Nedostopni moški
A se je sam priklenil s tako nevidno “ketno”? Ti si samo mesto pripravila kam se je pripel? 😀
Saj to je tisti (ženski) čar/sposobnost, da je tako sposobna, da se sam “priklene” pa še vesel je zato…;)
Nekoga priklepat, vedno kontrolirat kje hodi, s kom hodi, s kom gre na pijačo… vse to se mi zdi nesmiselno. Da ne govorim, da eni partnerjem čekirajo še telefon.
Če si nekdo želi biti s tabo je super, če si tega ne želi več, ga ne moreš v to prisilit.
Če se bo moj odločil za drugo, mi bo hudo, branila pa mu ne bi.
Vidiš potem ni ovir, da ne bi vzela sabo v hribe še kakšne planinke…. Lahko bi hodila pred vama in “strašila” naključne mimoidoče, da bi vaju raje pozdravljali….. :)))))
Mogoče bi ji bolj uspelo, če se zjutraj ne bi počesala in bi cel dan hodila kuštrava okoli… :)))
Bi bilo to tudi dobro zanjo, ker če jo bo kdo obrajtal takšno jo bo sigurno zaradi njenega plemenitega srca, dobre dušice in pozitivne energije, ki seva iz nje…..ccccccc
:)))))))
No če ti trije niso najboljši par, bi si mogoče lahko umislila še kakšnega primernega sorodnika moškega spola, pravih let, mogoče prijatelja, znanca….. da bi se ukvarjal z “ljubkim strašilom” v hribih. Sigurno bi bilo zabavno bolj kot pa če greš sama. 😉
Štirje so dva para ;), upam, da potem ni en par preveč? :)))
Mogoče pa malo preveč pričakuješ. Jaz sem dostikrat na Šmarni gori, pozdravim tiste, ki ponavadi hodijo sami pa seveda luštne punce obvezno :)) ker jih je tudi precej gor. Ampak pozdravljat vse je pa približno tako kot da bi hodil po Čopovi ob treh popoldne in pozdravil vsakega posebej. V 15 minutah bi bil brez glasu.
Če hočeš da te vsak pozdravi pojdi na kak bližji hrib ( pa ne mislim rožnika) pa boš dobila pozdrav verjetno od vsakega, ki bo mimo prišel.
Preobrat je nastal pri tebi, ker si na napačno sklepal, da je samska in išče pozornost, čeprav je napisala le, kaj opaža.
Preobrat je nastal pri tebi, ker si na napačno sklepal, da je samska in išče pozornost, čeprav je napisala le, kaj opaža.[/quote]Ja, s tem podatkom o fantu mu je podrla lastno prepričanje, da je samska in sedaj je našel krivca za lastno zmotno prepričanje in ga pribil na križ….. 🙁
Res, kako nam je težko priznat lastno “krivdo” o namišljenem mišljenju o drugih…. Sicer se pa to vsepovsod venomer dogaja in “tagrdi” je potem tisti, ki ni v skladu z našim namišljenim prepričanjem… :/
Kaj pa če je avtorica zgolj napačno sklepala, da so moški nedostopni zato ker ne pozdravljajo? Mogoče so pa samo neolikani. Ali pa je mogoče ona nezanimiva? Kdo bi vedel…..[/quote]Ker je ona ne zanimiva postanejo oni neolikani, ne pozdravljajo in so s tem nedostopni?……
Itak baba je vsega kriva…..[/quote]
Kaj pa če bi se ti naučil (-a) razumevanja besedila? Ne piše tako, to je zgolj tvoje napačno sklepanje!
Forum je zaprt za komentiranje.