Nezaželeni poklici pri partnerju
Tudi tisti idealni je nekaj, pa čeprav obstaja samo v mislih. 🙂
Ko ga rabiš, pomisliš na njega, ko ga ne, imaš pred njim mir. :)[/quote]
pa ja, lej točn je treba vedet vse do pikice…pozabla sm dopisat, da mi je všeč, če je mal temnejše polti, da ni lih čist bled ane….pa fajn je, če ma kak tattoo… 😀 hm, če ma avto, je fajn, da je črne barve….. lej, jst sm preprosta, ne kompliciram neki 😀
Tudi tisti idealni je nekaj, pa čeprav obstaja samo v mislih. 🙂
Ko ga rabiš, pomisliš na njega, ko ga ne, imaš pred njim mir. :)[/quote]
pa ja, lej točn je treba vedet vse do pikice…pozabla sm dopisat, da mi je všeč, če je mal temnejše polti, da ni lih čist bled ane….pa fajn je, če ma kak tattoo… 😀 hm, če ma avto, je fajn, da je črne barve….. lej, jst sm preprosta, ne kompliciram neki :D[/quote] Ok če nimaš tatuja, a je lahko ….. recimo črn noht. :-))))
Tudi jaz sem nekoč imela tak ideal, dokler nisem spoznala same težavne ali zblojene visoke moške. Tam okoli 175 cm je čisto o.k., centimeter gor ali dol.[/quote]
Menda so centimetri dol bolj važni kot oni gor:-))[/quote]
pol pa ok…mu nej bo 175 cm v višino…pa unih 5 cm razlike pogliha nižje…maš prov 😀 ka pa barva las-temna je težavna? bi raj svetlolasce pol, modrooke? ka praviš?
Tudi jaz sem nekoč imela tak ideal, dokler nisem spoznala same težavne ali zblojene visoke moške. Tam okoli 175 cm je čisto o.k., centimeter gor ali dol.[/quote]
A dej, in s katerimi cm se ti lahko pohvališ? :)) Put your money where your mouth is!….
A dej, in s katerimi cm se ti lahko pohvališ? :)) Put your money where your mouth is!….[/quote]
Se nič ne hvalim, so kakršni so. Ti imaš doma svoje centimetre:-)))
pa ja, lej točn je treba vedet vse do pikice…pozabla sm dopisat, da mi je všeč, če je mal temnejše polti, da ni lih čist bled ane….pa fajn je, če ma kak tattoo… 😀 hm, če ma avto, je fajn, da je črne barve….. lej, jst sm preprosta, ne kompliciram neki :D[/quote] Ok če nimaš tatuja, a je lahko ….. recimo črn noht. :-))))[/quote]
neeeeee…a si nor…ne more met črnga nohta…kak bi pa to zgledal no…razn, če se je pač s kladivom kresnu in bo zginl…tist bi se še mal toleriral mogoč..ne vem…odvisn, če bi mela dobr dan 😀
Ok če nimaš tatuja, a je lahko ….. recimo črn noht. :-))))[/quote]
neeeeee…a si nor…ne more met črnga nohta…kak bi pa to zgledal no…razn, če se je pač s kladivom kresnu in bo zginl…tist bi se še mal toleriral mogoč..ne vem…odvisn, če bi mela dobr dan :D[/quote]
Ah…. klinc, če je priprt z vrati ne velja…. 😉 Še kile napiš, pa leta, da vidim, koliko časa bom še ustrezal:-))
aja…madona, kak sm lohk pozabla dopisat kilažo….ja kil more met pa lih prov ane…ne sme bit predebu, ne sme bit anoreksičn…more bit fajn zdefiniran, ampak ne napihnjen, 6-pack seveda na trebuhu, da ne bo kakga vampa…. pač atletska postava…leta je pa tko težko razpon definirat…nej bo rečmo nekje med 30 pa 40 no… 😀 ja pa da se mi ne bi slučajn oblaču v kašne roza majčke pa se pudru pa obrvi depiliru… (no tele zadne tri stvari pa za spremembo resno mislim ) 🙂
Še pred nekaj dnevi je “večni študentek” dobil pogodbo za nedoločen čas.
pol pa ok…mu nej bo 175 cm v višino…pa unih 5 cm razlike pogliha nižje…maš prov 😀 ka pa barva las-temna je težavna? bi raj svetlolasce pol, modrooke? ka praviš?[/quote]
Malo še kompliciraj, pa tud o barvi las ne boš mogla več zbirat. :))
Forum je zaprt za komentiranje.