Njo za drink
Ja, sam da jest sem v tem času že bazuka ratala…..
Kaj bi rad? Svoje probleme projeciral name? Me prepričal v to, da sem …kaj? Nesrečna? Čudna?
Bolj kot ti?
Zakaj? Kaj imaš od tega?[/quote]
ah ne, poplnoma narobe razumeš ( dobro to da imaš občasne težave z razumevanje se vidi iz tvojih gornjih odgovorov)…preprosto je, večina žensk v tej temi ( vsega itak nisem bral niti ne rabim ker je vse jasno) se je spustila na avtorja kot jata sestradanih vran, vse mu dajete napotke kako se naj loti osvjanja žensk, vse pišete iz svoje želje kako ve vidite, da naj bi vas moški osvajali, on pa je preprosto napisal da v prvi fazi išče eno za pijačo in klepet, jasno in razumljivo, to je njegov način in če pri tebi ne pali ni vrag da ne bo pri kateri drugi, ne spomnim se , da bi katero od vas spraševal kako se naj vas loti? ve mu pa skoz to pišete, kako se naj vas loti, razumeš zdaj?
pazi zdaj, v nič te ne prepričujem, zgolj in samo podajam svoje mnenje, to je vse[/quote]
Razumem. Jaz sem mu samo hotla povedat, da ta NJEGOV način ne pali in tudi ne bo.
Kar je čisto razvidno iz rezultatov.
In tudi jaz samo podajam svoje mnenje, ki je v tej zadevi bolj relevantno od tvojega, ker sem
“ciljna skupina”, kot rečejo v marketingu.
On se pa seveda komot odloči, da bo vsake pol leta (ali na koliko že tole ponavlja) oddal enako
pusto povabilo in si potem spet oddahnil, ker se mu ni treba z ženskami ukvarjat…
In so ženske povedale, da se jim zdi take vrste ponudba približno tako mamljiva, kot žvižganje sezonskih delavcev na gradbišču…zdaj, če eni ne razumete, zakaj je temu tako, to ni problem žensk.[/quote]
ti pa še manj razumeš kot nekatere tu gor, se vidi, da ne poznaš žensk, pa še tole, naj ženske govorijo kar hočejo, tudi take pozorrnosti kot je žvižganje od sezonskih delavcev jim godejo, če ne drugemu pa ženski nečimrnosti in občutku večvrednosti[/quote]
Vidiš, to čisto enostavno ni res.
Nimam nobenega razloga, da bi lagala, govorim točno tako kot mislim. Ne godi nam in ne paše nam.
Kaj če bi pa ti nehal pamet solit vsem po vrsti, pa sam pomislil, da tvoj e silno “poznavanje žensk” ni
glih ?
ah ne, poplnoma narobe razumeš ( dobro to da imaš občasne težave z razumevanje se vidi iz tvojih gornjih odgovorov)…preprosto je, večina žensk v tej temi ( vsega itak nisem bral niti ne rabim ker je vse jasno) se je spustila na avtorja kot jata sestradanih vran, vse mu dajete napotke kako se naj loti osvjanja žensk, vse pišete iz svoje želje kako ve vidite, da naj bi vas moški osvajali, on pa je preprosto napisal da v prvi fazi išče eno za pijačo in klepet, jasno in razumljivo, to je njegov način in če pri tebi ne pali ni vrag da ne bo pri kateri drugi, ne spomnim se , da bi katero od vas spraševal kako se naj vas loti? ve mu pa skoz to pišete, kako se naj vas loti, razumeš zdaj?
pazi zdaj, v nič te ne prepričujem, zgolj in samo podajam svoje mnenje, to je vse[/quote]
Razumem. Jaz sem mu samo hotla povedat, da ta NJEGOV način ne pali in tudi ne bo.
In tudi jaz samo podajam svoje mnenje, ki je v tej zadevi bolj relevantno od tvojega, ker sem
On se pa seveda komot odloči, da bo vsake pol leta (ali na koliko že tole ponavlja) oddal enako
pusto povabilo in si potem spet oddahnil, ker se mu ni treba z ženskami ukvarjat…[/quote]
se pravi skela ti daš več na marketing kot na iskrenost? če bi on vse skupaj lepo zavil v celofan leporečja in s tem zakril svoje bistvo bi pa dosegel ciljno skupino? pa skoz poslušam kako ženske jamrate nad pomanjkanjem iskrenosti s stani moških, ko pa jo imate pred sabo bi imele marketing..cccc
Ne vem. A ne zveni dovolj resno /celo preresno za nekatere/ moj “oglas”?! Verjetno naivno pričakujem, da se ga kot takega tudi razume. Če napišem, da bi si želel ženske družbe, potem tudi tako mislim.
Ne, nisem vezan, pa če verjameš ali ne. :)[/quote]
Ni važno, kaj verjamem – oglas me ni pritegnil in se sprašujem, če katero bo 🙂
Good luck![/quote]
A sploh kaj iščeš oziroma sploh obstaja možnost, da bi te sploh pritegnil? To je namreč pomembno. Ker če tak oglas sploh ne obstaja, lahko tvoje mnenje zavaja. Mene recimo nobena hrana, še tako lepo pripravljene ne pritegne, če sem sit. In zato ne bom rekel, da me ni pritegnila, ampak, da nisem lačen. :))
ti pa še manj razumeš kot nekatere tu gor, se vidi, da ne poznaš žensk, pa še tole, naj ženske govorijo kar hočejo, tudi take pozorrnosti kot je žvižganje od sezonskih delavcev jim godejo, če ne drugemu pa ženski nečimrnosti in občutku večvrednosti[/quote]
Vidiš, to čisto enostavno ni res.
Nimam nobenega razloga, da bi lagala, govorim točno tako kot mislim. Ne godi nam in ne paše nam.
Kaj če bi pa ti nehal pamet solit vsem po vrsti, pa sam pomislil, da tvoj e silno “poznavanje žensk” ni
glih ?[/quote]
skela, te niso naučili da ni lepo lagati? ženskam paše pozornost (to ti skoz ponavljaš, je tako?)
pusto povabilo in si potem spet oddahnil, ker se mu ni treba z ženskami ukvarjat…[/quote]
se pravi skela ti daš več na marketing kot na iskrenost? če bi on vse skupaj lepo zavil v celofan leporečja in s tem zakril svoje bistvo bi pa dosegel ciljno skupino? pa skoz poslušam kako ženske jamrate nad pomanjkanjem iskrenosti s stani moških, ko pa jo imate pred sabo bi imele marketing..cccc[/quote]
O iskrenosti se sploh nismo pogovarjali, od kod ti spet veleumen sklep?
Iskrenost je ITAK nujna in samoumevna, tukaj pa govorimo o PRISTOPU in stopnji truda in zainteresiranosti
ki jo nekdo v nekaj vloži.
Iskrenost je taka, kot dober produkt – še vedno je potreben marketing, da prodre na trg.
Prav nič ne pozabimo na to. Verjemi. Ampak osvajati žensko zgolj za klepet?! Saj več nisem najstnik. Pri štiridesetih pa se moškemu enostavno več ne ljubi ubadati s klepetalskoosvajalskimi podvigi.[/quote]
No sej to je tako zelo očitno iz tvojega zapisa.
Ti bi tisto varianto “dost romantike, dej gate dol…. a ne vidiš, da imam že 40 let in se mi ne ljubi
več osvajat…”[/quote]
Nekatere ste pa res nekoliko trdoglave, no… Ali pač nočete razumeti. Še enkrat ponavljam, morda se te/vas le kaj prime. Še kako sem pripravljen osvajat, če bi mi bila kakšna oseba všeč, simpatična in če bi tudi pri njej zaznal le kanček podobnih občutkov. Osvajanje za klepet in druženje pa se mi res zdi odveč in nepotrebno. Klepet je le klepet, pijačka je le pijačka in to je vsa znanost.
Ha, z zadnjimi tremi stavki se povsem strinjam. Ampak pod predpogojem, da moški sploh želi osvojiti žensko bitje, in ga – kot praviš ti – na hitro podreti. Kaj je res tako težko razumljivo, da to ni moj namen. Želim le to, kar sem napisal. Družbo, klepet ob drinku. Če bi morda preskočila iskrica simpatičnosti, pa se verjetno ne branil tudi kake druge aktivnosti v dvoje (šport, kino … ) in, ja, recimo temu tako: bolj intimnih druženj. Ampak do tega lahko po mojem pride ali pa ne pride šele po srečanju na štiri oči. Kako naj se torej trudim, osvajam kar tako vse povprek na netu in nagovarjam xy osebe? Zame je internet le pomagalo pri navezovanju prvega kontakta in nič več. Lp[/quote]
Kar bi ti jaz rada dopovedala je to, da se osvajanje in pihanje na dušo začne že na internetu.
Prvi kontakt je namreč NAJTEŽJI. Vsi naslednji so lažji, se ne strinjaš?
Tako da je treba ravno v prvi kontakt vložiti več truda. Saj ne mislim, da moraš “afne guncat”, ampak
kot žensko me minimalizem odbije, v smislu “če se mu že zdaj ne ljubi potruditi, potem bo kasneje
še slabše”….
Kako se truditi? Da se bolje predstaviš in daš približne “gabarite” o tem, kaj iščeš, kaj si želiš, kaj
si predstavljaš….da na kratko olajšaš “prvi kontakt”.
Zdaj daješ vtis nezainteresiranosti pajka, ki je spletel (šibko) mrežo, pa če bo padla katera notri v redu,
če pa ne, pa nič. Bo pa še mal zadremal v kotu :)[/quote]
Tole tvoje ukvarjanje z njim izgleda, kot da ga želiš ti podreti.
Ti nisi ne ciljna skupina niti si merodajna za podajanje mnenja v imenu ženske populacije.
Si samo del, neznaten del ciljne skupine zato je tvoje mnenje lahko samo del statistike.
Tebi pač ne odgovarja in zdaj lahko nehaš slepo zagovarjat tezo, ki so ti jo že popolnoma raztrgali. Vse v duhu, da se ne boš do konca osmešila..
Ni važno, kaj verjamem – oglas me ni pritegnil in se sprašujem, če katero bo 🙂
Good luck![/quote]
A sploh kaj iščeš oziroma sploh obstaja možnost, da bi te sploh pritegnil? To je namreč pomembno. Ker če tak oglas sploh ne obstaja, lahko tvoje mnenje zavaja. Mene recimo nobena hrana, še tako lepo pripravljene ne pritegne, če sem sit. In zato ne bom rekel, da me ni pritegnila, ampak, da nisem lačen. :))[/quote]
Marko, sem te zavedla s svojim mnenjem? Buh pomagej ! 🙂
A sploh kaj iščeš oziroma sploh obstaja možnost, da bi te sploh pritegnil? To je namreč pomembno. Ker če tak oglas sploh ne obstaja, lahko tvoje mnenje zavaja. Mene recimo nobena hrana, še tako lepo pripravljene ne pritegne, če sem sit. In zato ne bom rekel, da me ni pritegnila, ampak, da nisem lačen. :))[/quote]
Marko, sem te zavedla s svojim mnenjem? Buh pomagej ! :)[/quote]
Marko, zelo razumljivo napisano. Očitno je gospa Calypso prenajedena in ne more relevantno soditi o tem, kaj pritegne in kaj ne.
Vse je v pakungi cukra. Ženske imajo tolk izbire med moškimi, da se jim ni treba spoznavati z nekom, ki pač suhoparno napiše, da bi se on tam nekaj spoznaval. Zakaj bi le?[/quote]
saj, zakaj le? mogoče zato, da ne bi potem jokale kako neiskreni so moški? pa še veliko tega se najde…veš tudi ,da cukr ženskam škodi? seveda veš
Tako je, 25-letnim komadom ful gode, ko primitivci za njimi žvižgajo..
Fantje, stila vam manjka, zato ste na suhem…Niso krive ženske..[/quote]
čaki, po tvoje in skelinem je vsak marketing dober, in kaj drugea počnejo žvižgači kot to. da se odzivajo na marketing….kolikor mi je znano itak morajo ženske več vlagati v marketing kot moški. drži?
Za Calypso bi se moral oglas glasiti:
Intelektualec sredi 30 išče simpatično, razgledano piško za popoldansko reševanje sveta in ugank. Ponudbe sprejemam na ZS s pripisom “intelekt in humor sta večna”
Za Goldfish:
Urejen metrosexualec z izklesanim telesom in božansko frizuro vabi urejeno blondinko na kavo v fency lokal. Ponudbe na ZS s pripisom”bodiva fency”
Vse je v pakungi cukra. Ženske imajo tolk izbire med moškimi, da se jim ni treba spoznavati z nekom, ki pač suhoparno napiše, da bi se on tam nekaj spoznaval. Zakaj bi le?[/quote]
Bingo! Edino, če se najde pravtako suhoparna ženska, ki išče suhoparnost…to bi šlo:)).[/quote]
Ne bi rekel suhoparna, ampak bolj realna, z nogami trdno na tleh, taka ki razume klepet kot klepet in ne vidi v tem prikritih moških namenov in ne pričakuje osvajalskih poskusov in klečeplaznih moških že ob prvem internet stiku.
Forum je zaprt za komentiranje.