Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za …

Njo za …

Moraš prebrati kako mnenje ima mariborčan o ženskah. Katenjka že ve, jaz tudi :).

[/quote]

Ok, pa naj je Spider mariborčan. 🙂 Zame ni zgrešena oseba.[/quote]

Kaj? Kje sem napisala, da je patetično bit zaljubljen?

Joj nisem vedla, da je tolko vredno moje pisanje tu 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ok, pa naj je Spider mariborčan. 🙂 Zame ni zgrešena oseba.[/quote][/quote]

Uf, to bi trajalo večnost. :))) A ni krajše variante? 🙂 Jaz nisem tega opazila, mogoče to, da mogoče težko osebo spusti blizu zaradi negativnih izkušenj, no, kdo pa ne. 🙂

Če bo meni, osebno, napisal negativno mnenje o meni, ali sklepa upravičena ali neupravičena mnenja. 🙂

Da se popravim:

če bo Spider meni, osebno, napisal negativno mnenje o meni, potem bom vedela ali sklepa upravičena ali neupravičena mnenja na celotno žensko populacijo. 🙂

Pa ne še eden, ki bi me skušal podkupiti. 🙂
Težka bo…Pa če mi šenka kakšnega X6, dvomim, da bi Katenjki povedal, da ne sme več pisati.

Jaz se raje vprašam, kaj je tistega na nekom drugem, da ga ne morem prenašati.[/quote]

Uredu no, torej X6 zate ni dovolj dober. :)) Bi ti ustrezal Jaguar R? :))

Jaz ne bi rekla, da je spider mariborčan, (mislim nick iz teh forumov)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Je je..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem in mi je čisto vseeno. Kakšna ima kdo prepričanja je njegova stvar. Kako se pa do mene obnaša, potem je to tudi moja stvar. 🙂

Zdaj pa šibam na kosilo, ker imam kasneje še službene obveznosti.

Vsem skupaj želim sončen vikend. 🙂

Shy Girl 🙂

Shy Girl, dober tek 🙂 🙂
No jaz pač mislim, da če ti neko prepričanje od koga ni blizu, potem se lahko bolj slabo razumeš s to osebo ->no tu so očitni dokazi za to 🙂 🙂
Sicer pa s punco je itak možno samo spat skupaj ali pa razpravljat o parfumih… aja pa zaljubit se, če je ne vidiš 🙂 🙂

Kje sem pa napisal, da je s punco možno samo spat in razpravljat o parfumih?

Mislim, ti si kr nekaj izmišljaš, nekdo nekaj napiše, ti pa kr eno deseto zadevo ven potegneš.

Tema Prijateljstvo M/Ž

Punca ni enako prijateljica, Katenjka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda ne. Če rečeš, da imaš prijateljico, mislijo, da gre za punco, kot da “stik” z žensko ni možen na drugih ravneh kot zgolj na seksualni. 🙁

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem rekel, da stik z žensko ni možen na drugih ravneh. Samo Katenjki sem pojasnil kategorizacijo Spiderjevih označb.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, hvala. Nisem vedela. Torej ti se strinjaš zdaj s Spiderjem v vsem, sklepam. Se ti je zasmili, ker se je ubožček nesrečno zaljubil, ona je bila pa grda grda itak.
Jaz z nobenim od svojih prijateljev nisem razpravljala o romantičnih filmih in parfumih, no če odštejem to, da me je bivši prepričeval, da jih ne rabim… romantičen film pa sva probala živet, samo platno se strgalo.

Pa ne še eden, ki bi me skušal podkupiti. 🙂
Težka bo…Pa če mi šenka kakšnega X6, dvomim, da bi Katenjki povedal, da ne sme več pisati.

Jaz se raje vprašam, kaj je tistega na nekom drugem, da ga ne morem prenašati.[/quote]

Uredu no, torej X6 zate ni dovolj dober. :)) Bi ti ustrezal Jaguar R? :))[/quote]
Ne. Raje imam prijetno družbo, kot pa najdražji avto na svetu.

Marko, hvala. Nisem vedela. Torej ti se strinjaš zdaj s Spiderjem v vsem, sklepam. [/quote]
To si ti rekla, jaz ne.

[/quote]

Halo, se slišimo??? Punca NI ENAKO prijateljica!!!

Si ti pismena?

Ja Spider, ponavljat znaš, da bi pa kaj izvirnega napisal, pa ti ne gre od prstov al kaj? Menda si še najbolj izvirne stavke pisal, ko si mislil, da si zaljubljen, ali pač?
Ne vem, kaj si hotel povedat, da je tvoja punca edina ženska na svetu, s katero se lahko pogovrjaš še o čem drugem kot o kozmetiki in poceni filmih, pa še spiš lahko z njo.
Saj, a veš, tako razmišljanje…pa čeprav ni ravno pravilno… te še edino lahko reši, ker jaz mislim… no tako po intuiciji 🙂 🙂 bi rekla da imaš deep down resne težave, pomaga ti lahko samo ljubezen tvoje punce, ne tvoja do nje pač pa njena do tebe.

Uredu no, torej X6 zate ni dovolj dober. :)) Bi ti ustrezal Jaguar R? :))[/quote]
Ne. Raje imam prijetno družbo, kot pa najdražji avto na svetu.[/quote]
Ah seveda 🙂 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close