Nezaželeni poklici pri partnerju
tega še nismo obdelal, cofofil?
jah…fajn je, da je evrčkov čim več ane, da lahko jst pol skoz bluzim doma in hodm na razne masažice, pa manikurce in pedikurce, razne obrazne liftinge, lip fillerje, lasne podaljške, in najbolj zabavno- shopping, dokler mi noge ne odpadejo…. fajn je, da ga večino časa ni doma, da je kje na poti in mi pusti sam zlato kartico, za “nujne primere” doma (če hrane zmanka al pa kej :D) …čeb mogla napisat točno cifro…kva vem minimalno 10.000 mesečno, max.ne bomo določal ane… tko da to bi bil kak direktor ane, kva vem…nism jst neki zahtevn človk…pač ni men važn ka točn dela, sam da ma plačo v redu 😀
Še pred nekaj dnevi je “večni študentek” dobil pogodbo za nedoločen čas.
https://www.youtube.com/watch?v=63iexGYmo4Q%5B/quote%5D
Hej, ne vem, kaj ostali, ampak to je lepa novica!
Čestitam, Sadni, way to go!!!
😉
Kako pa ti trenutno znese? Si na socialki?
Zdi se mi, da bi se kar težko privadila na deset jurčkov.[/quote]
ja itak… zato pa komi čakam, da ujagam nekoga, da me vzdržuje cel lajf, kr s tole socialko zdej delam po principi unih lepotic “novi sad” vrjanta….nč met, pa zadn keš dat za najboljši minič in najboljše štikle, da lohk pol tržim na izgledu in hitr koga takga upecam 😀 delala nism še nikol nč, zaka b…ka je to šiht? mislim…škoda časa pa energije…pa mnde bi tud mogla kej znat al vedet za to… baje….grozn se sliši, da bi jst delala 😀
Dedc mora bit kosmat in smrdet po švicu in piru.[/quote]
Meni so všeč manj kosmati (sploh hrbet je strogi ne) smrdi pa lahko
po konjih, po tobaku za pipo, po (izključno) svežem švicu, po
terpentinu, šmiru, pa še čem…..na splošno mi je ljubši vonj po človeku,
kot po parfumu…..[/quote]
A konj po katerem moški diši je lahko tudi kake druge barve al je nujno, da je bel? 🙂
Se iskreno pridružujem čestitki….saj zdaj bo verjetno precej manj visel
tukaj? Hura :-)[/quote]
Jaz se tudi veselim zanj. Samo bojim se, da z njegovim jezikom in obnašanjem veselje ne bo dolgo trajalo.[/quote]….če le ne bo kake take čarovnice tam kot je bila tule…. 😉
Čarovnice so problem ne on :))))
Vseeno sem vesel zanj, da je dobil šiht. Upam, da je kaj takega kjer bo lahko zdihal tisto energijo, ki mu (nehote) dviga pritisk 🙂
Ker bi te drugač preveč skominalo? :)[/quote]
Nak, ker vsakih nekaj ur nove “zahteve”…. jaz bi imel občutek, da sem tekmovalec v šovu “Moj dragi zmore…” :-))[/quote]Saj veš kaj naj “dragi zmore” 😉
Da ji prežene dvome v katerih se sama ne znajde, zato pa so vsi tej pogoji, ker misli, da bo potem varna, v bistvu pa rabi samo nekoga, da jo objame, tako po moško pa še kak kušlc ne bi bil odveč… in je že 3/4 dela opravljenega 🙂
A konj po katerem moški diši je lahko tudi kake druge barve al je nujno, da je bel? :)[/quote]
Barva ni važna, sam da je žrebec ;-))
A konj po katerem moški diši je lahko tudi kake druge barve al je nujno, da je bel? :)[/quote]
Barva ni važna, sam da je žrebec ;-))[/quote]
Khm, khm… a si mislila, da ima jahač lastnosti žrebca (živahen, poskočen, drzen, odločen…)? [sub]Da ne bi kam preveč zašli med živalice…[/sub] 🙂
Dedc mora bit kosmat in smrdet po švicu in piru.[/quote]
lej, lej, lej…
Nič, nič, vse v redu… ampak vseeno: lej, lej…(zamišljeno mrmranje)
;-)[/quote]
….zamišljeno mrmranje in odsotno, nezavedno izlivanje vseh
afteršejvov v mušl….. :-))[/quote]
Pri meni ne…. jih ne uporabljam. Me je kemija dotolkla in me razni nosni pripravki precej motijo. Voda in milo, to je to…
Forum je zaprt za komentiranje.