Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?
A veš da me ne zanima, če se motim. Pač smešna sta mi, in ti in on, kaj naj..[/quote]Glede na to kako se trudiš bit verodostojen v svojih izjavah bi te moralo zanimat kaj je res in kaj ni. Ampak to bi potem lahko zrušilo tvoj namišljen svet, to pa boli, a ne?
Sej bi jo ampak ne upa, ker že od duvanja skup pade in je konc za tist teden…. 😀
Pišek, glede na to, kako si pameten, čje čist možno, da je bila katera od mojih ančk tvoja žena…
Ženske takih kot si ti me obožujejo. Ker sem sve, kar ti nisem..)))))))))))))))[/quote]
Kaj sedaj? Se ti zahvalim, ker mojo lenobo podpiraš? 😀
A veš da me ne zanima, če se motim. Pač smešna sta mi, in ti in on, kaj naj..[/quote]
Pa bi te moralo zanimat, saj si vendar resnicoljub. To je tako, kot da bi Superman pomagal roparjem. 🙂
Jst sem si že zdavnaj nehal zastavljat ta vprašanja. Marko ne samo, da je stari maček MONa, tip je dosegel status legende tu gor. Naj se gre za katerikoli forum, starševski čvek, ljubezenski nasveti, čustvena inteligenca, adolescenca mladi… omeni to ime in bo vsak vedel za koga se gre lol[/quote]
Vidim, da si reden bralec. Saj je prav, da pišeš samo v čvek. 🙂
Dvomim da si kdorkoli jemlje k srcu, kaj ti verjames in cesa ne ;)[/quote]
In jaz si ne jemljem k srcu mnenj ljudi v razpadlih zakonih..[/quote]
Dobro ti veš, da niso razpadli, faušija te “malo” daje. Tega ti pa ne zavidam.
Forum je zaprt za komentiranje.