Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Noče se ukvarjat z otroci

Noče se ukvarjat z otroci

Odgovor na objavo uporabnika
kaka ženska je to, 23.08.2021 ob 08:43

Jao, je tako težko ji malo popestovat dojenčka, ki ga prinese sodelavka pokazat? Ali pa ko kaka novopečena babica ali pa mamica prinese fotke na mobiju pokazat, je tako težko malce veselja pokazat pa jih pogledat pa reči kako je otrok luštkan? To pa res ni nobeno znanje. Samo odpora ni treba imet.

Hja, če pa stranke pridejo z otroci pa ja, meni se zdi pomembno, da se posvetiš otrokom, jim malce po otroško poveš kako in kaj.

Ne, jaz pac ne lazem in ti direkt povem da mas grdega froca. Tak da se raje umaknem.

Ljudi, ki se čutijo poklicane, da druge ljudi “umerjajo v prave tirnice” je treba s koprivami po nogah naklofat.

Odgovor na objavo uporabnika
kaka ženska je to, 23.08.2021 ob 08:04

Pa kaka ženska je to? 40+, svojih otrok nima, ker jih noče. Ok.

Ampak, ko pride kdo z otrokom naokrog, se noče ukvarjat z otrokom. Recimo kolegica je prišla v službo pokazat svojega dojenčka, vse sodelavke z veseljem vzele v roke otroka, se fotkale, ga pocartale. Ona pa se najraje umakne.

Dobi skupino obiskovalcev, kjer so tudi otroci pa jim ne nameni nobene posebne pozornosti. Jih obravnava kot ostale obiskovalce. Ne razume, da se moraš z otroci dodatno ukvarjat.

Sploh je ne moremo malce v prave tire naštimat.

Imate vsaj eno normalno, če ste že vse druge kure.

Vse ve ste mal nestrpne do drugače mislečih. Niso vsi za otroke in nejbolj prav je, če to sam pri sebi spoznaš, da jih tudi nimaš, najslabše, pa če nisi za otroke, da jih na koncu imaš. Pustite ji njene odločitve in jo sprejmite takšno kot je, vse se pa kar naprej crkljajte in igrajte s svojimi otroci.

Ja in? Zakaj bi se pa mogla, a je slučajno njen otrok? Tudi jaz se umaknem, pa ne zato, ker bi mela kej proti otrokom, ampak ket mi grejo na k.rav sluzaste babe okol njega…

Če se noče se pač naj ne ukvarja z otroci. Nekateri se veliko ukvarjajo z otroci, nekateri se z otroci ukvarjajo malo manj nekateri pa se z otroci sploh ne ukvarjajo. To je odvisno od vsakega posameznika posebej.

Kaka žesnka je to? Čisto normalna ženska. Kje pa piše, da se moraš ukvarjati u otrokom, še posebej če ni tvoj. Eni obožujejo otroke, drugi jih pač ne. In nič ni narobe ne z enimi ne z drugimi, edino tako kot si ti imajo problem, da vtaknejo nos vsepovsod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close