Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nedostopni moški

Nedostopni moški

Najslabše možne variante. Razmerja na delovnem mestu? ne, hvala. Alkohol? Ne, hvala.
No internet pa kakor komu.

Bolje biti nuna kot imeti razmerje s tipom v alkoholnih hlapih.

Robi, po čem sklepaš, da bi bil za nas primernejši nekdo iz gostilne? Ne bi pričakovala takšnega stališča, res me zanima iz česa si ga ustvaril?[/quote]
Če ga ne najde v hribih, bi ga mogoče v gostilni.Ampak v gostilnah pa ni kvalitetnih in se sprašujem, če niste preveč zahtevne…A hkrati pa manj kvalitetnih nočete, ker je bolje biti samska.[/quote]

Torej ta pravi so tisti, ki pozdravijo in te ogovorijo, ostali so nepravi, ne glede na vse ostale osebne lastnosti in kriterije? Zakaj je že pomembno, kdo je pravi in kdo ni pravi? Planinec mislim. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Veš zakaj hodim v hribe in to že od malih nog in to tudi, ko sem samska ali ko sem v vezi, vedno. Če je le zdravje.
Ker je to fajn.
Na jogo pa ne hodim, ker mi ni fajn.

No tisti, ki hodi pogosto v gostilne in popiva je sigurno luzer. Za onega, ki pa namesto v gostilne hodi v hribe, imaš pa še upanje, da mogoče pa ni luzer :).

Če ga ne najde v hribih, bi ga mogoče v gostilni.Ampak v gostilnah pa ni kvalitetnih in se sprašujem, če niste preveč zahtevne…A hkrati pa manj kvalitetnih nočete, ker je bolje biti samska.[/quote]

V hribe ne hodim, v gostilne tudi ne. Ne vem pa če je korektno trditi, da je nekdo ki zahaja v hribe bolj kvaliteten človek od tistega, ki zahaja v gostilno….lahko sta oba kompletna luzerja; niti pa ni garancije da sta glede na svoje hobije.[/quote]

Zategnjene babe? Ne, hvala.

Zategnjene babe? Ne, hvala.[/quote]
in seks na vsake kvatre in na ta velike praznike, kot praviš, ne hvala

Tipi, ki imajo ženske, ki ne popivajo za zategnjene, ne hvala.
Žalostno je to, da toliko ljudi ne zmore najti partnerja, ne da ga prej malce spijejo.
Veš, da alkohol ubija potenco? In katera bi imela potem takega napol impotentnega tipa?
Ne, hvala za zanič ljubimce.

Zategnjene babe? Ne, hvala.[/quote]

zategnjena baba je šele ubijalec potence, v primerjavi z njo je alkohol afrodizijak

Če te prav razumem, ga na veliko piješ.
In ker potenca nagaja, raje kot, da bi se nehal opijat, žensko obtožiš, da je zategnjena.

Samo pijanca ne.

[/quote]
definiraj koliko je to da ga veliko piješ?

Slaba tolažba.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je tolažba podobna tisti, ko eni govorijo o frigidnih ženskah. Zanič ljubimec + frigidna ženska. Pravi moški ne naleti na frigidne ženske :).

Slaba tolažba.[/quote]

Slaba tolažba.[/quote]
zategnjeni deci pa so drug ekstrem, se bojim da spadaš v to kategorijo

Slaba tolažba.[/quote][/quote]
in zakaj so te tvoji ljubimci imenovali za frigidno?

Marko, enemu sva pa hudo stopila na žulj. Ko mački stopiš na rep, zacvili, tale ka bum pa resnično hudo cvili.

ja to bo, ko si opazila da se počasi bližamu temu kar je resnična težava pri tebi (spolno hladna ženska), izvlečeš kot rešilno bilko teorijo o cviljenju…a ti skoz cviliš o nedostopnih moških?

Ka bum, tebe pa je res ena prizadela :), da ti gre vsaka ženska tako na živce ali se obremenjuješ le z mano?
Ne, skrbi, saj me sploh ne poznaš, ni potrebno, da se tako zelo obremenjuješ z mojimi mnenji.

izhajam iz tega kar si napisala, in iz tvojega pisanja veje vzvišenost ter občutek da večina moških ni dovolj dobra zate, morala bi vedeti ,da je 90 % komunikacije med ljudmi neverbalne iz mogoče od tu veje tvoja težava da te ljudje v hribih ne pozdravljajo( imaš tisti obraz na licu ki sporoča , da se te je bolje ogniti) in predvsem je zaskrbljujoče dejstvo, da se še obremenjuješ s tako banalno stvarjo kot je nepozdravljanje v hribih? kot da je to edini razlog da zahajaš v hribe

Ka bum, moški tvojega kova res nisi dobri zame, ampak ti ne spadaš med večino moških. Večina moških ni takšna kot si ti.

bom citiral Sida iz ledene dobe” in potem se čudiš da si samska”?…poučna risanka, predvsem ti priporočam 3 del, grrrrrrr

Ka bum, po mojem nisi dojel poante teme. Verjetno si neolikan, zato te je tako zbodlo, kritika na račun ljudi, ki ne znajo odzdravit. Verjetno se ga pogosto napiješ, zato te tudi moti kritika glede pijancev.

Nekdo, ki ima interes, željo, voljo…. da spleza na kaj več kot na Šmarno, mora bit zadost trden po značaju, kar naj bi bilo zaželeno tudi v partnerstvu. Nekaterim take trdne osebe “sedejo”, ostalih pa očitno niti ne moti nekdo, ki raje gleda v tla, ko te sreča, kot da bi odprl usta z “dober dan”….

Meni to veliko pove, mogoče komu ne …. tudi prav 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Slaba tolažba.[/quote]
zategnjeni deci pa so drug ekstrem, se bojim da spadaš v to kategorijo[/quote]
Boj se za sebe, če je okrog tebe vse zetegnjeno. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close