Njo za …
Ok, pa naj je Spider mariborčan. 🙂 Zame ni zgrešena oseba.[/quote][/quote]
Uf, to bi trajalo večnost. :))) A ni krajše variante? 🙂 Jaz nisem tega opazila, mogoče to, da mogoče težko osebo spusti blizu zaradi negativnih izkušenj, no, kdo pa ne. 🙂
Če bo meni, osebno, napisal negativno mnenje o meni, ali sklepa upravičena ali neupravičena mnenja. 🙂
Shy Girl, dober tek 🙂 🙂
No jaz pač mislim, da če ti neko prepričanje od koga ni blizu, potem se lahko bolj slabo razumeš s to osebo ->no tu so očitni dokazi za to 🙂 🙂
Sicer pa s punco je itak možno samo spat skupaj ali pa razpravljat o parfumih… aja pa zaljubit se, če je ne vidiš 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nisem rekel, da stik z žensko ni možen na drugih ravneh. Samo Katenjki sem pojasnil kategorizacijo Spiderjevih označb.
Marko, hvala. Nisem vedela. Torej ti se strinjaš zdaj s Spiderjem v vsem, sklepam. Se ti je zasmili, ker se je ubožček nesrečno zaljubil, ona je bila pa grda grda itak.
Jaz z nobenim od svojih prijateljev nisem razpravljala o romantičnih filmih in parfumih, no če odštejem to, da me je bivši prepričeval, da jih ne rabim… romantičen film pa sva probala živet, samo platno se strgalo.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Pa ne še eden, ki bi me skušal podkupiti. 🙂
Težka bo…Pa če mi šenka kakšnega X6, dvomim, da bi Katenjki povedal, da ne sme več pisati.
Jaz se raje vprašam, kaj je tistega na nekom drugem, da ga ne morem prenašati.[/quote]
Uredu no, torej X6 zate ni dovolj dober. :)) Bi ti ustrezal Jaguar R? :))[/quote]
Ne. Raje imam prijetno družbo, kot pa najdražji avto na svetu.
Marko, hvala. Nisem vedela. Torej ti se strinjaš zdaj s Spiderjem v vsem, sklepam. [/quote]
To si ti rekla, jaz ne.
Ja Spider, ponavljat znaš, da bi pa kaj izvirnega napisal, pa ti ne gre od prstov al kaj? Menda si še najbolj izvirne stavke pisal, ko si mislil, da si zaljubljen, ali pač?
Ne vem, kaj si hotel povedat, da je tvoja punca edina ženska na svetu, s katero se lahko pogovrjaš še o čem drugem kot o kozmetiki in poceni filmih, pa še spiš lahko z njo.
Saj, a veš, tako razmišljanje…pa čeprav ni ravno pravilno… te še edino lahko reši, ker jaz mislim… no tako po intuiciji 🙂 🙂 bi rekla da imaš deep down resne težave, pomaga ti lahko samo ljubezen tvoje punce, ne tvoja do nje pač pa njena do tebe.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Uredu no, torej X6 zate ni dovolj dober. :)) Bi ti ustrezal Jaguar R? :))[/quote]
Ne. Raje imam prijetno družbo, kot pa najdražji avto na svetu.[/quote]
Ah seveda 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.