Njo za …
Zakaj te ne bi maral, sej si simpatična punca.
Mesec je ok, telefon obvezno, se strinjam, kar je več, je že zavlačevanje..kar vodi..v katastrofo…:))))[/quote]
O,nice surprise… 🙂 No, ni se mi zdelo… 🙂
Telefon je v komunikaciji najbolj pomemben, ker takrat je vsak nasmeh najbolj iskren. 🙂
Dolžina časa dopisovanja je odvisna od frekvence dopisovanja. Torej, če se vsak dan dopisujem z moškim oz. vodim neko nit pogovora, je verjetnost, da ga bom res spoznala v roku meseca dni. Če mi pa odpiše 3x na teden in še to, samo da odgovarja na moja zastavljena vprašanja oz. iz prijaznosti na tisto, kar odpišem, me pa kar mine – to je zame katastrofa, ker je to zame kar eno cincanje. 🙂
Lahko pa se non-stop dopisuje, ker ga/jo to zabava in nima drugega dela, razen ko punca/fant pride domov. 🙂
Recimo, ti si priznal, da imaš punco, jaz pa sem lahko samo ena “Sramežljiva”, ki ima partnerja doma, ampak, pač rabim nove izzive. 🙂
In kako boš potem vedel, da imaš pred seboj res iskreno osebo? 🙂
Kako boš vedel, da imaš pred seboj iskreno osebo? Takoj seveda ne moreš vedet. Najlažje pa ti je, če si sam iskren in po odzivih lahko precej hitro oceniš ali je tudi druga stran iskrena. Če imaš sam iskrene namene, tudi druge hitreje vidiš drugačne, torej tudi iskrene. Težko je na slepo zaupat, neko oporo že rabiš in to ti navadno daje druga oseba predvsem z dejanji, ki se ujemajo tudi se tem, kar govori, pripoveduje.
Imaš popolnoma prav. Če se dejanja ujemajo z besedami, navadno že pove vse.
Ampak, kako zaupati “on-line” dopisovalki/dopisovalcu, da ima iskrene namene?
Vsi se lahko delamo taki in drugačni, dokler ne dobimo kar želimo. Recimo meni se gabijo portali kot so ona-on, pa čeprav gor visijo simpatične slikice tako punc kot fantov. Ampak, zame tam osebe v večini načrtno pišejo takšne pravljice, da takoj vidiš, da oseba laže kot pes teče. 🙂
Sva s sosedo enkrat prav gledale, s kakšnimi opisi se fantje predstavljajo, mislim, da krepneš od smeha. 🙂
Jaz se poskušam kar hitro dogovorit za srečanje v živo. Zakaj bi si dopisoval? To je za mene izguba časa? Potem res ne veš, s kom imaš opravka. Človeka moraš čimprej srečat v živo, takrat se pokaže pravi obraz precej bolj verjetno in potem komunikacijo nadaljevat preko telefona in nadaljnjih srečanj.
Zakaj se želiš spoznat boš najprej zvedela ravno v živo. Prek dopisovanja te lahko nateguje (ni pa nujno). V živo mu bo to precej težje, verjemi. Tam je treba bit spontan, ne moreš toliko manipulirat, če že imaš namen. Ampak ti verjetno želiš, da pokaže malo vztrajnosti, da ga malo testiraš, če bo obupal in koliko mu pomeniš. Ne vem, saj mogoče je to tud en način. Moja izkušnja je že taka, da bi vztrajal. Če bi vedel, da je to to, kar želim.
Vem, saj zato pa pravim, da bi sam vztrajal pri dopisovanju, ker razumem, da ženska potrebuje občutek varnosti.
Ja, da pokaže vztrajnost, kar zame pomeni željo, da si me res želi spoznati kot osebo.
Ker pri meni je problem na to, da se za menoj lepijo avanturisti, in vsi ki to opažajo mi govorijo, da moj obraz preveč odseva “odvečne iskrice”, da sem preveč komunikativna in da s tem dajem moškim samo znak da sem “za”…meni pa gre vse to na bruhanje, ker nič od tega ni res.
Zato hočem, da gre nekdo z menoj na kavo, ker se mu zdim prvo fajn oseba, potem pa naj zaključi sam če sem mu povrh luštna ali zadostna za pač samo prijateljico.
Katenjka, v sesdanjosti pišem, ker živim v sedanjosti. To je tako nekako kot “present continuous” v angleščini. Saj razumeš.
Aha, sprašuješ tudi o tem načinu spoznavanja. Na začetku sem bil premalo potrpežljiv in če ni šlo dovolj “hitro”, sem odstopil, ker sem to smatral za neinteres. Potem pa sem spoznal, da ženske potrebujejo nekaj več, da rabijo nekatere več časa in da počasi še ne pomeni nainteres.
S tem se strinjam v celoti.:) Tudi iz načina pisanja, uporabljenih besed, zapisanih razglabljanj se da marsikaj razbrati in občutiti. Meni pomeni recimo ogromno, ko vidim, da je neka oseba vsaj približno “pismena” in zmožna oblikovati vsaj par konsistentnih misli. Seveda pa predolgo dopisovanje ne pelje nikamor – osebni stik je vsekakor nujen.
Ja, seveda, predolgotrajno pisanje nima smisla, če ni osebnega stika, ni ok.
Je pa tako, da večina ni pripravljena niti par mailov napisat.
Osebno z neznanci nikoli ne debatiram o kakih bolj osebnih zadevah, bolj sprašujem kako preživljajo prosti čas pa dopust pa kaj berejo in podobne zadeve in če oseba noče nič napisat glede tega pa nič.
S tem se strinjam v celoti.:) Tudi iz načina pisanja, uporabljenih besed, zapisanih razglabljanj se da marsikaj razbrati in občutiti. Meni pomeni recimo ogromno, ko vidim, da je neka oseba vsaj približno “pismena” in zmožna oblikovati vsaj par konsistentnih misli. Seveda pa predolgo dopisovanje ne pelje nikamor – osebni stik je vsekakor nujen.[/quote]
S tem se strinjam v celoti.:) Tudi iz načina pisanja, uporabljenih besed, zapisanih razglabljanj se da marsikaj razbrati in občutiti. Meni pomeni recimo ogromno, ko vidim, da je neka oseba vsaj približno “pismena” in zmožna oblikovati vsaj par konsistentnih misli. Seveda pa predolgo dopisovanje ne pelje nikamor – osebni stik je vsekakor nujen.[/quote]
Ondrink, za svojo avanturco pa ne rabiš sploh dopisovanja oz. zakaj ga bi? Če je ženska za to in se prilega na tvoj profil “posteljnih aktivnosti”, se dopisujeta samo o tem kaj, kam in kako kateri kaj bi…in se dobita na kozarčku, opravita, in vsak po svoje naprej.
Ondrink, za svojo avanturco pa ne rabiš sploh dopisovanja oz. zakaj ga bi? Če je ženska za to in se prilega na tvoj profil “posteljnih aktivnosti”, se dopisujeta samo o tem kaj, kam in kako kateri kaj bi…in se dobita na kozarčku, opravita, in vsak po svoje naprej.[/quote]
Bolj kot razlagam, da nisem imel v mislih avanturice v smislu posteljnih aktivnosti, bolj to poudarjate … 🙂
Razlagaš lahko, kar želiš, ampak med vrsticami se je bralo povsem drugače. V bistvu si precej direktno namigoval na avanturo, mogoče se sploh ne zavedaš. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.