Njo za …
Od kjerkoli je, ma da se dobita! :)))[/quote]
grem domov, ampak zanimalo me je kok bo zakompliciral z odgovorom :)))))
lep vikend vsem, pazite nase, naredite kej lepega sebi in komu drugemu
papa[/quote]
Matjažek, nič komplicirat. Samo na mejl ji pošlji uro, kraj in dress code, pa pride.
Aleksandra, lep vikend in obilo sončka tudi tebi. 🙂
Oprosti meni se ne zdiš nekaj posebno dober po duši, pač zaljubljen si bil oz. mislil si da si zaljubljen, kar je pravzaprav patetično.[/quote]
Zakaj ne, Katenjka?
Meni je pa Spider prav simpatiko. 🙂 Je brez dlake na jeziku, svojeglav, utemeljen, a na koncu prav prijazen.
To pa je bolj vredno, kakor da se mi cukr po očeh lepi, ko berem kakšne osladne. 🙂
Ma danes sem jaz vesel, da se nisem srečal z njo…:)))
Izkoristila je moja čustva do nje na najbolj pritlehen možen način.[/quote]
Ko ti gre… znaš bit res tudi prijazen… in zabaven. 🙂
Aja, ShyGirl kdaj greva na šmarno goro? Do ponedeljka me ni v lj, kako pa imaš ti varstvo? Al pa greva s tvojim malim 🙂 🙂
Ej a bi midve tole malo javno objavili, mogoče še pride kdo pogledat. Sem tam nekje zasledila, da bi te Robi in Marko rada spoznala, mene pa menda ne 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ene 14 dni bom na orto zasedena (ta vikend grem na sankanje, naslednji v terme), tako da tisti naslednji vikend, 10/11 marec.
Greve same oz. brez mojega tamalega. Najini pogovori niso za njegova ušesa. :))
Ja, eni bi nas nekaj žensk radi spoznali, da vidijo kakšne smo v resnici filozofinje. 🙂 V bistvu se gre samo zato, da se javno še nasmejimo in ne samo izza ekrana. 🙂
Ja dajva organizirat srečanje javno na monu, ampak za vse, ki si želijo iti v dobri družbi na sončen, nasmejan klepet.
Ker če bo organiziran za samske, ne bo nobene zabave, ker ne bo o ničemer govora. 🙂
Določive kraj in okviren datum, pa obesive gor na mon. Sej lahko je tud kaj drugega, ne samo šmarna, no o tem bomo prepustili večini. 🙂 Ok?
Ne vem, kje je pisal kake efektivne nasvete. Tu in kam kako splošno resnico, to je pa tudi vse. Aja ne ni vse, še posplošene žaljive opazke, a si že pozabila?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
In ko veš, več ne razmišljaš. Ker ni potrebe. Ker pač veš.
Prevladujejo podzavestni vzorci. Zato se to dogaja, da te lepo tlakovana pot zavede in pelje v pekel.
A v bistvu v tem le najdeš samega sebe. Saj te vodi del tebe, ki ga še ne poznaš in če si pozoren, se lahko iz tega marsikaj naučiš in spoznaš skrito resnico o sebi.
Ne vem, kje je pisal kake efektivne nasvete. Tu in kam kako splošno resnico, to je pa tudi vse. Aja ne ni vse, še posplošene žaljive opazke, a si že pozabila?[/quote]
V večini kar sem z njegove strani prebrala, je bilo efektivnega, seveda ne vse, kakor tudi z moje in še čigave druge strani ne. 🙂
Posplošene žaljivke in opazke? Vem samo za eno, na temo južnjakin. :)Ampak, ok, smo ugotovili, kaj točno je mislil. 🙂
spider = mariborčan 🙂
Ne vem, kje je pisal kake efektivne nasvete. Tu in kam kako splošno resnico, to je pa tudi vse. Aja ne ni vse, še posplošene žaljive opazke, a si že pozabila?[/quote]
V večini kar sem z njegove strani prebrala, je bilo efektivnega, seveda ne vse, kakor tudi z moje in še čigave druge strani ne. 🙂
Posplošene žaljivke in opazke? Vem samo za eno, na temo južnjakin. :)Ampak, ok, smo ugotovili, kaj točno je mislil. :)[/quote]
Posplošene žaljivke in opazke? Vem samo za eno, na temo južnjakin. :)Ampak, ok, smo ugotovili, kaj točno je mislil. :)[/quote][/quote]
Ok, pa naj je Spider mariborčan. 🙂 Zame ni zgrešena oseba.
Forum je zaprt za komentiranje.