Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Ta cilj ja…..Se pravi, žalostno ma resnično, da babe hitro dajo, če vidi, da ma debelo denarnico?[/quote]

Mislila sem na prodajalko ljubezni:).
Kaj če bit žalostno? Kdor je buhtelj, buhtelj tudi ostane in naj se znajde po svojih najboljših (ne)močeh.[/quote]

Hmmm ne vem, kako vezo ma tle prodajalka ljubezni, šla si v skrajnost, kjer si izpostavila nekoga k se s tem profesionalno ubada. Na splošno je mišljeno med žensko populacijo, če res tako hitro gate dol letijo, ko vidijo debelo denarnico? Je res, velika večina žensk tako lahkih?

Mislila sem na prodajalko ljubezni:).
Kaj če bit žalostno? Kdor je buhtelj, buhtelj tudi ostane in naj se znajde po svojih najboljših (ne)močeh.[/quote]

Hmmm ne vem, kako vezo ma tle prodajalka ljubezni, šla si v skrajnost, kjer si izpostavila nekoga k se s tem profesionalno ubada. Na splošno je mišljeno med žensko populacijo, če res tako hitro gate dol letijo, ko vidijo debelo denarnico? Je res, velika večina žensk tako lahkih?[/quote]

Pišem lahko le za sebe. Na svetu ne obstaja tolk debela denarnica, da bi vplivala na mojo odločitev s kom in kolk hitro se dati dol.

Hmmm ne vem, kako vezo ma tle prodajalka ljubezni, šla si v skrajnost, kjer si izpostavila nekoga k se s tem profesionalno ubada. Na splošno je mišljeno med žensko populacijo, če res tako hitro gate dol letijo, ko vidijo debelo denarnico? Je res, velika večina žensk tako lahkih?[/quote]

Pišem lahko le za sebe. Na svetu ne obstaja tolk debela denarnica, da bi vplivala na mojo odločitev s kom in kolk hitro se dati dol.[/quote]

Ammm sama si izpostavila sex in denar, zato sem sklepala, da ti je to mal bolj blizu (NE TEBI OSEBNO, DA TEBE TLE VLAČIM NOTER), zato me je zanimalo, kako si ti prišla do tega zaključka?
Sicer, če pogledam eno temo, kjer ženska piše kako ji je ginekolog všeč, je lepo izpostavila njegov status in ko jo berem, mi deluje ravno v tej smeri, kar midve razpravljava tle.

Kaj če bi me nehal tlele okol ponujat, še posebej tisti, ki še sami sebe ne znajo plasirati?

Pišem lahko le za sebe. Na svetu ne obstaja tolk debela denarnica, da bi vplivala na mojo odločitev s kom in kolk hitro se dati dol.[/quote]

Ammm sama si izpostavila sex in denar, zato sem sklepala, da ti je to mal bolj blizu (NE TEBI OSEBNO, DA TEBE TLE VLAČIM NOTER), zato me je zanimalo, kako si ti prišla do tega zaključka?
Sicer, če pogledam eno temo, kjer ženska piše kako ji je ginekolog všeč, je lepo izpostavila njegov status in ko jo berem, mi deluje ravno v tej smeri, kar midve razpravljava tle.[/quote]

Če bereš nazaj, sem govorila o moških, ki si z denarjem lahko privoščijo ženske, ki se ukvarjajo z najstarejšo obrtjo. Torej, če tudi njegov cash ne pomaga pri lovljenju, se obrne na profesionalko.

A res ni nobene kandidatke za moje resno vabilo na drink? Toliko govorjenja in razpravljanja, in vse to za nič od nič.

Ja kaj si pa pričakoval, da se bo usul plaz željnih pijače?:))

Ne ravno željnih pijače, ampak bolj družbe, klepeta in kakšnega novega znanstva. 🙂

Gf a bi prosim nehala špikat? Raje se mu malo predstavi in prikupi 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Gf a bi prosim nehala špikat? Raje se mu malo predstavi in prikupi :)[/quote]
Se mi zdi, da jo še ne žeja za prijatelja, da se ti zjoče na rami, pa lahko ima tebe, a ne? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ker me pa tako lepo prosiš, se bom danes vzdržala:).

Se mi zdi, da jo še ne žeja za prijatelja, da se ti zjoče na rami, pa lahko ima tebe, a ne? :)[/quote]

Ne jočem na tujih ramenih:). On_ kaj si ti dons mal otožen, da ti prihajajo takšne asociacije?:) Saj vem…ponedeljek je:).

Ker me pa tako lepo prosiš, se bom danes vzdržala:).[/quote]

Hvala. Prijazno od tebe. 🙂

Malo si naiven OnMb, da pričakuješ, da je dovolj, da napišeš, da ti je do novega poznanstva, o sebi pa ne napišeš ničesar. Ko bi vsaj napisal zabavni oglas, malce hudomušnosti, dal nekaj sebe not, tako pa tole suhoparno žaganje, jbg, deluje pač dolgočasno.

Mogoče pa podzavestno nočeš nikogar.

Morda, ampak se mi ne zdi primerno tako na javno pisati o sebi in dodajati humoristične domisleke.
Raje povem kaj več o sebi v nadaljnji komunikaciji – če obstaja seveda zanimanje in vsaj malo resnosti s strani nasprotnega spola. Sem pač bolj stvaren osebek in se mi tak pristop zdi najbolj primeren za navezovanje prvega stika. Itak pa, napišeš tako ali drugače, ne naletiš ravno na navdušujoče odobravanje predstavnic lepšega spola. 🙂

Potem bi bil pa že domišljav. Nikoli ne bo v redu. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem bi bil pa že domišljav. Nikoli ne bo v redu. :))[/quote]Jaz pa dam Krivolkljunčici prav, nekaj več živahnosti bi lahko pokazal, če že prosi za poznanstvo.
Sicer pa nemara bo tudi komu všeč tak oglas le bolj redke so…očitno.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Morda, ampak se mi ne zdi primerno tako na javno pisati o sebi in dodajati humoristične domisleke.
Raje povem kaj več o sebi v nadaljnji komunikaciji – če obstaja seveda zanimanje in vsaj malo resnosti s strani nasprotnega spola. Sem pač bolj stvaren osebek in se mi tak pristop zdi najbolj primeren za navezovanje prvega stika. Itak pa, napišeš tako ali drugače, ne naletiš ravno na navdušujoče odobravanje predstavnic lepšega spola. :)[/quote]

Če obstaja zanimanje – s tem kakšen oglas si po vsebini oddal, ne vzbujaš zanimanja in resnosti, vsaj mislim da nobeni. Meni deluješ kot nekdo, ki nima pristnega namena kakšno spoznati. Morda si celo vezan, imaš otroka/e in zato molčiš sebi.

Raje povem kaj več o sebi v nadaljnji komunikaciji – če obstaja seveda zanimanje in vsaj malo resnosti s strani nasprotnega spola. Sem pač bolj stvaren osebek in se mi tak pristop zdi najbolj primeren za navezovanje prvega stika. Itak pa, napišeš tako ali drugače, ne naletiš ravno na navdušujoče odobravanje predstavnic lepšega spola. :)[/quote]

Če obstaja zanimanje – s tem kakšen oglas si po vsebini oddal, ne vzbujaš zanimanja in resnosti, vsaj mislim da nobeni. Meni deluješ kot nekdo, ki nima pristnega namena kakšno spoznati. Morda si celo vezan, imaš otroka/e in zato molčiš sebi.[/quote]

Ne vem. A ne zveni dovolj resno /celo preresno za nekatere/ moj “oglas”?! Verjetno naivno pričakujem, da se ga kot takega tudi razume. Če napišem, da bi si želel ženske družbe, potem tudi tako mislim.
Ne, nisem vezan, pa če verjameš ali ne. 🙂

Če obstaja zanimanje – s tem kakšen oglas si po vsebini oddal, ne vzbujaš zanimanja in resnosti, vsaj mislim da nobeni. Meni deluješ kot nekdo, ki nima pristnega namena kakšno spoznati. Morda si celo vezan, imaš otroka/e in zato molčiš sebi.[/quote]

Ne vem. A ne zveni dovolj resno /celo preresno za nekatere/ moj “oglas”?! Verjetno naivno pričakujem, da se ga kot takega tudi razume. Če napišem, da bi si želel ženske družbe, potem tudi tako mislim.
Ne, nisem vezan, pa če verjameš ali ne. :)[/quote]

Ni važno, kaj verjamem – oglas me ni pritegnil in se sprašujem, če katero bo 🙂
Good luck!

Ja kaj ne boš še pogruntala.

@seba111

imam pač nemiren um :)))

Ne, nisem vezan, pa če verjameš ali ne. :)[/quote]

Ni važno, kaj verjamem – oglas me ni pritegnil in se sprašujem, če katero bo 🙂
Good luck![/quote]

Slabo kaže; vseeno hvala. 🙂 Morda se le najde kaka, ki tudi sama pogreša moško družbo. Iz različnih objav na tem forumu se da razbrati, da je takih oseb kar nekaj. Torej, kaj še čakate, spoštovane dame/gospe?!

Kaj čakajo? Če bi to same vedele bi bil čudež 🙂

A to pa ja. Nisi zastonj prva intelektualka mona 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close