Njo za drink
Saj vem, da ni povsem pravi forum, ampak vseeno: Prihajam iz Mb, star sem skoraj 40 let in bi rad spoznal dekle/damo za sproščeno in neobvezno druženje ter klepet ob kozarčku ali dveh. Piši na: golobmitja01@gmail.com
Sem objavil. 🙂 Čeprav ne iščem seksa. :)[/quote]
Sploh nisem niti pomislila, da iščeš sex, ker sploh ni bilo zaznat kaj v tej smeri, sam tam je mal več pogumnih, to je bil namen mojega sporočila.[/quote]
No, hvala za namig. Bomo videli, če bo tam kaj več sreče in kakšna malo bolj pogumna dama/gospa.
Seveda se spoznavaš skozi pisanje. Ampak tu je govora o ljudeh, ki želijo preskočiti fazo dopisovanja, ker jim to pomeni izguba časa.
Izhajam iz sebe, zato sklepam da morajo biti orng obupani, če bi šli s komerkoli na drink, samo da pridejo do željenega cilja.[/quote]
Čakaj malo, pa ti misliš, da je tako simple prit do tega cilja?
Seveda se spoznavaš skozi pisanje. Ampak tu je govora o ljudeh, ki želijo preskočiti fazo dopisovanja, ker jim to pomeni izguba časa.
Izhajam iz sebe, zato sklepam da morajo biti orng obupani, če bi šli s komerkoli na drink, samo da pridejo do željenega cilja.[/quote]
Čakaj malo, pa ti misliš, da je tako simple prit do tega cilja?[/quote]
Imamo različne cilje. Meni je pomembna tudi pot.
Forum je zaprt za komentiranje.