Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nočni problem

nočni problem

Nikjer… zato pa sem ti povedal, kar ti gre. Ker po moje resno misliš kar pišeš.[/quote]

A jaz kdaj nisem mislila resno?[/quote]
A mi oprostiš napako? Šele zdaj vidim da se s tabo pišem. Sem mislil da je Lepolaska.
Seveda ti misliš resno, vedno in povsod…

Da mu stoji celo noč? Eh, ene naravnost molimo za tak blagoslov :)))
Na, zdaj si moram pa spet izmiti usta z blagoslovljeno vodico…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A jaz kdaj nisem mislila resno?[/quote]
A mi oprostiš napako? Šele zdaj vidim da se s tabo pišem. Sem mislil da je Lepolaska.
Seveda ti misliš resno, vedno in povsod…[/quote]

Veš da ti 🙂
Si kaj pozabil nataknit gor, da je do tega prišlo?

ne vem kaj se sploh ti oglašaš, ker itak že 15 let ne seksaš. prav uživate vsi v mučenju žensk ane? ona se trudi, da bi mu v vsem ustregla, se matra, bedi cele noči, da mu umika roke z mednožja, vi pa se delate, kot da je vse okej!

Seveda ti misliš resno, vedno in povsod…[/quote]

Veš da ti 🙂
Si kaj pozabil nataknit gor, da je do tega prišlo?[/quote]
Ne kr samo od sebe je prišlo do tega, spontano 🙂

ne vem kaj se sploh ti oglašaš, ker itak že 15 let ne seksaš. prav uživate vsi v mučenju žensk ane? ona se trudi, da bi mu v vsem ustregla, se matra, bedi cele noči, da mu umika roke z mednožja, vi pa se delate, kot da je vse okej![/quote]

Pa koga jaz mučim, baba zmešana, kaj blebečeš ti? Jaz bežim od žensk kot vampir od česna! Samo smolo imam, ker sem privlačen tip in se vsakih toliko kakšna najde pijana v nočnem lokalu in mi teži, da moram prav ven bežat. Babe je nemogoče razumet: bolj ko si nezainteresiran, bolj vate rinejo. Prideš v oštarijo samo nekaj na brzino spit, noter petdeset fukfehtarjev nadleguje eno žensko, lomijo se okoli nje, ta nikogar ne šmirgla, potem se začne pa s tabo spogledovat. Kje je tukaj kakšna logika?

Ne prodajaj bučk.

no evo… sej pravim, da se ženske ne spoštujejo 🙁 bolj je tip nesramen in žleht, vara podnevi in ponoči, ne glede na nosečnost, rajši ga imajo 🙁 sram te bodi!

A zdaj je pa moški kriv če ste babe fuknene?

Težko je le en kriv…aja, v tvojem primeru bi šlo skozi. Izogibaj se žensk kot marihuanca, pa bo vse tip top.

Zakaj pa množina?

Če si dovolj pameten, se s takšnimi ne boš ukvarjal, ker bo ti tvoj čas preveč dragocen. 🙂

Če si dovolj pameten, se s takšnimi ne boš ukvarjal, ker bo ti tvoj čas preveč dragocen. :)[/quote]

Krasen si Robi, vedno zaokrožiš v smiselno celoto:).

Zakaj pa množina?[/quote]
Češka greška 🙂

Če si dovolj pameten, se s takšnimi ne boš ukvarjal, ker bo ti tvoj čas preveč dragocen. :)[/quote]
Mislim da mi to zelo dobro uspeva…

Na, zdaj si moram pa spet izmiti usta z blagoslovljeno vodico…[/quote]
Kaj ti to pomaga, če moški ob tem (celo noč) spi ? 🙂

Naj za trenutek odloži likalnik naša Margot in prisluhne tejle pesmi:

http://www.youtube.com/watch?v=IgmbfXld3z8

Teb ne bo pomagal sam izmiti usta, morda probaj z grgranjem 3x na dan

Teb ne bo pomagal sam izmiti usta, morda probaj z grgranjem 3x na dan[/quote]

In to z varekino!

Teb ne bo pomagal sam izmiti usta, morda probaj z grgranjem 3x na dan[/quote]

In to z varekino![/quote]
No tole pa za kero drugo pršparaj, kako bolj GobčnoFrklo. Tolk pa Margi spet ni “umazana” 🙂

Pa tolk se trudim biti prijazna, pomagam vsem, ki mi prekrižajo pot, še tukaj se razdajam…potem pa tkolele.

:))))

Prekrižaj pot tovornemu vlaku in mu pomagaj…

Kolk sta vidva simpatična! Prav za skupaj sta 🙂

Mislim da mi to zelo dobro uspeva…[/quote]
Se pravi, da ti je naša ribica všeč. Opa! :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim da mi to zelo dobro uspeva…[/quote]
Se pravi, da ti je naša ribica všeč. Opa! :))[/quote]…in on njej, ko ji ne da miru (niti ponoč)…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close