ne zadovolji me :/
Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]Priznam ne vem dlih kolk časa pišeš tle gor. Kadar jaz malo pobrskam si ti na monu, kar veliko časa tudi pozno v noč in sem te tut rada prebrskala in prebrala.Tako,da dlih nebi verjela, da imaš ženo,kot pravi Matkic.Mi je žal,da sem se ti sploh oglasla te hotela spoznat tut osebno imet stike ne sam prek branja.Vidim,da te je sam jezik,korajža…. na ekranu v realnem pa rep med noge.Moje mnenje ni več tako o tebi.Ti pa povem da ti je lahko žal,da si me tako odklonil.[/quote]Eh, daj kaj se sedaj opravičuješ, naj ti ne bo žal da ne bo (mojega) repa med (tvojimi) nogami, izberi kakega drugega, saj jih tu kar nekaj opleta s svojimi repi…. :))))
:))) Saj za to se pa gre, da koga v dobro voljo spravimo, a ne? :)))
Priznam ne vem dlih kolk časa pišeš tle gor. Kadar jaz malo pobrskam si ti na monu, kar veliko časa tudi pozno v noč in sem te tut rada prebrskala in prebrala.Tako,da dlih nebi verjela, da imaš ženo,kot pravi Matkic.Mi je žal,da sem se ti sploh oglasla te hotela spoznat tut osebno imet stike ne sam prek branja.Vidim,da te je sam jezik,korajža…. na ekranu v realnem pa rep med noge.Moje mnenje ni več tako o tebi.Ti pa povem da ti je lahko žal,da si me tako odklonil.[/quote]Eh, daj kaj se sedaj opravičuješ, naj ti ne bo žal da ne bo (mojega) repa med (tvojimi) nogami, izberi kakega drugega, saj jih tu kar nekaj opleta s svojimi repi…. :))))
:))) Saj za to se pa gre, da koga v dobro voljo spravimo, a ne? :)))[/quote]
Ja. Paše mal se nasmejat….
Eh, daj kaj se sedaj opravičuješ, naj ti ne bo žal da ne bo (mojega) repa med (tvojimi) nogami, izberi kakega drugega, saj jih tu kar nekaj opleta s svojimi repi…. :))))
:))) Saj za to se pa gre, da koga v dobro voljo spravimo, a ne? :)))[/quote]
Ja. Paše mal se nasmejat….[/quote] :))))
https://www.youtube.com/watch?v=8EqPBCbtQn0
:)))
Forum je zaprt za komentiranje.