Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nedostopni moški

Nedostopni moški

Zanimivo, da se mi ti prividi neolikancev dogajajao le v hribih, v gorah pa ne. Pa le pri M/Ž tja do 40. Tisti starejši pa so čisto drugačni.

To so telebani nevljudni, ki gredo svojo pot, ne da bi nazaj odzdravili, pa to nima nič veze s “planinskimi navadami”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Grem na Mrzlico, pol folka ne odzravi, ko jih pozdravim. Starejši so izvzeti, ti so olikani.

To so telebani nevljudni, ki gredo svojo pot, ne da bi nazaj odzdravili, pa to nima nič veze s “planinskimi navadami”.[/quote]cccccc:)))) Ti pa pozdravljaš in odzdravljaš, a ne…podmukli_tip_človeka.press :)))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Eksperimentka, verjetno tako dobro izgledaš, da ob pogledu nate obnemijo. 🙂

Sicer pa pozdravijo oz. odzdravijo tisti, ki jim planinski bonton ni tuj. V gorah je takšnih pač precej več…

Kako ste vsi olikani in omikani in šikani in kako perfektni. Samo nekaj vam pa manjka in to je da zelo radi sodite druge. Odprite tematiko recimo Da so tisti ki imajo modre oči bolj pametni od tistih z rjavimi. Občutljivčki ste in širina vam manjka.

eksperimentka: jaz sem enkrat nekej komentiral na pozdravljanje na šmarni in možnosti spoznavanja in po mojih izkušnjah je šmarna nekej čist ekstra. Na drugih klačnih je veliko bolj družabno.

Pejt na šmarno eksperiment naredit, pa boš vidla.Prepričan sem, da bo statistika popolnoma drugačna od ostalih hribov.

Nisi napisal alterook, če je ekstra v tem smislu, da vsi pozdravljajo ali noben?
Ne spomnim pa se ali si ti tisti, ki sem ga imela v mislih ali ne glede teme.

Nismo taki. Ampak ti… Ti si pa tisti, ki je najbolj perfekten med vsemi………….

Kaj bi pa ti rad povedal? Očitno si se malo zaplezal… hehehe 🙂 v hribih se hodi v višino, tak da širina je tu čist zanemarljiva …. tudi, če je manjka :)))

Jaz pa dosti kolesarim po hribih in tudi opažam, da starejši odzdravljajo oz. sami pozdravijo. Mlajši pa pogosto ne odzdravijo, raje stran pogledajo ali pa z največjo težavo odzdravijo. Vse manj je tistih, ki se nasmehnejo.

Mladino je treba vzgojit, ni druge!

Treba je začet že, ko so še v plenicah.:)))))

Treba je začet že, ko so še v plenicah.:)))))[/quote]

Res je. In vse je odvisno od staršev – glede osnovnega bontona. In to ostane za vedno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Samo ta mladina ima že svoje otroke.

Sem bil že na marsikaterem hribu in na Šmarni gori se ne pozdravlja. Drugje pa se pozdravlja. Pa tudi na vrhu se poklepeta. Šmarna gora je pa na vrhu, ko da si v centru Ljubljane. Saj gužve je ravno enako.
Preveč ljudi je in navada je, da se raje ne pozdravlja, ker gre preveč časa.

Samo res, to bi znalo biti res. Se spomnim, ko sem bila na enem alpinističnem predavanju in je razlagal, kako sta šla s prijateljem v neko plezališče, se navezala in brez besed obstala, ker je pod steno zraven stala ena full lepa punca~~eksperimentka, mogoče pa se midve zmeniva pa greva skupaj v hribe, jaz pa nič posebnega ne zgledam, pa tudi pri pozdravljanju ne zapažam težav, bodo mene pozdravili in če boš na varni razdalji od mene, tudi tebe~~ kaj praviš, no greva??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Povejta kdaj gresta, vama pridem nasproti. Ne bom obnemel, obljubim.. 😉

Točno to, Šmarna je kot Rožnik, cele gomile ljudi.
Ne rečem, dopoldne, kakšen delovni dan med tednom še mogoče, ko se srečata dva ali trije, drugače pa ne gre, saj je včasih kot promenada ob Ljubljanici.
Drugje je čisto drugače.

Ja, včasih te kar zacukne, ko nekoga zelo lepo pozdraviš, pa gre nemo in mrko mimo tebe kot mimo prometnega znaka.

Lepo je pozdravljat v hribih oz. gorah.

Ko sva bila z ženo pred kratkim na poročnem potovanju na Tenerifih, sva šla dvakrat tudi na manjši pohod, pa smo se vsi pozdravljali, kljub temu, da praktično nisi srečal človeka iste narodnosti – nemci, angleži, danci, američani. Je bilo prav zanimivo, ko ni si vedel kako bi pozdravil, pa si pač čakal drugega in nato odzdravil, če ne drugega pa si malo pokimal in zamomljal 🙂

Hja, res je drugače, če greš na šmarno in moraš v slabih 30-ih minutah pozdravit vseh 3725, ki jih srečaš na poti, al pa it v hribe in jih pozdravit 10 ali 20. Jaz sicer pozdravljam v obeh primerih, s tistimi ki ne odzdravijo se pa ne obremenjujem.

aleluja, da še kdo tako razmišlja

men je to bolano za znoret, en sam dober dannnnnnnnnnnnn

aleluja, da še kdo tako razmišlja

men je to bolano za znoret, en sam dober dannnnnnnnnnnnn[/quote]
Ker Slovenci tako radi sanjamo o Švici….Sem bil nekaj časa tam in bil presenečen nad njihovo kulturo in prijaznostjo. Na vasi in manjših krajih so me vsi pozdravljali, pa če prav sem bil tujec.

Vem da nekateri (resni) planinci glih zaradi tega hodijo na neobljudene hribe. Tja greš zato, da se spočiješ v miru in na svežem zraku. Ne pa da vsake pol minute pozdraviš nekega loleka, ki je slučajno prišel mimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close