Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Punca, tebi najbolj pride, ko te jaz tu nazjam. Ker rada prihaša vedno po nove porcije…To je tvoj seks..

So to tvoje predpriprave na spanje? Si tako vrtiš svoj lasten filmček, da lahko mirno zaspiš? Mene osrečujejo popolnoma drugačne stvari in vrste ljudi kot tebe. Zato ne boš nikoli razumel pravega smisla.

Tebe najbolj osreči, ko te tukaj marihuanca, sadni, en tip ali jaz nazjamo..Zato se vpikuješ v nas….

Že taužentkrat sem napisala, da je mene težko najeziti. Preizkušam tvoje in tuje meje. Mene zanimajo reakcije in vsakič znova dokazujete, kako lahko je pasti na besede neznancev.

Nič ti ne preizkušaš. Ti si nesposobna resničnih odnosov z moškimi. ta čvek je tvoje življenje. In tu zaganjanje v vse uporabnike po vrsti nič ne pomaga..

Saj lepo, da me orisuješ, kako izgledam in delujem v privat lajfu. Samo ne vem, kam to pelje. Smo v virtuali, mimohodci in moje mnenje te ne bi smelo tako iritirati.

Sej me ne. Samo, če hodiš po pločniku in stopiš v pasji drek, si moraš obrisati čevelj. :))))))))))

…in dezinficirati ter zamenjati vsaj del podplata. Tako bi bilo, če bi res govorili o predmetu kot je čevelj in dogodku, da nekam stopiš, kamor si ne bi želel.

Ker pa je tukaj govora o ozadju v glavah posameznikov, o njihovih navadah, reakcijah, sposobnostih premagovanja neljubih situacij…ne gre tako enostavno. Pa saj to lahko vidiš že pri sebi. Kako težko stopiš ven, kaj šele da bi gledal neprizadeto:).

Ah, to pa mi pojasni, zakaj GF ne mara mojega “moraliziranja”.

Kriva.

Mogoče pa se poznata bolje, kot si misliš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kriva.[/quote]

What? Aja, ti si popolna…ločenka:)). Dej malo se obrni vase, pa boš imela več kot dovolj dela.

Bi prej reku, da si ti psihopatka. Za varanje se odločite tisti, ki vam je empatija, sočutje do človeka nepoznana stvar. Once a cheater, always a cheater. Lahko se kesaš kolikor češ, zaradi tega ne boš nič boljša, ti hinavka backstabberska, pošten človek ne dela takih napak. Takšno so te starši vzgojili, tako da po vsej verjetnosti je tudi tvoja mati bila v mlajših letih radodajka, očeta pa itak nisi imela, da bi te naučil kako se obnaša v medsebojnih odnosih.

EB, preveč se huduješ:). Nisem popolna, kadar delam napake, to priznam in poskušam biti boljša. Meni se zdi slabše, če ljudje nočejo priznati napake in potem se tudi ne lotijo čiščenja svojega podstrešja. To se tebi dogaja ves čas. Hodiš kot pav, če bi se slekel, bi ostal le oskubljen petelin.

Glej, lahko se trudiš postati boljša kolikor češ, škoda je bila storjena že v otroštvu and there’s no way coming back. Si polna zlobe, sovraštva in to se že prek foruma začuti. Ti temu tvojemu obnašanju praviš hecanje, v resnici pa uživaš, ko ponižuješ ljudi.

Res je, uživam, ko skačeš v luft:)). Vsaj nekje telovadiš, a ne. Ko bi videl svoj osovražen fris, bi težko našel drugo primerjavo.

Tipično obnašanje enega boga.

Vidiš, uživaš v takšnih debatah. Točno tako pa se psihopati obnašate

40/40

😉

Pošlji si invitation in prvo spoznaj samega sebe, potem boš lažje razumel besedo psihopat.

Lep monolog.

Eno vprašanjce: se tudi sama šteješ mednje?[/quote]

To bi tudi mene zanimalo :))

Goldfishka, daj mi povej med kakšne vrste posebnih primerkov si mene uvrstila? Pa pazi, da ti ne bo spet zdrsnilo na tipkovnici :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Goldfishka, daj mi povej med kakšne vrste posebnih primerkov si mene uvrstila? Pa pazi, da ti ne bo spet zdrsnilo na tipkovnici :)))[/quote]

Eh kaj….jest sm zmeri vedla, da sem nekej posebnega .-))))

Kriva.[/quote]

What? Aja, ti si popolna…ločenka:)). Dej malo se obrni vase, pa boš imela več kot dovolj dela.[/quote]

Nihče ni ‘popolnejši’ zato, ker naj bi imeli tudi drugi ‘napake’. Bi znali enako zložiti tudi vrline drugih?

Goldfishka, daj mi povej med kakšne vrste posebnih primerkov si mene uvrstila? Pa pazi, da ti ne bo spet zdrsnilo na tipkovnici :)))[/quote]

Ne povem:).

What? Aja, ti si popolna…ločenka:)). Dej malo se obrni vase, pa boš imela več kot dovolj dela.[/quote]

Nihče ni ‘popolnejši’ zato, ker naj bi imeli tudi drugi ‘napake’. Bi znali enako zložiti tudi vrline drugih?[/quote]

Seveda. Lahko opredelim tudi najljubše barve posameznih uporabnikov tega foruma.

Ne povem:).[/quote]

Pa dobro, vsaj to povej, če si predal delim s kakšnim ali sem tam čist osamljena boga reva :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close