Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Bingo! Edino, če se najde pravtako suhoparna ženska, ki išče suhoparnost…to bi šlo:)).[/quote]

Ne bi rekel suhoparna, ampak bolj realna, z nogami trdno na tleh, taka ki razume klepet kot klepet in ne vidi v tem prikritih moških namenov in ne pričakuje osvajalskih poskusov in klečeplaznih moških že ob prvem internet stiku.[/quote]

Saj v tem je keč, kakor za koga.

Pa morem se mal hecat no GF :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Dragi seba, hvala da vestno skrbiš za humorne vložke, brez njih bi ta čvek propadel :)))

Tnx god:). Saj jst tut ne mislim, da si nor:))).

No če si res tako pripravljen osvajat pol pa dej!
Če ti pa niti po pisanju nobena simpatična pol je pa škoda, da bi katerokoli vlačil na pijačko še sploh ker so pogruntale, da ti dol visi….. one si pa že na prvi pijački želijo nekaj čisto drugega 😉
Pa še tolk prijazne so bile, da so ti to šle povedat ti se pa kregaš z njimi…. bučman

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če ti pa niti po pisanju nobena simpatična pol je pa škoda, da bi katerokoli vlačil na pijačko še sploh ker so pogruntale, da ti dol visi….. one si pa že na prvi pijački želijo nekaj čisto drugega 😉
Pa še tolk prijazne so bile, da so ti to šle povedat ti se pa kregaš z njimi…. bučman[/quote]

Haha…še en s smislom za humor, pravzaprav ironijo 🙂

Pa še tolk prijazne so bile, da so ti to šle povedat ti se pa kregaš z njimi…. bučman[/quote]

Haha…še en s smislom za humor, pravzaprav ironijo :)[/quote]

Ni to kreganje, no, le normalna komunikacija in poskus prepričevanja ali vsaj zagovarjanja lastnih stališč. Itak da brez uspeha, ampak saj ima vsak pravico do svojega razmišljanja. Mogoče pa se pojavi kaka forumašica, ki se strinja z mano in jo po možnosti mika še kako novo poznanstvo.

Haha…še en s smislom za humor, pravzaprav ironijo :)[/quote]

Ni to kreganje, no, le normalna komunikacija in poskus prepričevanja ali vsaj zagovarjanja lastnih stališč. Itak da brez uspeha, ampak saj ima vsak pravico do svojega razmišljanja. Mogoče pa se pojavi kaka forumašica, ki se strinja z mano in jo po možnosti mika še kako novo poznanstvo.[/quote]Neobvezno čvekanje “ob kavi” lahko komot opravi tudi tu na forumu + ne rabi se lišpat, ne rabi jo bit strah tvoje reakcije, ne rabi skrbet praktično za NIČ!
Malo počveka in če ji ni, pač preklopi/ugasne, nikom ništa. Če bi pa kateri bil slučajno kdo simpatičen ga pa lahko tudi, skozi čvekanje, pripravi do tega, da jo povabi na kavo…. 😉
In ti si se odločil tekmovat s to komoditeto pa nič ponudit za to, niti jim ne želiš ugajat tu?

Si ti prepričan kaj sploh počneš glede na to kaj si želiš?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sodobne tehnologije in sodoben način življenja so nas očitno prikrajšale za marsikaj. Očitno tudi za pristno, fizično druženje in spoznavanje. Mislim da je beseda “tradicionalist” kar prava zame. Majčkeno tradicije si ne pustim vzeti. Pol urce klepeta z žensko ob kavici mi pomeni več kot nekajdnevno natezanje preko žic. In hvala bogu da so še tradicionalistke…, ki jim takšna novodobna komoditeta tudi ne odgovarja…

A sploh kaj iščeš oziroma sploh obstaja možnost, da bi te sploh pritegnil? To je namreč pomembno. Ker če tak oglas sploh ne obstaja, lahko tvoje mnenje zavaja. Mene recimo nobena hrana, še tako lepo pripravljene ne pritegne, če sem sit. In zato ne bom rekel, da me ni pritegnila, ampak, da nisem lačen. :))[/quote]

Marko, sem te zavedla s svojim mnenjem? Buh pomagej ! :)[/quote]
Mah, upal sem na tvojo dobroto, da bi človeku pomagala, ti pa takole. Cccc. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vse je v pakungi cukra. Ženske imajo tolk izbire med moškimi, da se jim ni treba spoznavati z nekom, ki pač suhoparno napiše, da bi se on tam nekaj spoznaval. Zakaj bi le?[/quote]
Recimo tiste, ki so se že opekle na lepi pakungi, so gotovo toliko pametne, da poskusijo še kaj drugega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz nisem mero danj na. …ti pa si očitno. …Tudi ene pametne na to temo se še nisi znebil…Samo po stari navadi napada s in kritiziraš. ..in kažeš, da pač nisi dorasel pogovoru..?

….pa nič ne odlagaj! :)))

Ni to kreganje, no, le normalna komunikacija in poskus prepričevanja ali vsaj zagovarjanja lastnih stališč. Itak da brez uspeha, ampak saj ima vsak pravico do svojega razmišljanja. Mogoče pa se pojavi kaka forumašica, ki se strinja z mano in jo po možnosti mika še kako novo poznanstvo.[/quote]Neobvezno čvekanje “ob kavi” lahko komot opravi tudi tu na forumu + ne rabi se lišpat, ne rabi jo bit strah tvoje reakcije, ne rabi skrbet praktično za NIČ!
Malo počveka in če ji ni, pač preklopi/ugasne, nikom ništa. Če bi pa kateri bil slučajno kdo simpatičen ga pa lahko tudi, skozi čvekanje, pripravi do tega, da jo povabi na kavo…. 😉
In ti si se odločil tekmovat s to komoditeto pa nič ponudit za to, niti jim ne želiš ugajat tu?

Si ti prepričan kaj sploh počneš glede na to kaj si želiš?[/quote]
on (ne ti) že ve kaj hoče, je to tudi napisal, ti pa ko večina bab tu gor daješ neke predloge in nasvete zgolj zato, da nekaj napišeš,…

Moram reči, da se tokrat (menda izjemoma) strinjam z flashgordonom. Kaže, da sem narejena po drugem kopitu, ker mene v njegovem “oglasu” ni prav nič zmotilo. Ne vem kaj je tu tako groznega, da ne bi sprejela povabilo, brez posebnih načrtov šla na kavo, zajela sapo in … počakala kaj se bo zgodilo. Mogoče res ne bi naletela na princa svojih sanj, bi pa lahko našla dobrega prijatelja, simpatičnega sogovornika ali pa kvalitetnega avtomehanika… Če imate samski toliko zadržkov me niti ne čudi, da ste večno samski.

Nič, OnMb, drugič napiši v nadaljevanju, da si pilot, ali pa še bolje astronavt (ti so še bolj redki ) in dopiši možna resna zveza, ker samo s “kofetkom” se kot kaže ne bo nobena zadovoljila.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ha, hvala za nasvet. Ampak nisem tip, ki bi lažno prikazoval sebe in svoje želje ter pričakovanja. Nisem pa nikjer napisal, da kavica nikakor ne more pripeljati do veze … 🙂 Vse možnosti so odprte – vsaj pri meni. Se pustim presenetit, saj nimam nobenih pričakovanj. Morda zanimivi klepet, ali pa še to ne. Pač, možnosti je verjetno kar nekaj.

Gre se za to, da ženske (vsaj tiste nadpovprečno dobre) imajo dovolj ”ponudb” tudi brez da pridejo/te na MON….

Torej, vprašanje je, zakaj bi punca/ženska šla na ”kavo” s tem človekom, če bi želela bi jih lahko izbrala vsaj 5 za katere

1. že ve kak zgledajo
2. približno ve, ali pa se lažje pozanima kakšni so po karakterju

Pa osebno ne pravim da je karkoli narobe z ”oglasom” ali vabilom…. samo resno se sprašujem kaj ponuja tale tip več kot vsi ki jih je ”zavrnila” ko so jo povabili na ”kafe” 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Gre se za to, da ženske (vsaj tiste nadpovprečno dobre) imajo dovolj ”ponudb” tudi brez da pridejo/te na MON….

Torej, vprašanje je, zakaj bi punca/ženska šla na ”kavo” s tem človekom, če bi želela bi jih lahko izbrala vsaj 5 za katere

1. že ve kak zgledajo

Pa osebno ne pravim da je karkoli narobe z ”oglasom” ali vabilom…. samo resno se sprašujem kaj ponuja tale tip več kot vsi ki jih je ”zavrnila” ko so jo povabili na ”kafe” ;)[/quote]

Matkic in glih ti to vprašaš…ko si si kak mesec nazaj z eno dopisoval in sta potem verjetno nekam ušla…zakaj sta si začela tipkat? saj, če tako vzameš je tu podobno, le da bo tale avtor to počel na mailu….če se bo katera opogumila

p.s. morda pa si že, kaj vemo, če je pameten, bo modro tiho.

in zaradi enega drinka toliko govora, kot da še nikoli ni šel noben s kom neznanim, saj ne vabi na matični urad:-)))

1. že ve kak zgledajo

Pa osebno ne pravim da je karkoli narobe z ”oglasom” ali vabilom…. samo resno se sprašujem kaj ponuja tale tip več kot vsi ki jih je ”zavrnila” ko so jo povabili na ”kafe” ;)[/quote]

Matkic in glih ti to vprašaš…ko si si kak mesec nazaj z eno dopisoval in sta potem verjetno nekam ušla…zakaj sta si začela tipkat? saj, če tako vzameš je tu podobno, le da bo tale avtor to počel na mailu….če se bo katera opogumila

p.s. morda pa si že, kaj vemo, če je pameten, bo modro tiho.

in zaradi enega drinka toliko govora, kot da še nikoli ni šel noben s kom neznanim, saj ne vabi na matični urad:-)))[/quote]
Pa dobro, on lahko napiše, ker očitno v reali nima dovolj ponudb. :)) Vsaj glede na njegovo pisanje.

Tiste nadpovprečno dobre so v manjšini. To pomeni, da mu še vedno ostane večina. 🙂

Vse je v pakungi cukra. Ženske imajo tolk izbire med moškimi, da se jim ni treba spoznavati z nekom, ki pač suhoparno napiše, da bi se on tam nekaj spoznaval. Zakaj bi le?[/quote]
Recimo tiste, ki so se že opekle na lepi pakungi, so gotovo toliko pametne, da poskusijo še kaj drugega. ;)[/quote]

Eh Marjko, spet neka teorija. Kandidatk kr mrgoli, vidim.

1. že ve kak zgledajo

Joj Matkič Matkič :)))

Vprašanje je, zakaj greš ti na pir v gostilno, ko bi lahko spil tudi tistega iz domačega hladilnika, pravzaprav jih lahko spiješ 5, ne da bi tvegal, da boš ostal brez vozniškega izpita.

1. za gostilno veš, da je danes takšna, kot je bila včeraj in takšna kot bo najverjetneje tudi jutri
2. približno veš da je okus pira iz hladilnika isti kot v gostilni

Saj ne, da imam kaj proti da visiš v gostilni … samo resno se sprašujem kaj ponuja gostilniški pir več,
kot vsi tisti, ki bi jih lahko “zvrnil” doma.

Ma ja… kdo bi se v živo bodel z albansko mafijo :)))

Mene, če bi zanimalo novo poznanstvo, se definitivno javim na zanimiv oglas. Ne za perfektno napisan, ne padam na leporečje ali neiskrenost, ampak za božjo voljo, menda premore vsak žilico kreativnosti in v nekaj stavkih spisat nekaj malega o sebi.

Roko na srce nimam časa, da bi hodila na slepe zmenke z nekom, za katerega ne vem, ali mi bo vsaj približno prijetno z njim. Jasno, na netu je lahko vsak don huan, ampak neko izhodišče je pa vseeno fajn imet. Seveda lahko furaš svoj “imidž” in skup s flashem razdreta kako pametno na temo nedojemljivih žensk, ampak tisti, ki bo ostal na suhem (brez zmenka za kavico), boš ti. In če tak oglas v nekaj mesecih (letih?) ne prinese rezultatov, kje, misliš, da je problem?

Problem? Morda v tebi, morda v meni. Če tebe ne pritegne kratek, jasen, iskren “oglas”, to vsekakor ni moj problem. Če ti pijača z neznancem ne predstavlja svojevrstnega “izziva” ali vsaj vznemirljivega pričakovanja, tudi ni moj problem. Nekaj malega napisat o sebi na netu? Prvič: težko je objektivno pisati o samem sebi. Morda ti to znaš? Drugič: Bolj verjetno je, da je vse skupaj le nakladanje in olepševanje lastne podobe. Raje imam, da drugi sodijo o meni, kot pa da se sam javno hvalisam s svojimi pozitivnimi in za ženske morda privlačnimi lastnostmi – to pa je menda možno le po stiku v živo. Na privat seveda napišem tudi kako besedico več o svojih pričakovanjih, željah in razkrijem delček sebe. Moj problem po drugi strani pa je seveda ta, da se očitno ne gibljem v pravih krogih, kjer bi pri svojih letih lahko spoznaval osebe za druženje in potem pač poskušam na tem forumu in se spuščam v brezplodne razprave z neznankami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close