Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi ukrepi od ponedeljka

Novi ukrepi od ponedeljka

Odgovor na objavo uporabnika
ajajaj, 06.11.2021 ob 12:16

noja13, 06.11.2021 ob 11:59

tudi po futr že z negativnim testom, 06.11.2021 ob 08:47

harrki, 06.11.2021 ob 08:43

LJUDJE, ne verjemite v ta namišljeni virus, iz letala nas špricajo z razredčenim bojnim strupom SARINOM, ki povzroča izgubo vonja, okusu, pljučno vnetje, kašelj, vročino…………..in nas na ta način dobijo v bolnice, kjer nas priklopijo na respirator, kjer umre 9 od 10 ljudi in potem nas s tem strašijo,. Po drugi strani, je PCR test popolna laž-LAŽ ki mafiji zagotavlja POZITIVNE s katerimi nas zopet strašijo. V takšnih razmerah se ne da normalno funkcionirati. Cilj mafije in fašistov je, da se vsi posrani prestrašeni cepimo z zvarki, ki bodo pobili najmanj 30% ljudi- vse je dogovorjeno, vse je splanirano že davnega leta 2012.

LJUDJE, NE VEREJMTITE TEJ BANDI FAŠISTIČNI IN SE UPRITE!

žal s tvojim tekstom se ne bo dalo priti v štacuno od ponedeljka po futr brez neg. testa.  Meni pa edino naročanje živil ( sveže sadje, zelenjava) preko spleta ne sede.

In od kje tebi to, da ne boš mogel v živilsko trgovino? Saj veš, da obstajajo tudi take, ki niso v sklopu šoping centrov?

sej takole polpismeni potem pametujejo tukaj. brezvee.

tvoje picajzlanje glede pravopisa gor ali dol – brezplačno testiranje bo tudi za tebe in tovje zdravstveno stanje korona neokuženosti pokazatelj, ali lahko hodiš naokoli v javnem “mehurčku”, ali ne.

xrobe, 06.11.2021 ob 14:22

Vedno, ko vklopim računalnik še preden je sistem postavljen nekatere informacije odletijo na razne naslove. Človek je več kot vrhunski robot. V ozadju sistema je vedno aktivna umetna inteligenca. Umetna inteligenca ima na milijone učiteljev. Učljivost umetne inteligence je neskončna, zapomni si vsako vejico in piko. Umetna inteligenca je neločljivo povezana z vami. Skrita je v neki točki znotraj vas samih.

Ti dam še kako prav  – v trenutni situaciji, ko se nekateri peezdijo, da ne bodo kazali osebnega dokumenta z negativnim testom.   Več sledi puščajo z vsakim obiskom spleta dnevno, kot to, da bi upravičeno in brez teženja s sklicevanjem v trenutni situaciji ne pokazali osbenmega dokumenta s svojim predloženim testom na Covid pred vstopom npr. v nakupovalni center ali kafič…

In evo g. Štrukelj s FZF ima očitno zadosti in je vseeno pošten kljub dodatkom:

.https://www.24ur.com/novice/korona/epidemija-bi-se-lahko-koncala-do-februarja.html

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 11:54

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 10:11

Zarinda, 06.11.2021 ob 09:56

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 09:50

Zarinda, 06.11.2021 ob 09:29

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 09:18

Zarinda, 06.11.2021 ob 08:32

zanimivo563, 06.11.2021 ob 06:54

in še vedno ni testiranja za cepljenje lol

Cepljeni smo svoj delež k preprečevanju okužb že prispevali. Zadnje čase sem se nekajkrat samotestirala (pred stikom z bolj ogroženo osebo) in ugotavljam, da mojemu nosu vrtanje s palčko po njem ne ustreza. In je dobro, da imamo taki alternativo – to je cepljenje (cepljena sem sicer že zdavnaj, sedaj se pripravljam na tretji odmerek).

Skratka, dragi anticepilci, ne tako egoistično misliti samo na lastno rit. Vi imate možnost za testiranje (zagovarjam PCT, PC ne zagovarjam), drugim pustite, da se cepimo.

Ti meni s tem, da si samo cepljena ne moreš tudi dokazat da si negativna. Zato ne tako egoistično mislit da ne moreš kogarkoli okužit z korono.

Cepljeni pač niste verodostojni ko je treba pokazat stanje za korono, jebat ga.. ta da pa ste vladi je pa druga zgodba, saj vas izrablja za svoja podla posla.

Cartrozika, saj ni nič zanesljivega na tem svetu razen smrti. S tem se je pač treba sprijazniti. Imamo pa ljudje možnost, da se odločamo tako, da delamo svet boljši in ne slabši.

jaz sem s smrtjo sprijaznjena že od rojstva, ko me bo dočakala me bo.

Svet delati lepši na način da blatite necepljene, ker se ne bodo cepili?

Svet delati lepši, ker so vlade izkoristile neko bolezen za svojo nadvlado/teror nad ljudmi in polnjenje svojih žepov?

Jaz sem bila lani prisilno na čakanju/višji sili 4,5 mesecev zaradi blesavih ukrepov. V to koronsko malho sem več kot dovolj prispevala. Svojega telesa pa jim ne dam. Pika konc. Dolžni so pa oni meni kar dosti denarja, če primerjam to kar sem dobila s tem kar bi morala dobit z svojim delom. Poštenim delom!!

Cartrozika, kje in kdaj sem pa blatila necepljene? Pravim samo, da smo cepljeni s cepljenjem dali svoj prispevek k preprečevanju epidemije, drugi ga dajete pač na drugačen način (s testiranjem).

Človek naj ima alternativo. Jaz se ne morem tesirati, ker me nos ob em neskončno boli. Nekatetri se pač nočete, ne smete ali ne morete cepiti, zato s epač testirai. Enostavno, pošteno in pravično. Bi pa seveda testiranje moralo biti zastonj (baje sedaj spet bo, kot nekateri pišejo).

Če pa želite ljudle prepričati, da virusa ni in ukrepi niso potrebni, pa se ni treba pogovarjati z mano. Ker tukaj me pa prepričali v svoj prav ne boste. Tukaj pač postavim piko.

To da se ne testiraš in si zgolj cepljena pač ne pove, da si negativna.

vsakodnevno vidim neodgovorneže, ki pravijo da oni so pa cepljeni in da smo varni pred njimi.

Sori, v tej zgodbi je verodostojen le negativen test in nič drugega.

Ali bomo tako ali pa naj se vse skensla in se prepusti naravi svojo pot. Potem bi se pa videlo dejansko stanje-da ta bolezen ni tako huda, kot jo podpihujejo in izkoriščajo.

Kje pa jaz prepričujem, da virusa ni? Nikjer! Virus je. Ni pa tako hud, kot ga vlada in stroka prikazujeta in izkoriščata za polnjenje žepov. z 1% terorizirajo a 99% bolezni (blag potek, brez znakov) ignorirajo! JE NI BOLEZNI RAZEN KOVIDA, KI BI POTEKLA BREZ ZNAKOV!!!! In zaradi take bolezni teror nad ljudmi? 160 ljudi v bolnici pa je že kolaps zdravstva? pa toliko denarja smo zmetali v zdravstvo, sedaj pa smo ljudje krivi, ker oni v dveh letih niso uredili zdravstvenih razmer!? A ne, jaz teh njihovih grehov s svojim telesom ne bom plačala!!!! denarja na moj račun so pa že dosti pobrali.

Jaz sem prebolela tako težko obliko gripe, da se me kovid tudi dotaknit ne upa ? (pa se nimam namena cepit proti gripi, kaj šele da bi se za bolezen ki jo lahko prebolim brez znakov)

Kaj tolk flancaš, povej raje, da ti nisi za 2diktaturo” PCT, ampak za diktaturo T.

NE, jaz sem za svobodo, kar pomeni ukinitev terorja in sprostitev naravnih poti prekuzevanja. Bolezen bi vecina prebolela v blagih oblikah. Vi pa nasedate propagandi enega procentka

samo neokuženost je merodajna in delujoča v tem trenutku, 06.11.2021 ob 16:07

Ti dam še kako prav  – v trenutni situaciji, ko se nekateri peezdijo, da ne bodo kazali osebnega dokumenta z negativnim testom.   Več sledi puščajo z vsakim obiskom spleta dnevno, kot to, da bi upravičeno in brez teženja s sklicevanjem v trenutni situaciji ne pokazali osbenmega dokumenta s svojim predloženim testom na Covid pred vstopom npr. v nakupovalni center ali kafič…

V US je kar precej razvojnih laboratorijev za umetno inteligenco. EU je v zaostanku. S čim vse se ukvarjajo v skrivnostnih vojaških laboratorijih pa ne vem. Vem pa, da marsikoga to več kot neskončno zanima.

Spet kozlarije, 06.11.2021 ob 06:11

Uh…..z zapiranjem gostiln od 22 do 5 ure bodo bistveno zmanjsali okuzbe.

Se boljsi je pa ra: druzenje omejeno na druzinske clane. S tem da se ne zapirajo ne sole, ne popoldanske dejavnosti, ne sluzbe in ne kulturni in sportni dogodki.

Mislim da so z vcerajsnjimi ukrepi prekosili sami sebe.

Pa če so se ga napili, saj ne vejo kaj govorijo.

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 17:41

NE, jaz sem za svobodo, kar pomeni ukinitev terorja in sprostitev naravnih poti prekuzevanja. Bolezen bi vecina prebolela v blagih oblikah. Vi pa nasedate propagandi enega procentka

treh procentov, če smo natančni in procent še raste. Nikoli ni bilo od vseh okuženih  tri odstotke hospitaliziranih za gripo, kvečjemu 0,5 do 1 odstotek pri veliko manjšem številu vseh obolelih. Česa ne zastopiš, če se ti pove, da je to veliko število hospitaliziranih naenkrat? Ob vse manjšem številu medicinskih sester!

živeli brezplačni testi, 06.11.2021 ob 15:41

Zarinda, 06.11.2021 ob 11:20

Zarinda, 06.11.2021 ob 11:18

šala dneva, 06.11.2021 ob 11:04

Zarinda, 06.11.2021 ob 10:55

šala dneva, 06.11.2021 ob 10:49

Zarinda, 06.11.2021 ob 10:40

šala dneva, 06.11.2021 ob 10:32

Pa še izgovorna zdaj  tacepljenih, avtorica Zarinda je navedla:  jaz se ne morem testirati, ker me nos ob tem neskončno boli….. Hahahaha, šala dneva.

in ja, zato j upravično do ponedeljka naprj testiranj zastonj. Ker j pravično, da s tudi cepljeni enako testirate za vstop tja, kamor se morajo tudi necpljni in zdravi potstirat.

A rodila pa si, avtorica Zarinda? Verjeno ne samo 1x?  Boš rekla, da raje še 10x rodiš, kot da se s palčko sedaj testiraš? 🙂 🙂 :).  Jaz imela porodne bolečine, kot da sem na natezalnici. Palčkanje v nos ob testiranju je zame P.dim v primerjavi s bolečino mojih porodov 🙂

Pa recimo, da zdaj te imam pa zadosti. Ti ne bi prispeval nič, drugi naj pa z vsem svojim bitjem in žitjem za tvojo rit skrbimo? Nič ne bo s tem, dragec.

Sem žeska.  Sem se pridno testirala za tisto, kar sem nujno rabila – pa ne za kofetanje in šoping. In sem bil vedno negativna. Ko sem bila morda tudi v tvoji bližini. Zmoreš razumeti bistvo?

Verjamem, da nas imaš zadosti – kaj pa provociraš – ko ti resnico napišemo, nas imaš pa zadosti.

Si juhco že premešala pa pence dol pobrala, če se tako peni, ko se ti  peniš tukaj?

Vš, imamo zadosti takih izgovorov, kot j tvoj da ti s kot cepljena ne misliš zdaj ttsirat, ker te tako ob tm boli nosek… Ja, šit no!  🙂

Glej, res nebi vedela, zakaj si tako zoprno. Morda zato, ker veš, da bi bilo prav, da se cepiš, ampak ti ego ne pusti. Meni je prav, dokler s testiranjem vsaj nekaj prispevaš k preprečevanju epidemije.

Zoprna si v tej temi samo ti – ker ne zmoreš dojeti – če še tako flancaš, zdaj bo ta vojna poštena z dokazovanjem trenutne neokužnosti ob mešanjju nas vseh na nki javni lokaciji  ne gledee na C in P status , kjer vstopamo tako C P T in zdravi. Pogoj torej samo: NEOKUŽNOST.  Lahko skopčaš zdaj?

Ja saj, neokuženost. Cepimo se zato, da bi bil prenos okužb manjši. Nova zelo nalezljiva različica virusa se je razvila zaradi velikega števila okužb oziroma prenosov (ker pač na globalni ravni nismo precepljeni in prekuženi) in proti tej različici na žalost cepiva primejo manj. Zato, kolikor vidim, nas bo večina polno cepljenih šla še po tretji odmerek. Da bo verjetnost okužbe in njihovega prenosa manjša.

Kar se tiče pa obveznega testiranja, je pa konkretno pri meni takole: Sprejemam, da se zaradi bolečega ega ti ne cepiš, in te prosim, da sprejemaš, da se pač jaz ne morem testirati zaradi bolečin v nosu (k zajezitvi epidemije sem prispevala s cepljenjem). Hvala za sprejemanje in razumevanje. Vsaka od naju naredi svoje (ti testiranje, jaz cepljenje) in sva že dve, ki sva prispevali, kar je treba.

Seveda se zavedam, da je boleč nosek (jap, res imam majhen nos) veliko manjši problem kot boleč ego. 🙂  (Malce pač moram podrezati. Ti mene, jaz tebe, hehe.)

Ah, citiranje…

Drezam seveda mojo večno in stalno “spremljevalko” , tokrat pod nikom “šala dneva”.

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 11:49

Še enkrat, za necepljenie psihiče.

PCT pomeni preboleli, cepljeni, testirani

Dokler velja PCT, se cepljeni nič ne bomo nikjer testirali, ker že izpolnjujemo pogoj PCT iz naslova C.

Zdaj razume vaša možganska celica?

Vi se izogibate PC, radi bi pa imeli PT. Ko vas j.ebe.

testiraj se pošteno, da si neokuženo, pa lahko bok ob boku javno hodiš pošteno naokoli drugemu neokuženemu .Samo to je trenutno poštena igra za zagotovitev zajezevanje širitve virusa. Bolni okuženi prenašalci, pa z maskami na “Pol droga” pod nosom, in namerno kašljajoči po štacunah,  pa naj ostanejo lepo doma.

Cepljenje je  edini dolgoročni in globalni  izhod iz covida, testiranje pa le trenutni. Jaz sem pristaš dolgoročnih in globalnih rešitev. In v to smer sem naredila vcse, kar sem lahko. Ker sem razumevajoč človek, tistim, ki vas boli ego in se bojite mini iglice, dopuščam možnost tesiranja, a za odpravo covida s tem kaj dosti ne naredimo.

Tako da…morda me boste pa prepričali, da zahtevam cepljenje za vse (poziv vladi). S tremi odmerki in nato še vsako leto z enim. Ker to je edino, kar bo odpravilo to zoprnijo od covida. Zakaj bizagovarjali začasne rešive (kot je testiranje), če lahko takoj začnemo delati na dolgi rok.

Skratka, buci buc, pa veselo necepljeno nedeljo ti želim. Upam, da te ne srečam.

ohohoho, 06.11.2021 ob 19:23

treh procentov, če smo natančni in procent še raste. Nikoli ni bilo od vseh okuženih  tri odstotke hospitaliziranih za gripo, kvečjemu 0,5 do 1 odstotek pri veliko manjšem številu vseh obolelih. Česa ne zastopiš, če se ti pove, da je to veliko število hospitaliziranih naenkrat? Ob vse manjšem številu medicinskih sester!

procenti kovida so prirejeni. Zanimivo je to, da je vse samo kovid, drugih bolezni kao ni.. torej o procentih gripe ne bomo, ker je zatajena na račun kovida.. da o kakšnih spb ne govorimo.. zatišje drugih bolezni, kovid straši.. pomanjkanje kadra ni težava ljudi. Ljudje smo vplačevali v zdravstvo, če vodilni ne znajo denar porazdelit tako, da bodo zadeve urejene, se pa kar na njih obrni za to težavo. Problem jim je povečat plačo negovalnemu osebju ni jim pa problem dajat lepe dodatke zdravnikom na čakanju.. Hja…

Pa da smo si na jasnem, vse inštitucije stojijo ravno na najnižjih kadrih-v zdravstvu je to negovalno osebje, v pisarnah administrativno osebje, v trgovinah trgovci.. visoke plače pa kasirajo vodilni in višji položaji, ki imajo manj dela. Odgovornost zdravnikov? Ma kakšna? A taka da dajo pacientom podpisat da pacienti prevzemajo vso odgovornost, če gre kaj narobe pri posegu?

Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 10:50

procenti kovida so prirejeni. Zanimivo je to, da je vse samo kovid, drugih bolezni kao ni.. torej o procentih gripe ne bomo, ker je zatajena na račun kovida.. da o kakšnih spb ne govorimo.. zatišje drugih bolezni, kovid straši.. pomanjkanje kadra ni težava ljudi. Ljudje smo vplačevali v zdravstvo, če vodilni ne znajo denar porazdelit tako, da bodo zadeve urejene, se pa kar na njih obrni za to težavo. Problem jim je povečat plačo negovalnemu osebju ni jim pa problem dajat lepe dodatke zdravnikom na čakanju.. Hja…

Ti glupača si še vedno zatiskaš oči. Še enkrat: dnevno se testira s PCR cca 9000 BOLNIH ljudi oz. ljudi s simptomi. Pozitivnih na kovid je cca 3000. Nagradno vprašanje zate: S čim misliš, da je okuženih tistih 6000, ki niso kovid pozitivni? Pač vprašanje za tiste z IQ pod 70.

BTW, prejšnji teden je bila tako testirana moja mama, dve moji sodelavki in prijateljica. Vsi negativni, vsi s simptomi: prehlad, vročina, glavobol… Samo zato, ker ne testirajo obolelih za drugimi prehladnimi obolenji in gripami, pač pa jih samo izločijo kot negativne (ki ostanejo doma do konca bolezni in so na bolniški) ne pomeni, da tega ni. Tepka!

ojojjj, 07.11.2021 ob 10:58

Ti glupača si še vedno zatiskaš oči. Še enkrat: dnevno se testira s PCR cca 9000 BOLNIH ljudi oz. ljudi s simptomi. Pozitivnih na kovid je cca 3000. Nagradno vprašanje zate: S čim misliš, da je okuženih tistih 6000, ki niso kovid pozitivni? Pač vprašanje za tiste z IQ pod 70.

BTW, prejšnji teden je bila tako testirana moja mama, dve moji sodelavki in prijateljica. Vsi negativni, vsi s simptomi: prehlad, vročina, glavobol… Samo zato, ker ne testirajo obolelih za drugimi prehladnimi obolenji in gripami, pač pa jih samo izločijo kot negativne (ki ostanejo doma do konca bolezni in so na bolniški) ne pomeni, da tega ni. Tepka!

seveda, če verjameš pravljicam.. zato pa tudi takoj dodelit nazive, ki v zdravo komunikacijo ne sodijo.. hahaha…

Tole je brez veze s to zabito Zartro. Takoj ko ji predočiš dokaz, ona pride ven s tem, da to sploh ni res, tudi če je javno objavljeno, ker vsi prirejajo dokaze, vse je izmišljeno. Nič ni res! Tole je že vnaprej obsojeno na propad, saj ne moreš s takimi debatirat.

Zarinda, 07.11.2021 ob 07:56

Cepljenje je  edini dolgoročni in globalni  izhod iz covida, testiranje pa le trenutni. Jaz sem pristaš dolgoročnih in globalnih rešitev. In v to smer sem naredila vcse, kar sem lahko. Ker sem razumevajoč človek, tistim, ki vas boli ego in se bojite mini iglice, dopuščam možnost tesiranja, a za odpravo covida s tem kaj dosti ne naredimo.

Tako da…morda me boste pa prepričali, da zahtevam cepljenje za vse (poziv vladi). S tremi odmerki in nato še vsako leto z enim. Ker to je edino, kar bo odpravilo to zoprnijo od covida. Zakaj bizagovarjali začasne rešive (kot je testiranje), če lahko takoj začnemo delati na dolgi rok.

Skratka, buci buc, pa veselo necepljeno nedeljo ti želim. Upam, da te ne srečam.

daj ne bluzi ti, ki se zgovarjaš, da se ne boš testirala, ker te boli vrtanje po nosu. Tudi tvoja odgovornost do družbe je v tej trenutni situaciji, da ko hodiš v javnosti med nami je, da imaš negativni test, kot da si pošpontana. Cepiva so testna do leta 2022, ne zagotaljajo nobene imunosti,  na nekaterih telesih, imunskih sistemih sploh ne delujejo ( primer Portugalci/Izraaelci, ipd), še manj pa ne ustavijo širjenja virusa – problem ste cepljeni, ker ste lahko asimptomatski ko imate virus, pa tega ne veste in ga širite naokoli.

Zato je merodajno, pravično, ključno , da se vas testira v tem kritičnem obdobju enako, kot necepljene, prebolene in zdrave. Pravično in odgovorno. In nas ne briga, če ti javkaš, kot malo povrtajo po nosu – za naše zdravje gre. , tudi v tvoji prisotnosti. Punto.

kaj sploh z njo debatiraš, 07.11.2021 ob 11:11

Tole je brez veze s to zabito Zartro. Takoj ko ji predočiš dokaz, ona pride ven s tem, da to sploh ni res, tudi če je javno objavljeno, ker vsi prirejajo dokaze, vse je izmišljeno. Nič ni res! Tole je že vnaprej obsojeno na propad, saj ne moreš s takimi debatirat.

Tokrat ima kar prav, v debati z avtorico Zarinda..

živeli brezplačni testi, 07.11.2021 ob 11:20

daj ne bluzi ti, ki se zgovarjaš, da se ne boš testirala, ker te boli vrtanje po nosu. Tudi tvoja odgovornost do družbe je v tej trenutni situaciji, da ko hodiš v javnosti med nami je, da imaš negativni test, kot da si pošpontana. Cepiva so testna do leta 2022, ne zagotaljajo nobene imunosti,  na nekaterih telesih, imunskih sistemih sploh ne delujejo ( primer Portugalci/Izraaelci, ipd), še manj pa ne ustavijo širjenja virusa – problem ste cepljeni, ker ste lahko asimptomatski ko imate virus, pa tega ne veste in ga širite naokoli.

Zato je merodajno, pravično, ključno , da se vas testira v tem kritičnem obdobju enako, kot necepljene, prebolene in zdrave. Pravično in odgovorno. In nas ne briga, če ti javkaš, kot malo povrtajo po nosu – za naše zdravje gre. , tudi v tvoji prisotnosti. Punto.

Srčece, ni se mi treba testirati, ker sem cepljena. Svoj dolgoročni prinos h koncu epidemije sem naredila. In kaj počneš ti? Jebeš pošten folk v glavo in si vrtaš po nosu. Zelo produktivno.

Preden se na smrt skregate, vas je potrebno samo malce opomniti – pri vsem skupaj ne gre za iskanje obolelih, ampak za iskanje obolelih necepljenih, ker so oni tisti, zaradi katerih se polnijo bolnišnice in intenzivni covid oddelki.  Zato je testiranje vsevprek neproduktivno.  Cepljeni ne bodo sesuli zdravstvenega sistema, kar se kaže v zahodnih državah, sesuvajo ga necepljeni, kar se kaže pri nas, HR in ostalih Balkan državah.

Prava reala govori kar sama zase.. ponaredki me ne zanimajo! če se pa ti smatraš za zabito pač ne preslikavaj name ?. Zdaj ali si prestrašena ali pa plačana za širjenje kovid panike.

Zarinda, 07.11.2021 ob 11:43

Srčece, ni se mi treba testirati, ker sem cepljena. Svoj dolgoročni prinos h koncu epidemije sem naredila. In kaj počneš ti? Jebeš pošten folk v glavo in si vrtaš po nosu. Zelo produktivno.

Kako si lahko tako naivno neumna in misliš, kako si pametna s temi svojimi odgovori tukaj ? A si peno z nedeljske župce že pobrala dol?

Samo vidi se, kako skačeš na pingpong igrico, ker misliš, kako dobra si v njej. Zartrose ti je v vsej temi odlično napisala marsikaj. Ampak ti pa še vedno z glavo butaš ob svojo naivno steno.

zdravstveni sistem, 07.11.2021 ob 11:48

Preden se na smrt skregate, vas je potrebno samo malce opomniti – pri vsem skupaj ne gre za iskanje obolelih, ampak za iskanje obolelih necepljenih, ker so oni tisti, zaradi katerih se polnijo bolnišnice in intenzivni covid oddelki.  Zato je testiranje vsevprek neproduktivno.  Cepljeni ne bodo sesuli zdravstvenega sistema, kar se kaže v zahodnih državah, sesuvajo ga necepljeni, kar se kaže pri nas, HR in ostalih Balkan državah.

Ta testna in univerzal kovid cepiva ne delujejo na vseh nacijah enako kot je bilo pričakovano. Zato so cepljeni tudi rizičen faktor pri širjenju okužbe – predvsem tisti, ki jo širijo asimtomatsko. Zato je testiranje smiselno, za gibanje v trenutni situaciji za vse.

Pa potem so tukaj še otroci, pod 12, ki so netestirani in niti ne nosijo mask v zaprtih javnih prostorih -tudi ti so skriti prenašalci virusa.

živeli brezplačni testi, 07.11.2021 ob 12:46

Kako si lahko tako naivno neumna in misliš, kako si pametna s temi svojimi odgovori tukaj ? A si peno z nedeljske župce že pobrala dol?

Samo vidi se, kako skačeš na pingpong igrico, ker misliš, kako dobra si v njej. Zartrose ti je v vsej temi odlično napisala marsikaj. Ampak ti pa še vedno z glavo butaš ob svojo naivno steno.

Jaz pač nikamor ne butam. Povem svoje stališče, ki ga tudi živim, pa je. Lahko se  pa nehaš ti zaleavati vame (in te potem ne bo nič več bolelo). Veste, antivakserji, res vas imamo zadosti, vas in vaših izmišljotin.

Zarinda, 07.11.2021 ob 12:50

Jaz pač nikamor ne butam. Povem svoje stališče, ki ga tudi živim, pa je. Lahko se  pa nehaš ti zaleavati vame (in te potem ne bo nič več bolelo). Veste, antivakserji, res vas imamo zadosti, vas in vaših izmišljotin.

Debilno zabito. 🙂

Vsak dan lažejo mediji in politiki, potem pa debilno reče, da ima dovolj laži od antivakserjev. 🙂

Od kje vam ideja, da cepljeni ne zbolevajo in ne rabijo zdravniske pomoci.? Se malo pa bo 50/50 cepljeni proti necepljenim. Smo ze zamudili,  naslednji teden bo se slabse, okuzbe bojo sle gor, se vec ljudi bo bolnih. Ce ste diht v glavo se boste cim manj izpostavljali eni in drugi. Vecina folka pa itak ni diht. Eni se obnasajo kot, da so od rojstva neunicljivi, drugi da so postali neunicljivi s cepivom. Vazno, da so kofetki, sopingi, rok si ne znajo umiti, mask se se do danes niso naucili pravilno nosit, test za kovid je spanska vas itd. Vlada kofetka na brdu in se gre humoresko od ukrepov.

Ja no ne more biti drugace.

Yram, pišeš še več ljudi bo bolnih….saj je vendarle jasno, saj smo v jesensko zimskih obolenjih. Kdo meni jamči, da pet let nazaj ni bilo tega virusa? Virusa, ki je dve leti nazaj na Kitajskem uradno dobil ime, ker so si izmislili teste. Na Kitajskem izbruhne na vsake par let smrtonosen virus. Na tega so se dobro pripravili, kako čimveč iztržit od prestrašenih ljudi. Žal.

Vliti jim strah v kosti, je pot do uspeha dobičkonosnih poslov.

Ja virus je. Nihče ga ne zanika, toda z nami je lahko že par let in smo uspešno krmarili, zakaj so bili polni hodniki pacientov z gripo na december in februar že vsaj tri leta pred Covidom je vsakemu lajko popolnoma jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close