nočni problem
Hej!
Upam, da mi bo kdorkoli znal o tem kaj povedati, ali me vsaj usmeriti, ker ne vem vec kaj naj naredim…
Ze par mesecev opazam, da se partner ponoci vedno bolj pogosto “rokuje” s svojim mednozjem. Zdaj so ze redki trenutki, ko se ne. Ponavadi se samo drzi ali otipava, vcasih pa tudi drgne in stoka. Verjetno ne rabim posebej omenjati, da mi je ob tem zelo neprijetno. Vcasih do take mere, da ob njem niti ne morem spat. Poskusila sem ze tako, da sem mu roke umaknila in ga “slatala” jaz, ali da sem se k njemu stisnila da ni imel dostopa do svojega mednozja, a je videt, da nic ne pomaga, ker se takoj ko ima priloznost spet “vrne”.
Star je 26let in sva skupaj ze tri leta. Sam pravi, da iz njegove strani ni nobenih problemov s spolnostjo, da je zadovoljen in potesen. Zadnje case se celo pritozuje, da ne more sexati toliko, kot bi jaz rada (zaradi nosecnosti so namrec moji hormono ves cas na delu:)). Res je, da imava probleme kar se tice moje zadovoljenosti, vendar mislim da to ne more bit vzrok. Ce drugega ne zato, ker se je to dogajalo tudi v obdobjih, ko sva imela super sex. Iskala sem vzroke ze v marsicem, vendar se zdi, da noben odgovor ni pravi, iz njega pa kaj dosti ne izvlecem. Celo nasprotno. Ves cas mi poskusa dat obcutek, da je to normalno in da sem nenormalna jaz, ker me moti. Res je da me moti, vendar me po drugi strani tudi skrbi, ker tega nisem opazila se pri nobenem in mislim, da je vzrok bolj psiholoske narave. Nasploh glede na to, da tega prej ni pocel, zdaj pa se le se stopnjuje.
Opazila sem tudi, da ima erekcijo bolj ali manj ves cas. Vem, da je to v dolocenih fazah spanja normalno, tudi vse okrog polnega mehurja mi je znano, a mi je vseeno malo cudno, da mu “stoji” veliko vecino noci. (Tega sem se sicer ze navadila, a ce ze pisem, vprasam tudi glede tega.)
Res bi rada, da mi poskusite kakorkoli odgovoriti, ker me vse skupaj zelo mede. Cez dan je dokaj zadrzan fant, brez posebnih fantazij in potreb po sexu, ko zaspi, pa mi njegove celonocne erekcije in drgnjenje dajejo cisto drugo sliko. Pricakujeva otroka in razmisljava o skupni selitvi, vendar ne vem, ce bi lahko ob tem sploh kadarkoli mirno spala ne da bi se sprasevala zakaj to dela.
Hvala za kakrsenkoli odgovor!
🙂 Tebi je to problem, da mu stoji? Mislim, da bosta imela (resen) problem, ko mu več ne bo stal…. 😉
Zakaj te pa to tako moti? Ker ne moreš imet kontrole nad tem kar on ponoči sanja? :/ Mislim… ti bi mu nekak “prepovedala” oz zapovedala kaj lahko ponoči sanja in kaj ne in koliko časa mu lahko takrat stoji in kje se lahko “počoha” in kje ne….. Haloooo?
Daj pomisli malo kaj sploh zahtevaš. Bolj kot mu boš utrujala s tem, manj sproščenosti bo med vama, manj zaupanja, posledično bo tudi uplahnila želja, da bi karkoli imel s tabo…
Rokovanje včasih niti ni posledica nepotešenosti, ampak enostavno potreba oziroma to je tipom prijetno in zato se pač božajo tam.
Mogoče solidarnostno tudi njemu divjajo hormoni. Pravijo, da nekateri moški telesno občutijo nosečnost partnerke.
Spolnega odnosa tolikokrat, kolikokrat ga prime, niti ne bi zmogel, zmore pa masturbirati.
Ne vem sicer, zakaj te moti, če mu v spanju stoji, razen če ne spiš na njem ali on na tebi in te žuli :). Naj proba utišati stokanje, ko se rokuje z njim, ti pa spiš, to je moj najboljši nasvet v danem trenutku.
Mogoče ima naval testosterona – ali postaja plešast? Opaziš, da se mu lasje kje že počasi redčijo? Tipi z viškom testosterona so pogosto že zelo zgodaj plešasti. Mojemu partnerju se je začela pleša rahlo nakazovati že pri teh letih, kot je zdaj tvoj partner. Mislim, da sem opazila samo jaz in njegova frizerka, še sam ni videl, da mu izpadajo.
V glavnem, jaz si zaradi tega ne bi razbijala glave, bi obrnila na hec in uživala.
Da pa zaradi njegove erekcije ti ne bi našla duševnega miru – to pa res ne no.
Verjetno res ne zahteva direktno, vendar če se mora braniti s tem, da je sam normalen, ona pa ne, je razvidno, da mu ni preveč prijetno. Mogoče pa celo kaj prikriva in ni povsem iskren ali pa je tako, da tudi sam ne razume kaj in zakaj. Mogoče ga je podzavestno strah, da med nosečnostjo ali kasneje kmalu ne bo več seksa in je to nek odziv na to. Včasih se nečesa zavemo šele, ko se ozremo nazaj, zato ne bi delal prevelike panike na avtoričinem mestu.
najboljše da ga ponoči privežeš, najbolj učinkoviti so tisti pasovi, ki jih imajo v umobolnicah (kot je videt v terminatorju 2), ampak pazi, da ne bo šel spat s sponko za papir. to ni normalno, da se moški kar naprej dostika med spanjem, razloga da to počne, sta dva: lahko te vara ali pa je seksualni manijak in se zavestno zadržuje. ko boš rodila, se bo nehal in lahko pričakuješ sadomazo scene, biče in lisice pri seksu, swinganje ter pogosto manjavanje spolnih partnerjev, še posebej značilen opozorilni znak je, če ima tip nenadzorovan fetiš na usnjene dodatke, npr. nosi usnjen pas ali čevlje.
če privezovanje ne bo pomagalo pri neželeni erekciji in drgnjenju, svetujem kastracijo. če se ti zdi ta odločitev preveč radikalna pa ločitev in prepoved približevanja.
A ti se v spanju kontroliraš?[/quote]
Ne. 🙂
Saj ne mislim, da bi se kdo moral, ampak da se avtorica naj ne obremenjuje s tem, saj je možno, da se bo situacija pomirila, ko bo nosečnost mimo.[/quote]Situacija pomirila? Kot da je bolan! :/
Seveda se bo pomirila če ne prej tam pri sedemdesetih…. 🙂
Ej, tip celo noč sanja o svoji partnerici, kako se ljubi z njo in kaj vse počne in mu pač stoji vi bi ga pa prepričali, da je to nenormalno? Škoda, da se zjutraj ničesar ne spomni, ker bi lahko potem vse sanje še v resnici izživela… 😉
Mislim, da je z njim vse bp in ne delat problemov tam kjer jih ni.
Ženske za vsako rešitev najdejo problem, moški za vsak problem rešitev. 🙂
Fiši ti bi pa lahko šla kako noč bedet tja in bi merila čas koliko časa “je pokonci”, itak si bolj nespeče sorte. Mogoče se vama z avtorico celo utrne kaka misel kako uboščka pomirit…. :)))
ne vem kaj je z vami narobe! to ni normalno, da tipu stoji celo noč. itak da sanja o eni drugi! v bistvu on v spanju vara nosečo žensko! ne vem kako lahko imaš otroka s takim prascem, ene ženske se res nič ne spoštujejo… jst bi zahtevala od njega, da se zjutraj opraviči, pa ziher ne bi govorila z njim 14 dni potem. in to vsako noč?!? ja fak no…
Forum je zaprt za komentiranje.