Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?
…in dezinficirati ter zamenjati vsaj del podplata. Tako bi bilo, če bi res govorili o predmetu kot je čevelj in dogodku, da nekam stopiš, kamor si ne bi želel.
Ker pa je tukaj govora o ozadju v glavah posameznikov, o njihovih navadah, reakcijah, sposobnostih premagovanja neljubih situacij…ne gre tako enostavno. Pa saj to lahko vidiš že pri sebi. Kako težko stopiš ven, kaj šele da bi gledal neprizadeto:).
Bi prej reku, da si ti psihopatka. Za varanje se odločite tisti, ki vam je empatija, sočutje do človeka nepoznana stvar. Once a cheater, always a cheater. Lahko se kesaš kolikor češ, zaradi tega ne boš nič boljša, ti hinavka backstabberska, pošten človek ne dela takih napak. Takšno so te starši vzgojili, tako da po vsej verjetnosti je tudi tvoja mati bila v mlajših letih radodajka, očeta pa itak nisi imela, da bi te naučil kako se obnaša v medsebojnih odnosih.
What? Aja, ti si popolna…ločenka:)). Dej malo se obrni vase, pa boš imela več kot dovolj dela.[/quote]
Nihče ni ‘popolnejši’ zato, ker naj bi imeli tudi drugi ‘napake’. Bi znali enako zložiti tudi vrline drugih?[/quote]
Seveda. Lahko opredelim tudi najljubše barve posameznih uporabnikov tega foruma.
To bi tudi mene zanimalo :))
Goldfishka, daj mi povej med kakšne vrste posebnih primerkov si mene uvrstila? Pa pazi, da ti ne bo spet zdrsnilo na tipkovnici :)))[/quote]
Ne povem:).[/quote]
Pa dobro, vsaj to povej, če si predal delim s kakšnim ali sem tam čist osamljena boga reva :)))
Forum je zaprt za komentiranje.