Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova razmerja, samski lajf

Nova razmerja, samski lajf

Ajej, gupi, občutek imam, da si tu precej projecirala, da nisi ti kje samska pri 45, vesela, da še ujameš kakšen moški pogled,? 🙂 http://med.over.net/forum5/read.php?124,8889936

A je že kdo kdaj trdil, da lahko na slabi osnovi gradiš trdno zvezo? Dvomim, da je že kdo kajkoli podobnega napisal. ;)[/quote]Nooo to pa ni nihče trdil 🙂
Trdimo pa vsak zase, kaj je tista “osnova” 😉 Eni bi jo priseksali, drugi našminkali, tretji natelovadili, četrti bi jo kar kupili v avto salonu….itd.itd
Gupi je podala le svojo verzijo, kaj se sedaj….. vzb…razburjaš nanjo? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pri unemu, ki išče žensko za v bajto, je problem, ker dobi ženska občutek, da bi bil s katerokoli, ki bi prišla k njemu v bajto. Imaš občutek, da išče gospodinjo, ne pa ženske zase.

Pri unemu, ki je pa v hotelu mama, je pa problem, da se bo ob najmanjšem prepiru s punco, šel pogovorit z mami. In mami bo dala zmeraj sinku prav in punca bo odletela, kot je dolga in široka. Za povrh vsega ji bo pa še rekel, da ona in njeno stanovanje ni vredno nič, on se bo pa počutel cel car, ker je mami na njegovi strani in še ona mu je rekla, da ima on prav!

Mah to so pič…e od dedcev.Teme so v teh dneh postale mirnejše,ni bilo prepirljivih cinikov,sem že upala da so nekje na oddihu,potem ti pa prideta prepirljiva bedaka,ki hočeta vse okrog skregat.

Ugotovim da je kljuse od Nemkota bilo izbrisano,hvala Robi…Župniku Matiužu tudi nebi kakšen vzgojni škodil.

Pojdite raje na Veliko Planino,danes tam uživala skoraj cel dan,mi dol visi za to teletino tukaj:))

Dve cvilidreti.

Ajej, gupi, občutek imam, da si tu precej projecirala, da nisi ti kje samska pri 45, vesela, da še ujameš kakšen moški pogled,? 🙂 http://med.over.net/forum5/read.php?124,8889936

A je že kdo kdaj trdil, da lahko na slabi osnovi gradiš trdno zvezo? Dvomim, da je že kdo kajkoli podobnega napisal. ;)[/quote]Nooo to pa ni nihče trdil 🙂
Trdimo pa vsak zase, kaj je tista “osnova” 😉 Eni bi jo priseksali, drugi našminkali, tretji natelovadili, četrti bi jo kar kupili v avto salonu….itd.itd
Gupi je podala le svojo verzijo, kaj se sedaj….. vzb…razburjaš nanjo? :)[/quote]

Bom zažvižgal za njo, daj še tudi ti, da jo spraviva v dobro voljo in bo ta svet bolj normalen in srečnejši ravno zaradi takšnih, kot sva midva. :))) 😀

Ne vem, vsak, ki je v zvezi, opisuje svojo zvezo kot super in je sposoben sproducirati traktate na to temo (podobnost z Bikini je zgolj naključna, :))), kjer vse laufa vedno, nikoli ni težav, super moški, super ona, otroci pridni, hišni kuža uboga na besedo, vse tipi-topi. 😀 Se mi zdi, da so predstave prepogostokrat prikrojene neki filmski romantični idili, kar vidijo ljudje v filmih ali kaj prečitajo – in to jim služi kot model “normalnosti”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

So kakšne mlade piške tam s preznojenimi majčkami na lepih slovenskih hrbčkih, da jim dava malo poduka z Onetom in nakaževa smerokaz, saj je ta mladina čisto izgubljena. :))) Drugič napovej svoj gorniški pohod, bom šel s tabo, da vidim, če si še kaj v kondiciji ali boš čisto zasopla zraven mlajšega poskočnega Ptujčana… 😀

Men Bikini-ka deluje najmanj histerična med vami.

Matiuž,zasopel si ti,ker tle gor crkuješ:)) Pojdi in migaj,kakšna kilca manj ti nebi škodovala.

Meni čisto nič ni falilo,sem iz ta Male planine na ta Veliko zlezla z svetlobno hitrostjo::)))
Zgoraj sva si privoščila najine domače dobrote in pa štrudl,ki sem ga že sinoči spekla:))

Mlade deklice omenjaš,ker želiš v nas zrelih ženskah vspodbuditi zavist kajne? No,vidiš,kako si primitiven.Vseskozi to podzavestno počneš.Bodi moški in ne babura Matiuž.

Osebno zdaj pri 40-ih veliko bolj uživam,ker imam čas zase.Ko sem bila smrklja,sem se z šolo ubadala,potem z maturo,potem z študijem farm,medtem otroka,stalno delo in delo..

Zdaj uživam in sprijazni se s tem.

Ne vem, Mišonka, koliko si kaj še v formi, preden ne vidim in se prepričam na lastne oči. 😉
Niti ne veš, kako se zvijajo 20-letnice, kot mlade mačke. Zmoreš to, ali bi se moral bati, da te ne bi kaj presekalo, če bi bolj živo divjala po teh vaših gričkih, dolinicah in vzpetinicah? 😀

Ne skrbi.
Se ne obremenjuj.Da ne boš kdaj rabil mojo pomoč ko bo tebe kje stisnilo..Škoda samo,da ne bom vedela da si to “ti”. :))

Ah velika planina ni ravno vaški hrib, mislim da je vsaka travica od ljubljančanov prešteta in vsak kravjek že registriran…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj sedaj, kdaj me vzameš s sabo? Lahko pa prideš na Ptuj in vidiva, kateri od naju prej Dravo preplava. 😀

Ti kar.Čakam te z infuzijo in kakšnim analgetikom:)

Nun ja, včasih one, ki gredo plavat v dravo, isčejo v potapljaški obleki… ni nujno da bi ti tvoje arcnije pomagale…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Najmanj? Želiš s tem povedati, da s(m)o vse ženske zate histerične?

Najmanj? Želiš s tem povedati, da s(m)o vse ženske zate histerične?[/quote]

Ne, niso vse. Sam napisal sem ,da mi Bikini-ka deluje najmanj, kar je lahko tudi nič.

Najmanj? Želiš s tem povedati, da s(m)o vse ženske zate histerične?[/quote]

Ne, niso vse. Sam napisal sem ,da mi Bikini-ka deluje najmanj, kar je lahko tudi nič.[/quote]

Ostale (na čveku) pa vendar smo ali ne?

Ne, niso vse. Sam napisal sem ,da mi Bikini-ka deluje najmanj, kar je lahko tudi nič.[/quote]

Ostale (na čveku) pa vendar smo ali ne?[/quote]

Pojma nimam. Saj vas ne poznam.

Ostale (na čveku) pa vendar smo ali ne?[/quote]

Pojma nimam. Saj vas ne poznam.[/quote]

Hehe…sprva si napisal, da ti bikini_ deluje najmanj histerična med nami, torej si nek vzorec žensk moral imeti v mislih, da si lahko uporabil pridevnik “najmanj” 😉

Napisal sem, da mi deluje tako. Če je v resnici, ne vem. Da ne bo kdo užaljen.

Pa naredi malo daljšo obnovo. :)[/quote]

Ne. Raje bi od bikini_ prebrala kratek odgovor, kaj je s celotno vsebino dolgega posta želela povedati. Stavki so že razumljivi, kaj pa je bistvo ali point posta?

“Razumemo pa samo toliko kolikor nam je dano razumeti” ? Najbolj sprevržena misel te teme (kdo se v njej najde nočem vedeti).

Kalipsa prepirljiva si.Beri se.Iščeš dlako v jajcu in za Boga ne odnehaš.Pa to in on pa bla in to in ejh…
Se ti ima smisel obremenjevati? Ne mislim te užaliti zdaj,le jaz tebe zdaj interpretiram tko,kot ti denimo Bikinko….Paa nima smisla ženske! Nima smisla!

Verjamem da je razdraženost posledica bližajoče se ponedeljkove polne lune.

Koliko Luna kot naravni satelit vpliva nate ne podtikaj drugim.

Meni konstruktivni stavki veliko povedo, razumem pa da vsi tega ne iščete.
Takšna pač sem, ne odneham, tudi za ceno prepirljivosti, konfliktnosti ne oz karkoli že vse najdete v mojem izražanju.
[sub]Je izključno moja stvar s čim se obremenjujem in s čim ne :P[/sub]

Saj se ne mislim kregat s teboj Kalipsa.Če ti paše tkole,pa imej.

Lep pozitiven večer želim.

Ne, hvala. Tudi jaz tebi ne želim ničear.

Top 5 najbolj groznih uporabnic Mona :

1. Calypso
2. Senza
3. Krivokljun
4. Margot
5. Exotic

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close