Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?
Pa daj privošči mi pol ure pavze, cel dan sva bila skupaj. Ti si prav nesramen. 🙂
V odgovor avtorju
Odraščal sem v družini, v kateri je bil oče besedno grob in hladen do mame. Ne sovražim žensk, ampak žal nisem prejel od očeta pravega vzora moške topline (mislim, da nekaj jo imajo tudi normalni moški), tako, da sem tudi sam bolj hladen in grob (v komunikaciji), čeprav sem si svoje čase želel nežne ženske ob sebi, ampak med tem sem spoznal kruto resnico in se z njo tudi sprijaznil. Nisem niti zakompleksan, ampak zaradi svojega karakterja nebi niti slučajno mogel funkcionirati v ljubečem odnosu z žensko ali bog ne daj v družini z otroci. Tako pač je, nismo vsi za zakone in za družine, ampak nekateri izmed nas gredo kljub temu to pot, na koncu pa trpijo otroci (in partnerka). Biti dec pomeni po mojem tudi to, da si priznaš resnico. Če nisi sposoben za take reči, ne bodi egoist in si priznaj resnico, ostani pokončen in nadaljuj življenje naprej v tisti smeri, v kateri si pač lahko uspešen. Pika. Raje uspešen samotar, kot neuspešen oče v družini, polni gorja in trpljenja, mar ne?
Forum je zaprt za komentiranje.