Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?
To ti misliš jaz pa le veliko vem.Ti povem da dalaš v banki ….al še kaj več?Mogoče ti bo kmalu jasno,dej spomen se mal.[/quote]
GF da dela v banki… hm, mislim da je to tudi laž. Še ena laž od GF.[/quote]
Vidiš, kako sem zmuzljiva, še sanja se ti ne o meni. O tebi pa vem, da kar naprej iščeš službo, očitno te res nben ne mara. In prisesala se se k novemu moškemu, da ga lahko izkoriščaš. Zdaj me pa pusti pri miru.
GF da dela v banki… hm, mislim da je to tudi laž. Še ena laž od GF.[/quote]
Vidiš, kako sem zmuzljiva, še sanja se ti ne o meni. O tebi pa vem, da kar naprej iščeš službo, očitno te res nben ne mara. In prisesala se se k novemu moškemu, da ga lahko izkoriščaš. Zdaj me pa pusti pri miru.[/quote]
Kako vsevedna si. 🙂
Očitno res veliko veš o meni. Veš da sem enkrat svetnica, drugič vaška čenča, tretjič coprnica. Pa najbrž še kaj vmes.
In za piko na i še veš, da izkoriščam novega moškega. Hm… bravo, le od kod ti toliko informacij.
Sicer pa, GF, te imam rahlo zadosti. Zmeniva se tako, da druga drugo ignorirava, da ne bova druga v drugi budili preveč nestrpnosti.
Vsekakor pa se raje izogibaj nadaljnjega označevanja mojega karakterja, obljubim, da se bom tudi jaz tvojega, ker drugače je to res že nekulturno pisanje, ki več ne spada nikamor, tudi na ta forum ne.
V kolikor je to res, torej glede neke zafrustriranosti, psihičnih težav… potem pa se sprašujem, zakaj se mi z njo sploh “pogovarjamo”, mislim, kot da bi triletniku, ki ni sposoben nekaj dojeti, začel razlagati matematične formule, a siromak še šteti do 4 ne zna.
Nima smisla.
Marko je čist druga pesem.
Spider mu je že dvamilionkrat napisal naj ga pusti pri miru, pa ga ta še vedno kar naprej citira. Marko je za odtenek boljši samo zaradi tega, ker on za razliko od GF vsaj prizna, da mu je dolgčas in da ga take debate zabavajo.[/quote]
Jaz vidim razliko čist drugje. Napirmer tudi v tem, da Marko še za nobenega ni napisal, da je buhtelj ali kaj podobnega, oz. ga pošiljal v (poljubno vstavi) ipd..
O inteligenci in kulturi, karakterju in še kaj… pa ne bom pisala, bo že vsak sam videl razliko, če jo bo zmogel videti.
Spider mu je že dvamilionkrat napisal naj ga pusti pri miru, pa ga ta še vedno kar naprej citira. Marko je za odtenek boljši samo zaradi tega, ker on za razliko od GF vsaj prizna, da mu je dolgčas in da ga take debate zabavajo.[/quote]
Jaz vidim razliko čist drugje. Napirmer tudi v tem, da Marko še za nobenega ni napisal, da je buhtelj ali kaj podobnega, oz. ga pošiljal v (poljubno vstavi) ipd..
O inteligenci in kulturi, karakterju in še kaj… pa ne bom pisala, bo že vsak sam videl razliko, če jo bo zmogel videti.[/quote]
A to si celo zmožna napisati, predno še koga spelješ na led, ker gre le človek tam enkrat, dokler ne zna drseti? Daj preberi si, za kaj ti naj bodo moški potem še hvaležni, no. Kle ti naj pa kimajo. Navedi še, kolk kg imaš. Da bo slika jasna, pa da si blond.
Vrzi se v svoja pričakovanja. Pa pust dece, da se zmenjo.
O inteligenci in kulturi, karakterju in še kaj… pa ne bom pisala, bo že vsak sam videl razliko, če jo bo zmogel videti.[/quote]
A to si celo zmožna napisati, predno še koga spelješ na led, ker gre le človek tam enkrat, dokler ne zna drseti? Daj preberi si, za kaj ti naj bodo moški potem še hvaležni, no. Kle ti naj pa kimajo. Navedi še, kolk kg imaš. Da bo slika jasna, pa da si blond.
Vrzi se v svoja pričakovanja. Pa pust dece, da se zmenjo.[/quote]
Dedci imamo tudi radi debele, sam ne tok zajedlive, kot si ti GF!
Jaz osebno raje vidim, da me pošlješ v (poljubno vstavi), kot pa da me na “prijazen način” provociraš in se delaš nice guya. Ti smeškoti na koncu, obračanje stavkov, sklicovanje na preteklost ipd so nič drugega kot norčevanje iz avtorja. S kletvicami ni prav nič narobe, tudi glavni moderator Primož jih uporablja 😉
Ok. Saj bo Marko to prebral. Bo razumel, kar si želel povedat.
Čeprav si težko predstavljam Markota, da bi klel. Ali pa sebe.
Mislim, da ga narobe dojemaš. Da on ne podjebava, ali namerno dreza, se bi pa strinjala oz. te razumem, da si misliš, da te (oz. Spiderja) ne jemlje dost resno oz. ne verjame, da so stvari tako resne oz. da te, ali koga drugega, to tako moti. Nervira. Mislim vsaj, ne morem za 100% trdit.
Forum je zaprt za komentiranje.