Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezaželeni poklici pri partnerju

Nezaželeni poklici pri partnerju

Delaš sceno. Nobene zarote ni, nisi toliko pomemben, da bi se drugi ukvarjali s tvojim izbrisom računa. Očitno je že moralo biti tako, saj najbrž te niso kar na suho odstranili, ampak si bil večkrat prijazno opozorjen. Dej preboli že to in pojdi naprej. Mislm…

No meni se zdi zadeva z izbrisom smešna…podobno kot mi je bil smešen (čeprav prav nič smešen za prizadete) akt izbrisa izbrisanih…s smešnim mislim na motive in na originalno idejo kaj so hoteli s tem nardit….no da se vrnem na tole:

Nekomu vzameš account on pa še vedno nemoteno sodeluje pri debatah…krneki no…pa razumem Primoža…pač njegov medij…dela kar hoče…tu mu dam prav.

Ampak če bi jaz komu ukinil account, bi poskrbel tudi, da ne bi nikoli več pisal na forum (kar je objektivno težko, ampak da se vseeno marsikaj).

Res je, da v tistih časih nisem sodeloval in s tem tudi ne poznam zgodovine. Ampak menda celo, če te sodišče pravnomočno obsodi, le-to ne traja nedoločen čas, mar ne?

Sadni ima po svoje prav, veliko se ukvarjamo z njim :))))

Odkar jaz berem tudi bolj ali manj korektno z manjsimi odkloni iz vseh smeri, hi hi hi

Ajd no, peace brothers and sisters

😉

Se povsem strinjam. Sem tudi že omenil. Tak izbris je bil pa res kar nekaj. Dvomim pa, da je možno nekoga popolnoma blokirat. Potem bi forum moral delovati preko “prstnih odtisov” na tipkovnici ali preko čitalnika zenic ali kaj podobnega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tist account si lahko na šihtu registriram, če čem. Kot da je tu kak problem…

Stelex bi bil čisto v redu. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close