Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nočni problem

nočni problem

Če si dovolj pameten, se s takšnimi ne boš ukvarjal, ker bo ti tvoj čas preveč dragocen. :)[/quote]

Krasen si Robi, vedno zaokrožiš v smiselno celoto:).[/quote]
Seveda, saj ima smisel. Saj smo tu gor vsi moški pametni, ženske pa inteligentne, če se ukvarjamo drug z drugim. 🙂

Iz nočnega problema ste naredili dnevni problem. 🙂

Ja fak kolk nekih postov.
Večina sicer od prepotentnih pametnjakovičev, ko se hodijo sem sam naslajat, pa dobro…za tistih par, ki se dejansko trudite razumeti problem:
to se je začelo že mesece PRED nosečnostjo. Sem tud sama razmišljala o tem, da bi lahko bil vzrok strah ali nesigurnost, pa se tk pol mal pocartla, sam ni mogoče, da bi blo to.

Pa sploh nism rekla, da me moti, da mu stoji! (Včasih je to še več ko praktično:)) Zanimalo me je samo, če je normalno, da tolk. Ne vrjamem, da bi bil vzrok sanje, lahko bi mu pa res hormoni nagajali…

Zgleda se nisem obrnila na pravi naslov. Robi in enTip hvala, če pa se najde še kak nasvet/izkušnja, bo pa več kot dobrodošel!

Lep vikend!

No, mogoče bi pomagalo, če bi znala jasno izraziti svoje misli in občutke. Če napišeš tole:

“Verjetno ne rabim posebej omenjati, da mi je ob tem zelo neprijetno. Vcasih do take mere, da ob njem niti ne morem spat.

razmisljava o skupni selitvi, vendar ne vem, ce bi lahko ob tem sploh kadarkoli mirno spala ne da bi se sprasevala zakaj to dela.”

Mislim, da vsak povprečen logik ob tem sklepa, da te nenehna nočna erekcija moti. Ob njej ti je namreč neprijetno, ne moreš spati, imaš pomisleke glede selitve skupaj, ker ne veš, če bi lahko mirno spala, saj bi se spraševala, zakaj to dela. Ali je pa je po novem, če te nekaj moti, to sinonim za kul?

To da mu stoji, pride “komanda od zgoraj”, tam se ponoči nekaj takega dogaja (očitno njemu prijetnega) da ga vzburja (nezavedna možganska aktivnost med spanjem). Očitno je sproščen in nekaj sanja. Mislim, da če ga boš psihirala s tem kako to zate ni normalno…itd bo postal nervozen in ga lahko mine.
Mislim, da si tega v resnici ne želi nihče od vaju.

To tako je pri moških, podobno se dogaja tudi pri ženskah le da tam ni tako očitno…. ali pač, če se je treba zjutraj stuširat predno se kam gre od hiše…

Škoda, da (že noseča) tako malo ve o teh rečeh….. :/

Tut nebi škodlo, če bi se ti naučil brat. Govorila se o tem, da mi je neprijetno, če se zraven mene DRGNE. Sori, sam kolker vem večini žensk (valda z izjemami) ni prijetno, če njen to počne v sosednji sobi, kaj šele tik ob njej. Ne vem, zakaj zdaj iz mene delate takega zmaja.

http://www.dnevnik.si/zdravje/arhiv/1042483642

http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/vse-vec-moskih-trpi-za-seksomnijo.html

_On, zgleda si tut ti zgrešil bistvo…
Ne utrujam mu z erekcijami, navadila sem se da jih ima bolj pogosto kot drugi tipi, samo zastavila sem vprašanje, če je to normalno. In ja, vem, da se tut ženske med spanjam navlažimo, da imamo tut mi mokre sanje, pa tut mi se rade primemo med nogami. Vse mi je čisto kristalno znano.
Ko pa se je pojavlo to fantovo otipavanje samega sebe me je pač začelo skrbet, kr se mi zdi vseeno malo čudno, da je začel s tem kr na1x in da je stalno slabše.
Samo vprašala sem, če kdo slučajno ve kaj bi lahko to povzročalo, ker nek razlog vrjetno je, on pa niti sam ne ve kaj. Ne vem zakaj mate tako potrebo po napadanju in žaljenju…!

Robi, HVALA LEPA!!
Kolker sem preletela, bi znalo kaj razjasnit. Boma pregledla. Hvala:)

Ma ne vem, a je bilo res tako žaljivo in napadalno? :/

Verjetno je prav, da se opravičim, da ne bo kakih posledic (glede na tvoje stanje;).

Vseeno se mi zdi, da nisem bil tako stran od bistva, partnerjev nočni odklop je njegovo nezavedno in ne vem, če lahko kaj bistvenega naredita glede tega. Verjetno bo sčasoma sama motnja izzvenela tako kot se je pojavila. Pazi naj le, da bo šel umirjen spat, da ne bo užival (preveč) alkohola, kave in še posebej “energetskih napitkov” ala redbul, ker vse to krepi možgansko aktivnost in se potem med spanjem možgani ne umirijo kot naj bi se.

ja maš prav, meni je tud to ful grozno :O da se tip drgne zraven mene, fuuuuj…. kaj šele, če se drgne OB mene… saj ti verjamem, da se je to začelo že pred nosečnostjo, pač zadrževal se je, kolikor se je lahko, da te je napumpal in zdaj misli, da mu ne moreš pobegnit. manijak en. mogoče pa lahko probaš s partnerskim svetovanjem ali z župnikom če sta verna???

Kaj vem no. Če bi se drgnil ob mene niti nebi mela tolk proti…^^ Ob vsem ostalem mi pa res grejo kocine pokonci. Poleg tega se tudi bojim, da ga bo kako jutro 5letna hčerka vidla.
Mislim da tak manijak pa tut ni. Še majn pa, da me je mel namen “napumpat”!:) Pravi, da to dela v spanju in se ne zaveda, brez nekih fantazij v ozadju in da si želi, da bi lahko s tem nehal. Mu probam vrjet, pa reševat od tu dalje. Če je res tk, bo vzrok vrjetno psihičnega izvora, to se pa ponavadi da rešit s pomočjo terapevtov.
(Vrjetno ni obseden, tk da ne vem, če bo župnik pravi naslov. Ko in če nama uspe rešit ta problem, pa se mogoč pri njem s prstani oglasima.:))

On_ vidim da imaš izkušnje z nosečniški izbruhi jeze:))

Mislim in upam da imaš prav. Bova upoštevala tudi tvoj nasvet. Hvala!

Ne bi rekel, da so psihičnega izvora. Bolj verjetno je vzrok v načinu življenje in prehranjevanja – neredno spanje (ne hodi spat ob istem času) in pa to kar sem že omenil – energetski napitki, kava, alkohol. Tu so še kaki aditivi v hrani na katere nismo dovolj pozorni kar ima za posledico pretirano možgansko aktivnost, ki se niti ponoči ne umiri. Posledica so nezavedne “nočne aktivnosti”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Naj za trenutek odloži likalnik naša Margot in prisluhne tejle pesmi:

http://www.youtube.com/watch?v=IgmbfXld3z8%5B/quote%5D

No-ja, vsaj z likalnikom si zadel.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close