Njo za drink
@enTip – tebi je jasno, kaj si čakal ali še čakaš? 🙂
Dragi OnMB….marketing ti pa ni močna stran, a ne?
Kje so še osnove poznavanja ženske duše?
Tvoje “vabilo” je za ženske približno tako privlačno, kot žvižganje sezonskih delavcev z bližnjega
gradbišča. Ali tista znana “ej punčka prid sem, sej ti ne bom nč naredu…”
Bere se (s stališča ženske) približno takole….”blabla, dej mi seksat, k se mi je glih zaluštal, pol
pa zarad mene lahko greš”…
Pomanjkanje detajlov s svoje strani, pa predvsem o tem, kaj iščeš, je jasen znak, da te v bistvu
zanima samo, kako bi eno na hitro podrl….do naslednjič, ko te spet “prime” in boš spet spesnil
podobem umotvor sem gor…
Ženske je treba osvajat. Jim na duši pihat. Jih spravljat v smeh.. Jih razvajat….
Jibat ga, ampak tako je to narava naredila, če se tebi ljubi, ali pa ne.
Tko da….če je tole višek tvojega “truda”, da bi prišel do seksa, boš še dolgo brez….
ženske ne bluzite, točno je napisal kaj išče, žesnko za pijačo in klepet, zdaj če niste sposobne osnovnega razumevanja zapisanega ne rabite stresati tega, kar si želite, da se vam zgodi tu gor…pijača je samo pijača, tako kot je povabilo na kavo večinom samo povabilo na kavo…kaj pa potem ženske iz tega ven skvačkate je pa čisto vaš problem
Ha, z zadnjimi tremi stavki se povsem strinjam. Ampak pod predpogojem, da moški sploh želi osvojiti žensko bitje, in ga – kot praviš ti – na hitro podreti. Kaj je res tako težko razumljivo, da to ni moj namen. Želim le to, kar sem napisal. Družbo, klepet ob drinku. Če bi morda preskočila iskrica simpatičnosti, pa se verjetno ne branil tudi kake druge aktivnosti v dvoje (šport, kino … ) in, ja, recimo temu tako: bolj intimnih druženj. Ampak do tega lahko po mojem pride ali pa ne pride šele po srečanju na štiri oči. Kako naj se torej trudim, osvajam kar tako vse povprek na netu in nagovarjam xy osebe? Zame je internet le pomagalo pri navezovanju prvega kontakta in nič več. Lp
Si ti njegov advokat? 🙂 Debatiramo o možnostih, da oglas ne bo nobene pritegnil. Če je pa tebe, pa kar izvoli 🙂
Ha, z zadnjimi tremi stavki se povsem strinjam. Ampak pod predpogojem, da moški sploh želi osvojiti žensko bitje, in ga – kot praviš ti – na hitro podreti. Kaj je res tako težko razumljivo, da to ni moj namen. Želim le to, kar sem napisal. Družbo, klepet ob drinku. Če bi morda preskočila iskrica simpatičnosti, pa se verjetno ne branil tudi kake druge aktivnosti v dvoje (šport, kino … ) in, ja, recimo temu tako: bolj intimnih druženj. Ampak do tega lahko po mojem pride ali pa ne pride šele po srečanju na štiri oči. Kako naj se torej trudim, osvajam kar tako vse povprek na netu in nagovarjam xy osebe? Zame je internet le pomagalo pri navezovanju prvega kontakta in nič več. Lp[/quote]
ti pa tudi, kaj se jim imaš za opravičevati in razlagati, si napisal gor kaj hočeš , kaj tu ni jasno?
če katero zanima se ti bo javila, če ne, pa pojdi meta vabo kam drugam, v tem ribniku potem očitno ni rib zate..
bluzite v tri krasne in ga podjebavate, poleg tega se njegova tema ne bere kot oglas, spet neko žensko kvačkanje, lepo je napisal kaj hoče, kaj ti zdaj ni tu jasno?[/quote]
Jasno mi je, da mi ni do pogovora z ljudmi, ki jim ni mar za to, kakšen dialog premorejo. Čao miki![/quote]
si že odpadla kot knof z gat))
Ha, z zadnjimi tremi stavki se povsem strinjam. Ampak pod predpogojem, da moški sploh želi osvojiti žensko bitje, in ga – kot praviš ti – na hitro podreti. Kaj je res tako težko razumljivo, da to ni moj namen. Želim le to, kar sem napisal. Družbo, klepet ob drinku. Če bi morda preskočila iskrica simpatičnosti, pa se verjetno ne branil tudi kake druge aktivnosti v dvoje (šport, kino … ) in, ja, recimo temu tako: bolj intimnih druženj. Ampak do tega lahko po mojem pride ali pa ne pride šele po srečanju na štiri oči. Kako naj se torej trudim, osvajam kar tako vse povprek na netu in nagovarjam xy osebe? Zame je internet le pomagalo pri navezovanju prvega kontakta in nič več. Lp[/quote]
Kar bi ti jaz rada dopovedala je to, da se osvajanje in pihanje na dušo začne že na internetu.
Prvi kontakt je namreč NAJTEŽJI. Vsi naslednji so lažji, se ne strinjaš?
Tako da je treba ravno v prvi kontakt vložiti več truda. Saj ne mislim, da moraš “afne guncat”, ampak
kot žensko me minimalizem odbije, v smislu “če se mu že zdaj ne ljubi potruditi, potem bo kasneje
še slabše”….
Kako se truditi? Da se bolje predstaviš in daš približne “gabarite” o tem, kaj iščeš, kaj si želiš, kaj
si predstavljaš….da na kratko olajšaš “prvi kontakt”.
Zdaj daješ vtis nezainteresiranosti pajka, ki je spletel (šibko) mrežo, pa če bo padla katera notri v redu,
če pa ne, pa nič. Bo pa še mal zadremal v kotu 🙂
Tisti, ki iščejo žensko, tega praviloma ne znajo, tisti ki so jim navedene lastnosti samoumevne, žensko že imajo :)[/quote]
:-))) jest sem optimiska, pa upam, da mogoče samo pozabijo na to?
Pa jih mal spomnim…. :-)[/quote]
Prav nič ne pozabimo na to. Verjemi. Ampak osvajati žensko zgolj za klepet?! Saj več nisem najstnik. Pri štiridesetih pa se moškemu enostavno več ne ljubi ubadati s klepetalskoosvajalskimi podvigi.
:-))) jest sem optimiska, pa upam, da mogoče samo pozabijo na to?
Pa jih mal spomnim…. :-)[/quote]
Prav nič ne pozabimo na to. Verjemi. Ampak osvajati žensko zgolj za klepet?! Saj več nisem najstnik. Pri štiridesetih pa se moškemu enostavno več ne ljubi ubadati s klepetalskoosvajalskimi podvigi.[/quote]
No sej to je tako zelo očitno iz tvojega zapisa.
Ti bi tisto varianto “dost romantike, dej gate dol…. a ne vidiš, da imam že 40 let in se mi ne ljubi
več osvajat…”
ja pa ja de, znam te puško dok si pištolj bila[/quote]
Ja, sam da jest sem v tem času že bazuka ratala…..
Kaj bi rad? Svoje probleme projeciral name? Me prepričal v to, da sem …kaj? Nesrečna? Čudna?
Bolj kot ti?
Zakaj? Kaj imaš od tega?[/quote]
ah ne, poplnoma narobe razumeš ( dobro to da imaš občasne težave z razumevanje se vidi iz tvojih gornjih odgovorov)…preprosto je, večina žensk v tej temi ( vsega itak nisem bral niti ne rabim ker je vse jasno) se je spustila na avtorja kot jata sestradanih vran, vse mu dajete napotke kako se naj loti osvjanja žensk, vse pišete iz svoje želje kako ve vidite, da naj bi vas moški osvajali, on pa je preprosto napisal da v prvi fazi išče eno za pijačo in klepet, jasno in razumljivo, to je njegov način in če pri tebi ne pali ni vrag da ne bo pri kateri drugi, ne spomnim se , da bi katero od vas spraševal kako se naj vas loti? ve mu pa skoz to pišete, kako se naj vas loti, razumeš zdaj?
pazi zdaj, v nič te ne prepričujem, zgolj in samo podajam svoje mnenje, to je vse
In so ženske povedale, da se jim zdi take vrste ponudba približno tako mamljiva, kot žvižganje sezonskih delavcev na gradbišču…zdaj, če eni ne razumete, zakaj je temu tako, to ni problem žensk.[/quote]
ti pa še manj razumeš kot nekatere tu gor, se vidi, da ne poznaš žensk, pa še tole, naj ženske govorijo kar hočejo, tudi take pozorrnosti kot je žvižganje od sezonskih delavcev jim godejo, če ne drugemu pa ženski nečimrnosti in občutku večvrednosti
Forum je zaprt za komentiranje.