A sm frej?:))) Kdo bi vedu, a ne:). Svojega lajfa ne nosim na pladnju. Ej, lahko bi se ti javila kot velika rešiteljica:). Samo pazi, da ne boš zadirčna:))).[/quote]
Relativnomlad bi bil zame prestar, nič ne bo 🙂
Po tvojem pogostem pisanju bi težko trdila, da nisi “frej”. Pa saj ni važno, point je, da si ugotovila, da išče sorodno dušo in ti predlagam, da se opogumiš in žrtvuješ, tako boš vsaj nekaj v življenju naredila dobrega 🙂
A sm frej?:))) Kdo bi vedu, a ne:). Svojega lajfa ne nosim na pladnju. Ej, lahko bi se ti javila kot velika rešiteljica:). Samo pazi, da ne boš zadirčna:))).[/quote]
Po tvojem pogostem pisanju bi težko trdila, da nisi “frej”. Pa saj ni važno, point je, da si ugotovila, da išče sorodno dušo in ti predlagam, da se opogumiš in žrtvuješ, tako boš vsaj nekaj v življenju naredila dobrega :)[/quote]
On je to napisal, jst sem se zgražala. Situacije se ne rešujejo z begom. S tem si narediš še večje probleme in se nikoli ne izkoplješ. Kolk je pa star, da si že takoj vrgla puško v koruzo?:))
Po tvojem pogostem pisanju bi težko trdila, da nisi “frej”. Pa saj ni važno, point je, da si ugotovila, da išče sorodno dušo in ti predlagam, da se opogumiš in žrtvuješ, tako boš vsaj nekaj v življenju naredila dobrega :)[/quote]
Obe bi se lahko žrtvovali. Btw v soboto sem vaju pogrešal 🙂
On je to napisal, jst sem se zgražala. Situacije se ne rešujejo z begom. S tem si narediš še večje probleme in se nikoli ne izkoplješ. Kolk je pa star, da si že takoj vrgla puško v koruzo?:))[/quote]
Zdaj so pa spet drugi krivi…..fiši, nisi fer 🙂
Po starosti njegovih otrok sklepam, da ni več rosno mlad. V neumnosti sorodnih duš ne verjamem, že zato nič ne bo. Puška je upravičeno v koruzi 🙂
On je to napisal, jst sem se zgražala. Situacije se ne rešujejo z begom. S tem si narediš še večje probleme in se nikoli ne izkoplješ. Kolk je pa star, da si že takoj vrgla puško v koruzo?:))[/quote]
Po starosti njegovih otrok sklepam, da ni več rosno mlad. V neumnosti sorodnih duš ne verjamem, že zato nič ne bo. Puška je upravičeno v koruzi :)[/quote]
Preberi njegove poste, ker izhajam iz njih. Torej sem fer:)).
Jst pa verjamem v sorodnost duš. Da sta si dva dovolj kompatibilna, a hkrati različna, da sta skupaj in jima ni dolgčas:).
Dragi obupanec!
Drugih odgovorov nisem brala, lahko pa ti odgovorim na tvoje pisanje. Tvoja žena je nesrečna oseba, mogoče celo v depresiji. Vse njene reakcijo kažejo na to. Ne vem če se ona tega zaveda, seveda pa je prvi korak da se tega zaveda potem pa rabi pomoč – vsaj psihoterapevta. Če pogovor ne bo zadostoval, potem predalgam šok terapijo. Moraš ji povedat, da jo boš pustil, ker takšnega obnašnja več ne boš toleriral. Ampak to moraš misliti resno, ker verjami mi, da ste ji pri njenem obnašanju preveč popuščali. Me zanima, če bi se borila za tebe, če bi se zaljubil v drugo ali pa bi bila srečna, da lahko nekoga krivi za vso svojo neserečo.
To da pobegneš v tujino pa je strahopetništvo in nadaljevanje zavoženega odnosa.
Torej, se javi ti :-)[/quote]
A sm frej?:))) Kdo bi vedu, a ne:). Svojega lajfa ne nosim na pladnju. Ej, lahko bi se ti javila kot velika rešiteljica:). Samo pazi, da ne boš zadirčna:))).[/quote]Jaz pa mislim,da se lahko obe javite. Kaj mešate it noter.Pa ne zanikat tega saj se ve, da ste obe frej.Sam,da se ne bosta na koncu steple,ker bosta folš en drugi.Pa glejta da ne bosta imeli bušk ker bosta vidve bile kot en sam buhtelj.
Po starosti njegovih otrok sklepam, da ni več rosno mlad. V neumnosti sorodnih duš ne verjamem, že zato nič ne bo. Puška je upravičeno v koruzi :)[/quote]
Preberi njegove poste, ker izhajam iz njih. Torej sem fer:)).
Jst pa verjamem v sorodnost duš. Da sta si dva dovolj kompatibilna, a hkrati različna, da sta skupaj in jima ni dolgčas:).[/quote]
Odkrito povedano, vsega nisem brala, preveč jamra.
A sm frej?:))) Kdo bi vedu, a ne:). Svojega lajfa ne nosim na pladnju. Ej, lahko bi se ti javila kot velika rešiteljica:). Samo pazi, da ne boš zadirčna:))).[/quote]Jaz pa mislim,da se lahko obe javite. Kaj mešate it noter.Pa ne zanikat tega saj se ve, da ste obe frej.Sam,da se ne bosta na koncu steple,ker bosta folš en drugi.Pa glejta da ne bosta imeli bušk ker bosta vidve bile kot en sam buhtelj.[/quote]
Morda pa ne bi bilo nobenih bušk, bi družno ugotovile, da je tipo waste of time in bi šle skup na drink po kaj boljšega 🙂
Jaz pa mislim,da se lahko obe javite. Kaj mešate it noter.Pa ne zanikat tega saj se ve, da ste obe frej.Sam,da se ne bosta na koncu steple,ker bosta folš en drugi.Pa glejta da ne bosta imeli bušk ker bosta vidve bile kot en sam buhtelj.[/quote]
Morda pa ne bi bilo nobenih bušk, bi družno ugotovile, da je tipo waste of time in bi šle skup na drink po kaj boljšega :-)[/quote]Da ve dve gresta skup ma še zgrizle bi se bole vsaka zase vama bo lepši,če bo tip sploh za to?
Forum je zaprt za komentiranje.