Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi ukrepi od ponedeljka

Novi ukrepi od ponedeljka

Uh…..z zapiranjem gostiln od 22 do 5 ure bodo bistveno zmanjsali okuzbe.

Se boljsi je pa ra: druzenje omejeno na druzinske clane. S tem da se ne zapirajo ne sole, ne popoldanske dejavnosti, ne sluzbe in ne kulturni in sportni dogodki.

Mislim da so z vcerajsnjimi ukrepi prekosili sami sebe.

me tudi malo ne gane.

Opa, spet maske. Nič več iz blaga. Tiste z gumicami so porabili očitno. Ej, Tonin, pa tovornjak si že našel ali ne? Vlada zrihtajte brezplačne maske!

Ne vem, kako bo šlo to samotestiranjem po šolah – je pa očiten namen, vsaj v OŠ, da čim več razredov ostane lepo doma, saj pozitivni pride v šolo, v matični razred, namreč šole ne razpolagajo z dodatnimi prostori za testiranje take mase otrok. Ne dvomim pa niti, da bodo starši prve triade skočili v luft zaradi tega 3-krat tedenskega testiranja.

V SŠ bodo pošiljali domov pozitivne necepljene, medtem ko bodo cepljeni pozitivni lahko še vedno pri pouku. In vlada se je ponovno izkazala, kako ji resnično gre za zdravje Slovencev. Ja, seveda, dajmo pocepit otroke.

Učitelji boste prevzeli nadzorništvo, sicer predvidevam, da bo Štrukelj zdaj tudi skočil v luft in vam za opravljanje dodatnega dela zrihtal mali dodatek.

Sicer pa EPIDEMIJE NI. Zato si zataknite ta Odlok kamor sonce nikoli ne posije.

Ampak tale, da moras v bifeju sedet za mizo in ne stat za sankom bo pa res zelo ucinkovita LOL

Joj, joj kaksni butci nam vladajo….

in še vedno ni testiranja za cepljenje lol

Hrvaški poslanci so hrabri- si upajo, naši ubogi SLOVENČKI so POSTRANCI!!!   https://www.youtube.com/watch?v=RNF7oR_ZQAE

Odgovor na objavo uporabnika
grožnjan, 06.11.2021 ob 07:01

Hrvaški poslanci so hrabri- si upajo, naši ubogi SLOVENČKI so POSTRANCI!!!   https://www.youtube.com/watch?v=RNF7oR_ZQAE

grožnjan, 06.11.2021 ob 07:01

GIMNAZIJA, 06.11.2021 ob 06:28

Opa, spet maske. Nič več iz blaga. Tiste z gumicami so porabili očitno. Ej, Tonin, pa tovornjak si že našel ali ne? Vlada zrihtajte brezplačne maske!

Ne vem, kako bo šlo to samotestiranjem po šolah – je pa očiten namen, vsaj v OŠ, da čim več razredov ostane lepo doma, saj pozitivni pride v šolo, v matični razred, namreč šole ne razpolagajo z dodatnimi prostori za testiranje take mase otrok. Ne dvomim pa niti, da bodo starši prve triade skočili v luft zaradi tega 3-krat tedenskega testiranja.

V SŠ bodo pošiljali domov pozitivne necepljene, medtem ko bodo cepljeni pozitivni lahko še vedno pri pouku. In vlada se je ponovno izkazala, kako ji resnično gre za zdravje Slovencev. Ja, seveda, dajmo pocepit otroke.

Učitelji boste prevzeli nadzorništvo, sicer predvidevam, da bo Štrukelj zdaj tudi skočil v luft in vam za opravljanje dodatnega dela zrihtal mali dodatek.

Sicer pa EPIDEMIJE NI. Zato si zataknite ta Odlok kamor sonce nikoli ne posije.

sedi , ena, pojma nimaš, še malo bodo zaostrili in ti tele zarukano boš lahko samo še doma

grožnjan, 06.11.2021 ob 07:02

torej, medovernet je CENZURA:  https://www.youtube.com/watch?v=RNF7oR_ZQAE

Ti debilno fašistično trolovsko z lukno v glavi, zakaj pa fašist janša ni cepljen ?

Mogoče pa ni toliko dnevnih okužb. Če bi jih bilo res 3-4 tisoč, bi bili verjetno bolj rigorozni ukrepi.

5 ur na Brdu? Zakaj?

To bi se lahko zmenili preko video konference!

Sram me je, kako nas ponižujejo.

Tak dolgo se boste zaj.ebavali, da bo vlada zaprla vse storitve in malo gospodarstvo. krivi si boste pa sami raja bedasta nesposobna, ker raje iščete dlako v jajcu in s egreste facebook pravne strokovnjake, kot da bi spoštovali odloke.

Janša ima več vzvodov, da zaj.ebava vas, kot pa da vi njega.

če bi bilo, 06.11.2021 ob 07:22

Mogoče pa ni toliko dnevnih okužb. Če bi jih bilo res 3-4 tisoč, bi bili verjetno bolj rigorozni ukrepi.

NI. DENARJA. ZA NADOMESTILA. ČE SE VSE ZAPRE.

Česa ne zastopite?? Keša ni, ki smo ga lani dobili od EU, kjer so ljudje, ki so bili doma, podjetja, ki so morala biti zaprta…. dobila nadomestilo, vsaj nekaj. Tega keša ni več, ker nam ga EU ne da, ker ni dovolj precepljenih. Kako naj zapirajo? Brez skrbi da bi, če bi nam EU pipco odprl.

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 08:03

Tak dolgo se boste zaj.ebavali, da bo vlada zaprla vse storitve in malo gospodarstvo. krivi si boste pa sami raja bedasta nesposobna, ker raje iščete dlako v jajcu in s egreste facebook pravne strokovnjake, kot da bi spoštovali odloke.

Janša ima več vzvodov, da zaj.ebava vas, kot pa da vi njega.

Nastavi mu že pizdo defekt.

Meni ne bo noben student osebne preverjal. So pa vsaj testi spet brezplacni..

Anonimno 7510, 06.11.2021 ob 08:06

Nastavi mu že pizdo defekt.

Čuj, jaz tudi če sem jaz defekt, necepljena drhal si samo domišljate, da vi koga zaj.ebavate. Končalo se bo za vas kot v avstriji, kjer tudi k frizerju več ne morete.

Jiokl, 06.11.2021 ob 08:07

Meni ne bo noben student osebne preverjal. So pa vsaj testi spet brezplacni..

Bo pač študent poklical policijo, da mu groziš in ga zmerjaš, pa boš bedasto še položnico za JRM dobilo.

Samo res, kako lahko folk kar tako misli, da se da kar vse zapreti..od česa  bodo pa živeli ti ljudje? To lahko samo idioti iz javne uprave pribijejo..

ne zastopite, 06.11.2021 ob 08:04

NI. DENARJA. ZA NADOMESTILA. ČE SE VSE ZAPRE.

Česa ne zastopite?? Keša ni, ki smo ga lani dobili od EU, kjer so ljudje, ki so bili doma, podjetja, ki so morala biti zaprta…. dobila nadomestilo, vsaj nekaj. Tega keša ni več, ker nam ga EU ne da, ker ni dovolj precepljenih. Kako naj zapirajo? Brez skrbi da bi, če bi nam EU pipco odprl.

Tocno to, ni kesa, to je to..

Ne morejo dat recimo sole na daljavo, starsi za mlajse otroke bodo doma, ni denarja za nadomestilo starsev itd..

Jaz bi vas necepljence vse zaprl v konterntracijska taborišča, samo z osnovno oskrbo. Tja s svojimi debilizmi tudi spadate.

zanimivo563, 06.11.2021 ob 06:54

in še vedno ni testiranja za cepljenje lol

Seveda bo potrebno testiranje tudi za cepljee -bodo pa zastonj hitri testi za vse, imeti ga boš moral tudi za obisk živilske trgovine po tanovem.

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 08:10

Jaz bi vas necepljence vse zaprl v konterntracijska taborišča, samo z osnovno oskrbo. Tja s svojimi debilizmi tudi spadate.

Debil. 🙂

Pa kaj oni pijejo na Brdu medtem ko se igrajo odlocevalce.? So oni sploh normalni.?  Kot prvo sole bi bilo treba dat na daljavo za 1 teden dokler se ne zacne testiranje v soli 15.11 ( testiranje 3x tedensko podpiram). To da so pustili teden dni odprte sole je napaka, ker bo se vec okuzb. Strinjam se tud da maske iz blaga niso primerne. Modni dodatek ni maska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close