Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi ukrepi od ponedeljka

Novi ukrepi od ponedeljka

Odgovor na objavo uporabnika
Zarinda, 06.11.2021 ob 09:47

dihaj svojo pot, 06.11.2021 ob 09:40

Zarinda, 06.11.2021 ob 09:33

Pa še nekaj bi rekla: anticepilci in vsi, ki se iz najrazličnejših razlogov ne želite, ne morete ali ne smete cepiti bi lahko razumeli vsaj to, da ni pametno, da si delate sovražnika iz človeka, ki zagovarja PCT (PCT, in ne PC). 🙂

Ma ti si ku una avtorica Pitra, ki j vedno na MONu za vsako stvar ponujala THC smolo. turila vsakomur. ker da “njej pomaga”. Pusti ljudem dihati po njihovo, ti pa dihaj po svoje.

Tudi necepljeni zagovarjajo in spoštujejo PCT – ko rabijo, se testirajo. Vzorno. in so tudi velikokrat negativni….Kolikokrat si se pa ti, samoplačniško, kot cepljena testirala zadnje pol leta, ali pa tako samo preverjanje, da kot cepljena ne širič na zdrave ? Igraj torej pošteno. Izgovor test v službi, ne velja. Da si se šla tstirat za nekaj privat.

Spet nasilno in popolnoma napačno. Pa a ljudje res ne zmorete razumeti sočloveka? In kar ugotavljam je to, da se dober in pravičen človek vedno razume v nasprotno smer (kot da je slab in nepravičen oziroma da razmišlja na tak način). Svoje barabinsko razmišljanje pa taisti človek (ki ne razume dobrega in pravičnega) vedno skuša zapakirati v nebarabinsko. To meni o teh drugih ljudeh veliko pove.

Zagovarjam PCT (in ne PC). Zakaj vas to tako neskočno moti? Ker mislite, da mora biti družba vedno razdeljena, da so prava le ekstremna stališča?

A juhca že brbota pa prah po kotih je že posesan?

Za flancanje (sadik) je pa čas spomladi, ne sedaj.

Ti je Zartrose lepo napisala. Marsikateri necepljeni je bolj odgovoren do sočloveka od cepljenga -z vidika rednega testiranja.  Ker se je zagotovo večkrat potestiral od tebe in je bil res tudi negativen, ko je šel nekam, kamor ti kot cepljena lahko greš tudi kot eventulno kužna prenašalka nepotestirana, ker se ti dosedaj ni bilo treba testirat za enako, kot necepljen. Je to  torej moralno fer s tvoje strani do ostalih sodržavljanov -necepljnih, zdravih. in prebolelih?Ker cepljeni se zanašate na to svojo “VIP” dosedaj podeljeno imuniteto, ko se vam ni bilo treba dosedaj testirati enako, kot ostalim. Zdaj pa mora biti enakost, za vs pravično in nako. Če mora necepljeni dokazat, da je neokužen za neko storitev, jo čisto fair play moraš tudi ti kot cepljena odsedaj naprej.

dihaj svojo pot, 06.11.2021 ob 10:04

A juhca že brbota pa prah po kotih je že posesan?

Za flancanje (sadik) je pa čas spomladi, ne sedaj.

Ti je Zartrose lepo napisala. Marsikateri necepljeni je bolj odgovoren do sočloveka od cepljenga -z vidika rednega testiranja.  Ker se je zagotovo večkrat potestiral od tebe in je bil res tudi negativen, ko je šel nekam, kamor ti kot cepljena lahko greš tudi kot eventulno kužna prenašalka nepotestirana, ker se ti dosedaj ni bilo treba testirat za enako, kot necepljen. Je to  torej moralno fer s tvoje strani do ostalih sodržavljanov -necepljnih, zdravih. in prebolelih?Ker cepljeni se zanašate na to svojo “VIP” dosedaj podeljeno imuniteto, ko se vam ni bilo treba dosedaj testirati enako, kot ostalim. Zdaj pa mora biti enakost, za vs pravično in nako. Če mora necepljeni dokazat, da je neokužen za neko storitev, jo čisto fair play moraš tudi ti kot cepljena odsedaj naprej.

Daj daj, začni brati, kaj napišem in ne projiciraj name svoje lastne zlobe in neumnosti.

Zarinda, 06.11.2021 ob 09:56

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 09:50

Zarinda, 06.11.2021 ob 09:29

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 09:18

Zarinda, 06.11.2021 ob 08:32

zanimivo563, 06.11.2021 ob 06:54

in še vedno ni testiranja za cepljenje lol

Cepljeni smo svoj delež k preprečevanju okužb že prispevali. Zadnje čase sem se nekajkrat samotestirala (pred stikom z bolj ogroženo osebo) in ugotavljam, da mojemu nosu vrtanje s palčko po njem ne ustreza. In je dobro, da imamo taki alternativo – to je cepljenje (cepljena sem sicer že zdavnaj, sedaj se pripravljam na tretji odmerek).

Skratka, dragi anticepilci, ne tako egoistično misliti samo na lastno rit. Vi imate možnost za testiranje (zagovarjam PCT, PC ne zagovarjam), drugim pustite, da se cepimo.

Ti meni s tem, da si samo cepljena ne moreš tudi dokazat da si negativna. Zato ne tako egoistično mislit da ne moreš kogarkoli okužit z korono.

Cepljeni pač niste verodostojni ko je treba pokazat stanje za korono, jebat ga.. ta da pa ste vladi je pa druga zgodba, saj vas izrablja za svoja podla posla.

Cartrozika, saj ni nič zanesljivega na tem svetu razen smrti. S tem se je pač treba sprijazniti. Imamo pa ljudje možnost, da se odločamo tako, da delamo svet boljši in ne slabši.

jaz sem s smrtjo sprijaznjena že od rojstva, ko me bo dočakala me bo.

Svet delati lepši na način da blatite necepljene, ker se ne bodo cepili?

Svet delati lepši, ker so vlade izkoristile neko bolezen za svojo nadvlado/teror nad ljudmi in polnjenje svojih žepov?

Jaz sem bila lani prisilno na čakanju/višji sili 4,5 mesecev zaradi blesavih ukrepov. V to koronsko malho sem več kot dovolj prispevala. Svojega telesa pa jim ne dam. Pika konc. Dolžni so pa oni meni kar dosti denarja, če primerjam to kar sem dobila s tem kar bi morala dobit z svojim delom. Poštenim delom!!

Cartrozika, kje in kdaj sem pa blatila necepljene? Pravim samo, da smo cepljeni s cepljenjem dali svoj prispevek k preprečevanju epidemije, drugi ga dajete pač na drugačen način (s testiranjem).

Človek naj ima alternativo. Jaz se ne morem tesirati, ker me nos ob em neskončno boli. Nekatetri se pač nočete, ne smete ali ne morete cepiti, zato s epač testirai. Enostavno, pošteno in pravično. Bi pa seveda testiranje moralo biti zastonj (baje sedaj spet bo, kot nekateri pišejo).

Če pa želite ljudle prepričati, da virusa ni in ukrepi niso potrebni, pa se ni treba pogovarjati z mano. Ker tukaj me pa prepričali v svoj prav ne boste. Tukaj pač postavim piko.

Debili ste s strupenim zvarkom le dali (finančno) podporo fašistom, da lahko še naprej izvajajo genocid in lažno epidemijo. Dokazano je, da ravno cepljeni najbolj zbolevate in širite bolezni. Zato ste debili pripomogli k nadaljnjemu terorju, ustrahovanju ter pobijanju ljudi s strupenimi zvarki.

Na kratko povedano. Cepljeni podpirate genocid.

To da se ne testiraš in si zgolj cepljena pač ne pove, da si negativna.

vsakodnevno vidim neodgovorneže, ki pravijo da oni so pa cepljeni in da smo varni pred njimi.

Sori, v tej zgodbi je verodostojen le negativen test in nič drugega.

Ali bomo tako ali pa naj se vse skensla in se prepusti naravi svojo pot. Potem bi se pa videlo dejansko stanje-da ta bolezen ni tako huda, kot jo podpihujejo in izkoriščajo.

Kje pa jaz prepričujem, da virusa ni? Nikjer! Virus je. Ni pa tako hud, kot ga vlada in stroka prikazujeta in izkoriščata za polnjenje žepov. z 1% terorizirajo a 99% bolezni (blag potek, brez znakov) ignorirajo! JE NI BOLEZNI RAZEN KOVIDA, KI BI POTEKLA BREZ ZNAKOV!!!! In zaradi take bolezni teror nad ljudmi? 160 ljudi v bolnici pa je že kolaps zdravstva? pa toliko denarja smo zmetali v zdravstvo, sedaj pa smo ljudje krivi, ker oni v dveh letih niso uredili zdravstvenih razmer!? A ne, jaz teh njihovih grehov s svojim telesom ne bom plačala!!!! denarja na moj račun so pa že dosti pobrali.

Jaz sem prebolela tako težko obliko gripe, da se me kovid tudi dotaknit ne upa ? (pa se nimam namena cepit proti gripi, kaj šele da bi se za bolezen ki jo lahko prebolim brez znakov)

Meh, citiranje kar ne dela

Se pač cepiš, 06.11.2021 ob 09:55

Testiranje v šoli je najbolj top ideja… Namesto, da bi imeli pouk, se bodo testirali. Cepljenim se ni treba. Torej naj šole najprej pridobijo podatek o tem, kdo je cepljen in kdo ne. Osebni podatek, ki mi ga za otroka ni treba posredovati. Pomislite, katere vse drobnarije morajo šole spraševati starše in zbirati zanje soglasja na začetku šolskega leta. Zdaj naj zbirajo še podatke o tem. Kup staršev zopet v zrak… Mlajši učenci se bodo samotestirali? Brez pomoci ne, se pravi, trikrat na teden vsaj dve uri pouka na ta račun, to je tretjina ur v prvem triletju. In če učitelj odkloni pomoč, ker to pač ni njegovo delo? Aja, se mu grozi z odpovedjo…

Rezultati samotestiranja pri starejših učencih bodo merodajni ali pa ne…

In kaj s tistimi, ki se ne bodo hoteli samotestirati, s tistimi, ki ne nosijo mask, ker so njihovi starši bolj pametni od zdravnikov? Aja, še naprej nastradajo zaradi njih vsi ostali.

Iz šol bomo naredili centre za testiranje. Isto kot če jih zapremo.

Se strinjam, so osebni podatki, spet bo locevanje v solah, zdaj zaradi cepljenja.

V razredu mojega osmosolca sta dva cepljena, kaj to pomeni, ce bo kdo pozitiven na testiranju, da bodo vsi doma, ta dva cepljena bosta pa imela pouk? Ker mama od enega teh dveh je rekla, da njej je cepljen zato, da bo hodil k pouku in se bo zagotovo zbunila, ce bo moral biti doma z ostalimi.. To bo se veselo..

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 10:12

Meh, citiranje kar ne dela

Včasih citiranje dela, včasih ne dela.

Saj vem, Cartrozika, da si ti v redu punca (saj najbrž tudi veš, “kdo” sem glede na to, kako te kličem). Mene pač moti ta dvojnos, da sem jaz razumevajoča in mislim, da bi nasploh ljudje morali bit razumevajoči (ne zagovarjam obveznega cepljenja), drugi pa niso razumevajoči do mene (nedavno sem ugotovila, da se ne morem testirati). Glede na to, da 100 % zaščite pred virusom ni in da določene dejavnosti morajo teči (trgovine, določen del produkcije, šolanje…), je najbrž povsem dovolj, da pač vsak prispeva k preprečevanju virusa vsaj nekaj – nekateri s cepljenjem, drugi pač s testiranjem. Preboleli pa so itak prispevali, precej. Jih imam v družini in vem, kako je to hudo.

Mimogrede, tudi testiranje ni 100% zanesljivo. Zato pravim, da nič na tem svetu, razen smrti, ni zanesljivo. Vsak pa k zatrtju epidemije nekaj mora prispevati, drugače se tega šita ne bomo nikoli znebili.

Zartrose izven profila, 06.11.2021 ob 10:11

To da se ne testiraš in si zgolj cepljena pač ne pove, da si negativna.

vsakodnevno vidim neodgovorneže, ki pravijo da oni so pa cepljeni in da smo varni pred njimi.

Sori, v tej zgodbi je verodostojen le negativen test in nič drugega.

Ali bomo tako ali pa naj se vse skensla in se prepusti naravi svojo pot. Potem bi se pa videlo dejansko stanje-da ta bolezen ni tako huda, kot jo podpihujejo in izkoriščajo.

Kje pa jaz prepričujem, da virusa ni? Nikjer! Virus je. Ni pa tako hud, kot ga vlada in stroka prikazujeta in izkoriščata za polnjenje žepov. z 1% terorizirajo a 99% bolezni (blag potek, brez znakov) ignorirajo! JE NI BOLEZNI RAZEN KOVIDA, KI BI POTEKLA BREZ ZNAKOV!!!! In zaradi take bolezni teror nad ljudmi? 160 ljudi v bolnici pa je že kolaps zdravstva? pa toliko denarja smo zmetali v zdravstvo, sedaj pa smo ljudje krivi, ker oni v dveh letih niso uredili zdravstvenih razmer!? A ne, jaz teh njihovih grehov s svojim telesom ne bom plačala!!!! denarja na moj račun so pa že dosti pobrali.

Jaz sem prebolela tako težko obliko gripe, da se me kovid tudi dotaknit ne upa ? (pa se nimam namena cepit proti gripi, kaj šele da bi se za bolezen ki jo lahko prebolim brez znakov)

Amen.

Plandemijo se zatre le tako, da nehate sodelovati in podpirati plandemijo. Dokler boste se obnašali kot ničvredna čreda z nagobčniki in s testi in cepljenjem podpirali fašiste, ne bo konec. Ljudje ste zavedeni in vcepljen vam je lažen strah preko lažnivih fašističnih medijev. Zato pa se obnašate kot čreda brez pameti.

Zarinda, 06.11.2021 ob 10:20

Včasih citiranje dela, včasih ne dela.

Saj vem, Cartrozika, da si ti v redu punca (saj najbrž tudi veš, “kdo” sem glede na to, kako te kličem). Mene pač moti ta dvojnos, da sem jaz razumevajoča in mislim, da bi nasploh ljudje morali bit razumevajoči (ne zagovarjam obveznega cepljenja), drugi pa niso razumevajoči do mene (nedavno sem ugotovila, da se ne morem testirati). Glede na to, da 100 % zaščite pred virusom ni in da določene dejavnosti morajo teči (trgovine, določen del produkcije, šolanje…), je najbrž povsem dovolj, da pač vsak prispeva k preprečevanju virusa vsaj nekaj – nekateri s cepljenjem, drugi pač s testiranjem. Preboleli pa so itak prispevali, precej. Jih imam v družini in vem, kako je to hudo.

Mimogrede, tudi testiranje ni 100% zanesljivo. Zato pravim, da nič na tem svetu, razen smrti, ni zanesljivo. Vsak pa k zatrtju epidemije nekaj mora prispevati, drugače se tega šita ne bomo nikoli znebili.

a to, da ti nisi kužna kot cepljena in prenašaš tako brez težav naprej, ker ne vemo ne ti ne drugi, ker se občasno pošteno ne potestiraš,  je pa 100% ?

samo brez sprenevedanja prosim, 06.11.2021 ob 10:24

a to, da ti nisi kužna kot cepljena in prenašaš tako brez težav naprej, ker ne vemo ne ti ne drugi, ker se občasno pošteno ne potestiraš,  je pa 100% ?

Kako to misliš, da prenašam naprej? Očitno še moj optimizem ni nalezljiv, kako bom prenašala naprej nekaj, česar sploh nimam. 🙂

Moraš brati, srčece, to ti že ves čas govorim. Sem že zdavnaj v tej temi napisala, da sem se nedavno samotestirala (kljub bolečinam v nosu) pred obiskom bolj ogrožene osebe. Virusa torej nimam (tako pravi moje počuje, samoanaliza mojih stikov in samotest). Če bom začutila, da bi lahko bila okužena (cepljeni smo sicer manj dovzetni za to), bom seveda kontaktirala zdravnika. Jaz sem fejst, pravična in razumevajoča punca, veš. 😀

Pa še izgovorna zdaj  tacepljenih, avtorica Zarinda je navedla:  jaz se ne morem testirati, ker me nos ob tem neskončno boli….. Hahahaha, šala dneva.

in ja, zato j upravično do ponedeljka naprj testiranj zastonj. Ker j pravično, da s tudi cepljeni enako testirate za vstop tja, kamor se morajo tudi necpljni in zdravi potstirat.

A rodila pa si, avtorica Zarinda? Verjeno ne samo 1x?  Boš rekla, da raje še 10x rodiš, kot da se s palčko sedaj testiraš? 🙂 🙂 :).  Jaz imela porodne bolečine, kot da sem na natezalnici. Palčkanje v nos ob testiranju je zame P.dim v primerjavi s bolečino mojih porodov 🙂

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 08:10

Jaz bi vas necepljence vse zaprl v konterntracijska taborišča, samo z osnovno oskrbo. Tja s svojimi debilizmi tudi spadate.

@ vatikanec

Jebote, pri tebi virus izgleda mutiral v virus norih ovc. ?

Robi917, 06.11.2021 ob 10:07

Debili ste s strupenim zvarkom le dali (finančno) podporo fašistom, da lahko še naprej izvajajo genocid in lažno epidemijo. Dokazano je, da ravno cepljeni najbolj zbolevate in širite bolezni. Zato ste debili pripomogli k nadaljnjemu terorju, ustrahovanju ter pobijanju ljudi s strupenimi zvarki.

Na kratko povedano. Cepljeni podpirate genocid.

afna “robi”, a si ti res p’rtegnjen al’ se samo delaš?

ker, če se delaš, si želi brihten, saj ti sicer ne bi uspevalo se prikazovati kot popoln bedak.

cilj ukrepov, 06.11.2021 ob 08:46

Cilj ukrepov je okužiti in onesposobiti čim več nasprotnikov vlade (beri anticepilce). Več kot jih bo pomrlo ali hudo zbolelo, boljši rezultati bodo na volitvah. Preverjanje PCT bo še naprej neučinkovito. Danes zna že vsak osnovnošolec zamenjati ime in priimek na potrdilu.  Edini smiselni ukrep je preverjanje vseh šolarjev v šoli.

Pa se ta smiselni ukrep ni dodelan, ker ne bodo testirali cepljenih otrok ???, ki se lahko z okuzbo prefiltrirajo v razred in jo prenasajo na sosolce.

Zarinda, 06.11.2021 ob 10:32

Kako to misliš, da prenašam naprej? Očitno še moj optimizem ni nalezljiv, kako bom prenašala naprej nekaj, česar sploh nimam. 🙂

Moraš brati, srčece, to ti že ves čas govorim. Sem že zdavnaj v tej temi napisala, da sem se nedavno samotestirala (kljub bolečinam v nosu) pred obiskom bolj ogrožene osebe. Virusa torej nimam (tako pravi moje počuje, samoanaliza mojih stikov in samotest). Če bom začutila, da bi lahko bila okužena (cepljeni smo sicer manj dovzetni za to), bom seveda kontaktirala zdravnika. Jaz sem fejst, pravična in razumevajoča punca, veš. 😀

ne misliš se testirat sedaj v solidarnosti do drugih, ker te ob tem neizmeno boli nos? Phaaaaaaaahhhahaaaahaha.  Pa to je izjava za Kovid parabek leta!

Zato ne ti meni srčece.

Super pa je, da so testi zdej spet brezplacbi, tako da bo spet lahko guzva v trgovskih centrih. Predvsem bomo vstopali necepljeni lahko legalno, torej ne vidim vec smisla, zakaj bi kdorkoli se ponarejal cpt pogoj, saj mu zanj vec ni potrebno placevati.

Res zivimo v butalah!

samo konflikte med obiskovalci in kontrolorji cpt pogoja bodo povzrocili

šala dneva, 06.11.2021 ob 10:32

Pa še izgovorna zdaj  tacepljenih, avtorica Zarinda je navedla:  jaz se ne morem testirati, ker me nos ob tem neskončno boli….. Hahahaha, šala dneva.

in ja, zato j upravično do ponedeljka naprj testiranj zastonj. Ker j pravično, da s tudi cepljeni enako testirate za vstop tja, kamor se morajo tudi necpljni in zdravi potstirat.

A rodila pa si, avtorica Zarinda? Verjeno ne samo 1x?  Boš rekla, da raje še 10x rodiš, kot da se s palčko sedaj testiraš? 🙂 🙂 :).  Jaz imela porodne bolečine, kot da sem na natezalnici. Palčkanje v nos ob testiranju je zame P.dim v primerjavi s bolečino mojih porodov 🙂

Pa recimo, da zdaj te imam pa zadosti. Ti ne bi prispeval nič, drugi naj pa z vsem svojim bitjem in žitjem za tvojo rit skrbimo? Nič ne bo s tem, dragec.

samo brez sprenevedanja prosim, 06.11.2021 ob 10:37

ne misliš se testirat sedaj v solidarnosti do drugih, ker te ob tem neizmeno boli nos? Phaaaaaaaahhhahaaaahaha.  Pa to je izjava za Kovid parabek leta!

Zato ne ti meni srčece.

Če si pa tako srčece nebogljeno…

Debili ste genocidniki in krivi za več sto mrtvih samo v Sloveniji. S cepljenjem, testi in nagobčniki omogočate vsakodnevno pobijanje ljudi.

(https://www.bitchute.com/video/3IITecFd82Q2/?fbclid=IwAR13DcUsTcaLozkrn8xeK69L6L0JvHUMNqVdzMQvCevjKDO-eW4yLPdMqKM)

Zarinda, 06.11.2021 ob 10:40

Pa recimo, da zdaj te imam pa zadosti. Ti ne bi prispeval nič, drugi naj pa z vsem svojim bitjem in žitjem za tvojo rit skrbimo? Nič ne bo s tem, dragec.

Sem žeska.  Sem se pridno testirala za tisto, kar sem nujno rabila – pa ne za kofetanje in šoping. In sem bil vedno negativna. Ko sem bila morda tudi v tvoji bližini. Zmoreš razumeti bistvo?

Verjamem, da nas imaš zadosti – kaj pa provociraš – ko ti resnico napišemo, nas imaš pa zadosti.

Si juhco že premešala pa pence dol pobrala, če se tako peni, ko se ti  peniš tukaj?

Vš, imamo zadosti takih izgovorov, kot j tvoj da ti s kot cepljena ne misliš zdaj ttsirat, ker te tako ob tm boli nosek… Ja, šit no!  🙂

Spet sprejemajo v petek zvečer za ponedeljek.

šala dneva, 06.11.2021 ob 10:49

Sem žeska.  Sem se pridno testirala za tisto, kar sem nujno rabila – pa ne za kofetanje in šoping. In sem bil vedno negativna. Ko sem bila morda tudi v tvoji bližini. Zmoreš razumeti bistvo?

Verjamem, da nas imaš zadosti – kaj pa provociraš – ko ti resnico napišemo, nas imaš pa zadosti.

Si juhco že premešala pa pence dol pobrala, če se tako peni, ko se ti  peniš tukaj?

Vš, imamo zadosti takih izgovorov, kot j tvoj da ti s kot cepljena ne misliš zdaj ttsirat, ker te tako ob tm boli nosek… Ja, šit no!  🙂

Glej, res nebi vedela, zakaj si tako zoprno. Morda zato, ker veš, da bi bilo prav, da se cepiš, ampak ti ego ne pusti. Meni je prav, dokler s testiranjem vsaj nekaj prispevaš k preprečevanju epidemije.

Zarinda, 06.11.2021 ob 10:55

Glej, res nebi vedela, zakaj si tako zoprno. Morda zato, ker veš, da bi bilo prav, da se cepiš, ampak ti ego ne pusti. Meni je prav, dokler s testiranjem vsaj nekaj prispevaš k preprečevanju epidemije.

Zoprna si v tej temi samo ti – ker ne zmoreš dojeti – če še tako flancaš, zdaj bo ta vojna poštena z dokazovanjem trenutne neokužnosti ob mešanjju nas vseh na nki javni lokaciji  ne gledee na C in P status , kjer vstopamo tako C P T in zdravi. Pogoj torej samo: NEOKUŽNOST.  Lahko skopčaš zdaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close