Njo za drink
S tvojim oglasom v bistvu ni nič narobe. Le napačen kraj za oglaševanje si izbral, zato pa si dobil kar si dobil. Nič od željenega zato pa veeeliko brezplodnega razpravljanja. Punce tukaj ne iščejo tipov ampak čvekajo. In tudi tipi tukaj ne iščejo bejbik. Seveda obstajajo simpatije in flirtanja, ki naključnemu bralcu morda delujejo kot da se gremo eno samo orgijanje, vmes pa pač mal tud tipkamo. Ampak potem pa pijačka in žurka.
No naj te razočaram in vse bralce, ki so morda podobno dojeli dogajanje tukaj 🙂
Če hočeš internetno spoznavanje za to obstaja veliko temu namenjenih portalov… in tale definitivno ni eden teh.
Neobvezno čvekanje “ob kavi” lahko komot opravi tudi tu na forumu + ne rabi se lišpat, ne rabi jo bit strah tvoje reakcije, ne rabi skrbet praktično za NIČ!
Malo počveka in če ji ni, pač preklopi/ugasne, nikom ništa. Če bi pa kateri bil slučajno kdo simpatičen ga pa lahko tudi, skozi čvekanje, pripravi do tega, da jo povabi na kavo…. 😉
In ti si se odločil tekmovat s to komoditeto pa nič ponudit za to, niti jim ne želiš ugajat tu?
Si ti prepričan kaj sploh počneš glede na to kaj si želiš?[/quote]
on (ne ti) že ve kaj hoče, je to tudi napisal, ti pa ko večina bab tu gor daješ neke predloge in nasvete zgolj zato, da nekaj napišeš,…[/quote]In ti repliciraš zato, da repliciraš, poveš itak nič še manj se trudiš, da bi karkoli smiselno argumentiral, je tako? :))
Itak vsi vemo, da on ve kaj hoče, govorimo le o tem, da način s katerim želi to doseč ni najbolj posrečen. Vsaj večini njim, ki so odgovarjale, se ne zdi.
Upam oz. želim mu, da se vseeno kaka najde, ki jo bo omenjeni “oglas” pritegnil v tolikšni meri, da se bo odločila “poizkusit srečo” 🙂
Dokler se ena, ne javi, res ne veš, kje je problem. Če pa se ne javi nobena, pa se ve.
To pomeni, da ima Entip prav, oglas morda samo ni bil na pravem mestu. :))[/quote]
Glej, tovrstnih oglasov je malo morje. Torej, danes moraš biti vsaj malo izviren, če želiš privabiti kogarkoli. V kolikor pa ti je pomembno, s kom se družiš, se boš še extra potrudil. Ne vem, imam občutek, da so nekateri zelo hitro zadovoljni:).
Saj tudi, če imaš IQ 65 ni nič slabega, a ne:)):[/quote]
To pa ne vem, če drži. Te lahko vsak opehari recimo.
To pa ne vem, če drži. Te lahko vsak opehari recimo.[/quote]
Če ne skapiraš, da te je potem…. :)[/quote]
No evo, ima celo svoje prednosti. 🙂
Dej se hitro, da bo lahko razpolagal vsaj z eno številko:).[/quote]
Če mi sponzoriraš prevoz do MB in nazaj + dnevnico bi se morda res žrtvovala…pa še prva bom 🙂
ps: seveda bom poročala, kako sem se oz sva se imela :)[/quote]
Čaki, to moraš zlobirati pri njemu. Saj deluje velikodušen:). Lahko pa predlagaš srečanje kje blizu tebe. Malo se znajdi nooo:).
Če mi sponzoriraš prevoz do MB in nazaj + dnevnico bi se morda res žrtvovala…pa še prva bom 🙂
ps: seveda bom poročala, kako sem se oz sva se imela :)[/quote]
Čaki, to moraš zlobirati pri njemu. Saj deluje velikodušen:). Lahko pa predlagaš srečanje kje blizu tebe. Malo se znajdi nooo:).[/quote]
Pa dej ti se zmeni zame, please – meni so take stvari povsem tuje 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.